Fórum

Digimon world DS/Dawn/Dusk (Ukládání)

[1] Vložil Galax dne 12.05.2010 v 17:45:54, Odpovědět
 IP hash: 6cd64aec3cc4f8d4

Kdysi jsem tyhle hry hrál a teď jsem si je opět stáhl, problém je v ukládání, asi je pro to konkrétní nastavení v emulátoru

Předtím mě to šlo a dostal jsem se skoro ke konci až na nějakou malou část

Ale teď nevím jak mám emulátor nastavit abych si moh ukládat

Kdo ty hry hrajete, nemohli by jste mi poslat emulátor(Možná je to i blbou verzí) a nastavení co používáte? Nejlepší na DS protože to mě baví nejvíc...

Díky předem

[2] Vložil nexus58 dne 12.05.2010 v 18:42:29, Odpovědět
 IP hash: 9058e1b47a59acc5

[1] Galax: sak tu si stiahni NO$GBA emulator najdes ho medzi download emulatory alebo skus potom ten desmu me emulator ten tam najdes tiez

[3] Vložil Galax dne 12.05.2010 v 19:44:51, Odpovědět

Však já mám NO$GBA jenže každá hra má jiné nastavení, no a já potřebuju vědět jaké je na tyhle hry

[4] Vložil Galax dne 13.05.2010 v 21:25:30, Odpovědět

OK tak jsem si stáhl DeSmuME a jde mi ukládat, takže vlastně díky nexusi

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní