Ahoj přátelé,právě jsem narazil na předmět Macho Brace. Nikdy jsem se účinky jednotlivých předmětů moc nezabýval,ale teď by mě zajímal přesný význam a funkce tohohle. Asi podporuje růst,ale jakým způsobem? +EXP?? Díky :)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Ahoj přátelé,právě jsem narazil na předmět Macho Brace. Nikdy jsem se účinky jednotlivých předmětů moc nezabýval,ale teď by mě zajímal přesný význam a funkce tohohle. Asi podporuje růst,ale jakým způsobem? +EXP?? Díky :)
Odie |
[1] ftorres9: Zdvojnásobuje počet EV(Effort Value),které pokémon získá z každé bitvy,zároveň snižuje jeho rychlost.Samozřejmě vše za předpokladu,že daný pokémon tenhle item drží =P
[2] : A to EV je co přesně? Abych v tom měl jasno.
Odie |
[3] ftorres9: Pročti si toto: http://www.pjz.cz/gameboy/trening/dppt.php
Stejně bych ti to jen papouškoval ;)
[4] : Aha...takže když dám někomu Macho Brace,tak při dosažení dalšího levelu získá o to více bodů k statistikám??
Odie |
[5] ftorres9: Ne,pročti si to celé pořádně.
[6] : Mě z toho pořád vychází to,co jsem napsal ale..
Odie |
[5] ftorres9: EV je prostě skrytá hodnota,kterou má každý stat,od útoku až po rychlost.Čím je hodnota EV vyšší,tím více dostane tvůj pokemon bodů k danému statu.Na zvýšení EV existují různé předměty a nejefektivnější je "nadopovat" pokemona ještě před jeho prvním zápasem,ale to všechno máš v tom článku,tak si ho fakt důkladně pročti.
[8] : Jj,tak díky teda :)
John Beak the Nearly Ultimate One |
[7] ftorres9: A nedá se říct, že bys neměl pravdu - jednorázově je opravdu pravděpodobné, že mu těch bodů přibyde víc.
Aby nešlo statstiky vylepšovat donekonečna, ve hře na to udělali strop. Jakmile ho dosáhneš, další EV už pokémon přijímat nabude. Když vyroste o level, statstiky se mu samozřejmě zvýší i tak.
Macho Brace umožňuje toho maxima dosáhnout na nižším levelu. Jinými slovy pak budeš mít při procházení hry o něco silnějšího pokémona, ale na stovce bude stejně silný, jako kdybys ho trénoval stejnou metodou bez Macho Brace.
Rozdíl je pak, kdyby chtěl trénovat cíleně na zvýšení určité statistiky, ale to už je zcela jiná kapitola.
Odie |
[10] John Beak: Ale dá se použít Macho Brace v matematickém tréninku,ne?Jinak neměl by jsi o matematickém tréninku více informací,než je na pjz?Nějak zvlášť mě to neláká,ale chtěl bych si to vyzkoušet,abych věděl,jak velký je rozdíl mezi tréninkem normálním a matematickým...
[11] : Jistě, používalo se to běžně, než se objevily Power itemy, které se na to mnohem víc hodí.
Pokud toho chceš o matematickém tréninku vědět víc, napiš mi na nějaké IM (kontakty v profilu). Nechci to tu šířit, abych nekazil zážitek ze hry těm, kteří na to nejsou zvědaví.
Odie |
[12] John Beak: To chápu.No v elektronické podobě to asi nemáš,co? =D Pokud ne,tak moje ICQ je 392-958-771 a nebo to můžeme sfouknout tady na chatu.
[13] : Na Serebii a na Smogonu (a na itnernetu obecně) je o tom asi 9001 článků, ale pokud to chceš formou rozhovoru, prosím.
Rovnou si mě přidat by bývalo bylo rychlejší.
Odie |
[14] John Beak: No,tak já zatím budu hledat,zrovna před chvíli už jsem na serebii na něco málo narazil a kdyžtak se ozvu.Díky moc zatím =)
BOCMAN |
Tak ono je samozřejmě jasný, že jde o provokaci.
Kdyby chtěl, už dávno tě kontaktoval soukromě. A nevěřím, že by si to nedokázal najít. Jemu jde jasně o to, aby se tu všechno rozepsalo. A taky že jo, už tu padají jména stránek, za chvíli to budou přímý odkazy :(
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |