Fórum

Pomoc s Pokémon L.G.

Hugo 2
[1] Vložil Hugo 2 dne 14.05.2010 v 16:31:05, Odpovědět
 IP hash: 7355b8c63a3fb81d

Hraju hru na GBA Pokémon Leaf Green a vyskytl se mi problém, který nevím jak vyřešit. Jsem téměř u konce hry, ale na ostrově č. 6 se nemohu dostat do jeskyně s kovovými dveřmi. Stojí zde chlápek, který mi překáží. Přede dveřmi jeskyně se má použít HM CUT a dveře se otevřou. To by ale ten chlápek musel zmizet. Jak jsem z návodu pochopil, jsou na 1. ostrově 2 obrovské stroje, do kterých Bill potřebuje součástky, kterými budou 2 drahokamy a to Ruby a Sapphire, které umožní propojení s hrami Ruby a Sapphire. Doufám, že i Emerald. Hru Emerald mám rozehranou, ale výměna pokémonů ze hry Leaf Green nefunguje. Přinejmenším z toho důvodu, že jsem se zadrhl u té jeskyně a nemám pro Billa ten druhý drahokam (Sapphire), aby ty stroje zprovoznil. Nejsem si vědom, že bych ve hře něco opomněl, ale angličtinou nevládnu, tak kdo ví? Určitě víte jak na to. Předem díky za pomoc.

plendomilné kuličky
pana kvidličky
[2] Vložil Hukne dne 14.05.2010 v 17:07:39, Odpovědět
 IP hash: 2eac7600bc800720

Na 1. ostrově se podívej okolo hory na severu toho ostrova, měli by tam být Rakeťáci, až je porazíš, přesuň se na 3. ostrov a tam je znovu poraž. Voala, ten chlápek už tam nebude (snad).

Hugo 2
[3] Vložil Hugo 2 dne 14.05.2010 v 18:13:32, Odpovědět

[2] Hukne: U té hory i na 3. ostrově jsem Rakeťáky porazil. Vysvobodil holčičku a přivedl ji otci na 2. ostrov, ale někde je pořád nějaký zádrhel.

plendomilné kuličky
pana kvidličky
[4] Vložil Hukne dne 14.05.2010 v 19:43:27, Odpovědět
 IP hash: 2eac7600bc800720

[3] Hugo 2: Jo, ještě vlastně zbývají Rakeťáci na 4. ostrově, potom už tam nebude (určitě).

EDIT: Chyba, Hodak to má správně

Zpráva byla změněna dne 14.05.2010 v 22:09:03

[5] Vložil Hodak dne 14.05.2010 v 20:55:04, Odpovědět
 IP hash: 7635ed0f7e3b13de

[1] Hugo 2: Musíš pomoct Lorelei, je to ostrov, kde je ledová jeskyně a day care, myslím že je to 4 ostrov? Na konci té jeskyně ohrožují Lorelei rakeťáci, poraž je

Hugo 2
[6] Vložil Hugo 2 dne 14.05.2010 v 23:22:33, Odpovědět

Díky moc. Na tu Lorelei jsem zapomněl. Už jsou dveře volný.

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní