Takže sem se chtěl zeptat.. Do WiFi battle je asi nejlepší nastupovat se 100lvl pokemony..
Ale to k tomu nepatři ...
Chci jen vědět jací pokemoni sou nejvíce používání a jací by neprošli...
( Ve WiFi battle)
Děkuji
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
霧の人形遣い |
Takže sem se chtěl zeptat.. Do WiFi battle je asi nejlepší nastupovat se 100lvl pokemony..
Ale to k tomu nepatři ...
Chci jen vědět jací pokemoni sou nejvíce používání a jací by neprošli...
( Ve WiFi battle)
Děkuji
霧の人形遣い |
Mohu se zeptat.. Ve hře je jen 1 master ball.. Tak jak mužů chytiit raikoua i enteie když po prvním utoku utečou?
霧の人形遣い |
Mohu se zeptat.. Ve hře je jen 1 master ball.. Tak jak mužů chytiit raikoua i enteie když po prvním utoku utečou?
vulcanic |
pozij wobbafeta, utok mean look a este neco ale uz nevim co, me se na starsich verzich nejvice osvedcil wobbufet
vulcanic |
a co je to ten wifi battle??? jsou tam i este nejake jine veci co delat po dohrani hl. dej. linii??? mohli byste mi jeste blize vysvetlit battle frontieer???
霧の人形遣い |
WiFi = internet... Atp
Battle = bitva
takže bitva po netu..
A v battle frontier bojuješ s trenéry... Proste normal bitvy a za to máš body a za ně něco ziskavaš
Odie |
[12] : Tak tohle bych mu neradil.Za prvý spojení Wobbuffet a útok Mean Look jsem tušim nikde neviděl (ale to soudím jen podle letmého pohledu na Serebii.net).Za druhý Raikou,Entei a Suicune neutíkají,ale používají útok Roar,kterým vyženou tvého pokémona z boje a souboj pak končí.
vulcanic |
tak to se omlouvam za mylnou informaci me se to nestalo
霧の人形遣い |
No... A jak to mám asi zastavit? Slp nezabral
Odie |
[16] : V pohodě,hodně se to plete ;)
[17] Masquerain: Doporučuji útok Taunt,ten nutí používat jen útoky,které dávají damage - přesná definice (Taunts the foe into only using attack moves.)
霧の人形遣い |
J.. Znám ale jen přez metronome.. :D a kde v goldenrod získám eeveho a evoluční kameny
Odie |
[19] Masquerain: Eeveeho dostaneš v Billově domě v Goldenrod City,kde přesně nevim (prošmejdi celý město =D).Co se kamenů týká,tak je to pro mě velká neznámá v HG.Ve starý Gold verzi je šlo získat až v Kantu v Cerulean City od jedný babči.Ale asi to bude stejný,takže až tam.Ale to mě zase tak netrápí,protože mam teprve druhý odznak a stejně až dostanu Eevee,tak poputuje hned do Day-care na rozmnožení.
霧の人形遣い |
Njn.. Taky udělám.. Jinak jś nemůžu udělat 8 odznak.. Proste kingdru 41 lvl zatím nedám..
Odie |
[21] Masquerain: Jó stará dobrá Kingdra,ale s Gyaradosem by neměla být problém...
霧の人形遣い |
Gyaradose dám na jeden move.. Ampharosem
Dragonaira(oba dva) sem dal na 3-4 rány focus punchema.
culcanic |
lidi, jaky natury byste mi doporucili pro ampharose miltanka sudowooda blastoise a typhlosiona???
Ministerstvo zdraví varuje: Nejezte banány, sůl ničí zuby! |
Timid, Adamant, nevim, modest, Timid/ Modest/ Adamant/ Jolly, podle toho jak ho chceš hrát.
vulcanic |
sudowoodo jsou strasne pomaly tak ze asi naturu co jim prida rychlost a pak power anklet al;e na serebi sem cetl ze posiluje speed ale zaroven ho snizuje, jak tomu mam rozumet????
[26] vulcanic: Ono to docela dává smysl. Power Anklet jsou zátěže, které přidáš pokémonovi na nohy. Čili dokud je bude nosit, bude o něco pomalejší, než by byl bez nich. Přitom si ale ty nohy pořádně vypracuje, takže ve výsledku je pak bude mít silnější a bude rychlejší. Je to tedy tréninková věc - pokud chceš mít pokémona rychlého, trénuj ho s Power Anklet, a když mu to pak sundáš, bude rychlejší, než kdybys ho trénoval bez něj ;)
vulcanic |
takye kdzy muj pokemon se yrocna vzvinul a nesl u toho predmet power brace tak dostane +3 do utoku(normalne +2) a plus 3 do speedu?? nebo jenom +2 do speedu protoze tren predmet spomaluje????
[28] vulcanic: Bude dostavat o malinko vic do speedu. Útok ten Power Anklet nijak neovlivní. Jestli dostává normálně kolem +2 do speedu, bude dostávat o trošku častěji +3.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |