Koho budete volit, popř. koho byste volili?
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
plendomilné kuličky pana kvidličky |
Koho budete volit, popř. koho byste volili?
John Beak the Nearly Ultimate One |
[62] : Tak třeba Pecina tou dobou nebyl člen, protože by jako část úřednické vlády byl ve střetu zájmů. Tak či tak Paroubek byl odstraněn a problém je řešen...
[63] Poky: Zvolme si je všechny!
škoda každého hlasu pro levici, mít VV o 2 mandáty víc, mohli měnit ústavu
[66] Laties: Já myslel, že je ústavní většina 2/3 a ne 60%?
[67] John Beak: a ty ses dostal na vejšku? :'(
[68] Laties: Není to můj obor -> nemusím to znát.
A navíc u nás přijímačky nejsou.
[69] John Beak: no i to žes udělal maturu :/
Každopádně pro ústavní změnu je třeba 3/5 všech hlasů.
Poky |
[66] Laties: Proč VV? Na víc mandátů stačí mnohem menší nárůst hlasů ODS, ne?
je to tak díky panu Grossovi ex-ČSSD, každopádně bych dal ty hlasy radši do rukou VV než ODS
... |
[72] Laties: vzdyt jses taky debil :-*
[73] : nedávej mě prosím do jedné množiny s tebou
... |
[74] Laties: cajicek...
[75] : seš TĚŽCE mimo, škoda že se ti ta sebevražda nepovedla
MIA |
[72] - radši VV než ODS? I teď když ty kur.. přemejšlej o bratříčkování s ČSSD?
Moderátor upravil zprávu dne 01.06.2010 v 19:36:20
Poky |
[77]: No to zase pozor, takhle to vyznít nemělo.
[72]: Jde o to, že VV potřebují na víc mandátů mnohem víc hlasů, než ODS.
CPU Intel Core i7-930, KINGSTON Hyperx 4GB 1600MHz DDR3 x2, GIGABYTE VGA nVIDIA GTX480 1536MB DDR5 |
Volil jsem ČPS a celkem svýho hlasu lituju. Jejich kampaň se mi zdála rozumná, ale když jsem viděl to video s Kalouskem, zjistil jsem, že jsou to zhulení kkti...
[79] kjubamaster: né asi, Kalousek se naopak choval rozumně než jsem myslel že je
Sobota - SaS. :D
... |
sdku... skoda, ze u nas bola slachta jedine madarska...
[80] Laties: Vždyť jo. Kalousek ano. Ale ty týpci z ČPS ne.
To je problém celý český ČPS, že se té dobré myšlenky ujalo pár mocichtivých uch.
Tak jako pravicově zaměřený člověk bych měl být rád, jak to dopadlo a musím říct, že to dopadlo lépe, než jsem očekával.
Z VV nijak nadšený nejsem, o Johnovi vím své a každopádně jsou to političní amatéři a populisté, kteří až po volbách zjišťují, co je vůbec technicky možné splnit.
Bohužel (díky výsledkům v tomto případě možná bohudík) někteří lidé asi staví volby do PS na stejnou úroveň jako hlasování v anketě o nejlepšího baviče a nejen, že je osloví spíš předvolební show než programy a skutečné činy (u parlamentních stran), ale dokonce si nepřečtou ani to málo, co i v té předvolební kampani strany prezentovaly. A tak se někteří lidé diví, že volili stranu, která má v programu zavádět školné atd.. ;). To mě přijde úsměvné.
A media objektivní rozhodně nebyla. To je zase potřeba přiznat. Jsem rád, že odstoupil Paroubek a ČSSD bude mít čas přehodnotit své postoje v opozici, ale principielně se mi to nelíbí.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |