Fórum

Total Commander

[1] Vložil chudst dne 05.04.2010 v 14:06:11, Odpovědět
 IP hash: 10b1aa5bf76d2190

Vytahuji stare tema (porad jsem neprisel na to jak to udelat).

Ale mam dalsi problem - jde nejak pomoci Total Commanderu (s jeho pripojenim na FTP) spocitat, jaka je velikost slozky na webu? Po ukazani vlastnosti se mi vypise obsah slozky (a velikost kazdeho souboru). To nechci, chci celkovou velikost.

Opet predem dekuji za odpoved :)

Pred nejakym casem jsem si poridil novy notebook i se sedmickami. Co jsem mel za problem (a drive jsem ho neresil) je presouvani souboru v jedne slozce. Ve Vistach, XPckach to bylo v poradku - soubor jste chytili a pretahli kam jste potrebovali. V sedmickach tu moznost nemam (prip. ji nemam nastavenou). A to je otazka na vas - lze to nejak nastavit? Nejdrive jsem na to kaslal, ale ted pracuju s fotkama a potrebuju si proste dat nektere soubory k sobe dohromady, abych je mel vedle sebe. (Zatim to resim tak, ze bud je dam proste do extra slozky nebo prejmenovanim, ale tenhle zpusob se mi nelibi, pac je zdlouhavy.) Pokud ma nekdo tip, budu rad, kdyz poradi - predem diky :) - Reseni zde!

Zpráva byla změněna dne 13.05.2010 v 21:23:13

John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling is a art | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[2] Vložil John Beak dne 05.04.2010 v 14:17:36, Odpovědět
 IP hash: 5e9547743a81956b

Nejedná se o přesouvání souborů, nýbrž o jakési změny nastavení zobrazení obsahu složky.

Má sice XP, ale vím, že podobné blbosti šly jen při jiném zobrazení složky. Zobrazit -> Ikony/Miniatury. Kdyžtak zkus vypnout v Seřadit ikony možnosti Rovnat automaticky (to je zřejmě to, na co se ptáš) a Zarovnávat k mřížce.

[3] Vložil chudst dne 06.04.2010 v 18:06:48, Odpovědět

[2] John Beak: nejde. Zobrazeni jsem postupne vyzkousel vsechny a nejde. Moznost "Automaticky usporadat ikony" a "Zarovnavat k mrizce" mam pouze na plose, nikoliv ve slozce.

[4] Vložil chudst dne 13.05.2010 v 18:54:58, Odpovědět

Up s jinou otazkou - viz prvni prispevek.

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní