Prosím chci se zeptat.. jak mlžu získat toho schiny pokemona? Mam např. pokemon gold a emerald.. hraju to už několik let ale žadneho schiny pokemona sem ještě nenašel ani sem ho neskřížil..
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
aron |
Prosím chci se zeptat.. jak mlžu získat toho schiny pokemona? Mam např. pokemon gold a emerald.. hraju to už několik let ale žadneho schiny pokemona sem ještě nenašel ani sem ho neskřížil..
aron |
nemam DSko:D jenom prachbídný advance ale mi to stačí:)
tak kdyby nahodou byla moznost si DSko splasit,nevahej,celkem se to vyplati.
aron |
to je v poho, misto ds ka bych si raději pořídil xbox 360 :)
pařmen |
lidi mám dotaz hraji pokémon platinum a chtěl bych získat shiny giratinu,dialgu a také palkiu a hm.... no prosil bych o pomoc nebo spíše o radu jak je získat,zde je můj kontakt.
e-mail:seznam:bobes1999@seznam.cz
centrum:bob86@centrum.cz
děkuji
[1] : Taky jsem několik let brečel, že nemůžu žádnýho najít, ale pak se otočila štěstina na mě :)
[Rozměry obrázku nesmí přesahovat 200x150 bodů a velikost souboru 60k] |
Poprví co jsem hrál diamond jsem dostal shiny chimchar. Pak už jen bidoofa. Teď mam v Fire Red shiny golbata a digletta.
squirtle |
To já jsem hrál Ruby, a na Victory Road jsem chytil shiny Zubata. Poté, co jsem tři týdny nehrál, jsem to zapnul a ... hra VYMAZÁNA.
[Rozměry obrázku nesmí přesahovat 200x150 bodů a velikost souboru 60k] |
[11] : Toho golbata co mám jsem taky chytil ve Victory road.
A toho Chimchara jsem ztratil po tom co - Rom image has crashed.
Proud eejit |
[1] : Žel pouze náhodou.
Já taky po letech potkala akorát jednoho modrého Swinupa .) A vyklubala jsme v Crystal Shiny Smochum z Odd egg (kde byla šance na shiny asi 64:1, tj. relativně velká)
Voldemorte |
ja sem eště shiny nechytil
pikachu |
ja emerald nemám
já našla v Ruby shiny Groudona.pak už mám jenom v soul silver rapidashe,furreta,mighienu floatzela a gyaradose.+ shinx a scyther a poochiena,který dostala kámoška k vánocům XD pokeradar je úžasná věc.
Ricardo |
Ty jo vy se vsichni mate ja zatim chytil jen ve Fire red shiny Metapoda :(
Během 5 let hraní jsem potkal dohromady 2 Shiny.. :(
[18] Gregorius: Tak, tak u mě taky
mne sa vcera podarilo v heart gold chytit v safari zone shiny gravelera
aron |
ja jsem teda za cely život hraní chytil jen shiny garadose v goldu:D
Kromě Gyaradose v G/S/C/HG/SS jsem ještě vySRoval shiny Arcea.
John Beak the Nearly Ultimate One |
ESET NOD32 Antivirus
Adresa byla zablokována.
URL adresa:
"network-etc.ru/index.php"
IP adresa:
62.122.73.108:80
Pouze v tomto topicu. Přiznejte se, kdo má v nicku virus? Ve zdrojáku jsem to nenašel, takže se zřejmě jedná o nějaké přesměrování.
Odie |
[23] John Beak: Mě tu samou výstrahu vyplivnul Eset hned po té,co jsem tohle vlákno otevřel.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |