nekde jsem cetl ne co o kombu trick room+smeargle+flail mohl by mi nekdo vysvetlit o co v tom kombu de???
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
vulcanic |
nekde jsem cetl ne co o kombu trick room+smeargle+flail mohl by mi nekdo vysvetlit o co v tom kombu de???
vulcanic |
chci hrt kombo smeargle + flail +trick room urcite jste o tom nekdo slysel a nevim jak mu ten flail mm dat a jaky pokemo(co se muze naucit trick room) by se ke smearglovi hodil, bude to double battle
... |
no neni to krasa? nemas ani poneti, jak to funguje ale chtel bys to hrat...
John Beak the Nearly Ultimate One |
K čemu Flail, když můžeš mít Endeavor?
vulcanic |
rikal jsem ze jsem to nekde cetl vubec nic o tom nevima proto byh to potreboval vysvetlit
Boobies! Dancing whales! Norwegian black metal! This is sadomasochistic! :) |
tick boom šmirgl hail ^^
[6] R.A.Y: Spíš Fail, ne?
Boobies! Dancing whales! Norwegian black metal! This is sadomasochistic! :) |
[7] John Beak: já to přečet jako hail :D
Kalalbert |
[1] : Patrně musíš mít i focus sash. Smeargle je pomalej. Dáš trick romm. Rychlejší oponent tě sestřelí a přežiješ s jedním hp na focus sash.
Trick room pak způsobí, že budeš v příštích pěti kolech rychlejší. Jako první zahraješ endeavor a oponent má automaticky jeden život. The end, n00b.
Alternativně v doublu se to hraje s Endure na Smearglovi a Explosion. Je to jistější.
Say one thing for Logen Ninefingers... |
[10] John Beak: nn, nejlepší je growl/leer/tail whip/tackle combo. nejdříve soupeře oslabíš growlem, leerem, tail whipem a pak ho dobiješ tacklem, funguje zaručeně ;-)
Kalalbert |
[11] Eirríkr: Nežertuj, nebo to ještě vulcanic vyzkouší....
Say one thing for Logen Ninefingers... |
[12] kalalbert: nežertuju! tímhle kombem už jsem získal 3 odznaky!!!
Bronzong @ Lum Berry
Trick Room, Gyro Ball, Psychic, Hypnosis
Smeargle lv.3 @ Focus Sash
Fake Out, Follow Me, Dark Void, Endeavor
Snorlax @ Sitrus Berry
Belly Drum, Protect, Returt, Fire Punch
Metagross @ Chesto Berry
Psych Up, Meteor Mash, Earthquake, Bullet Punch
Ano, podobný teamu, se který Izuru Yoshimura 2x vyhrál worlds.
Strategie (stručně):
1. kolo: Smeargle použije Fake Out na nebezpečnějšího soupeře, Bronzong spustí Trick Room. Pokud má soupeř na obou poké útok, co by mohl zastavit Trick Room, tak Smeargle použije Follow Me. Soupeř většinou nechá Smearglovi 1HP. V tuto chvíli je díky TR Smeargle "nejryhlejší" Pokémon vůbec, Bronzong po něm.
2. kolo verze A: Smeargle použije Endeavor na 1 soupeře, nechá mu 1HP (popř. 12). Bronzong ho dorazí Gyro Ball. Většinou je pak Smeargle zničen.
3. kolo verze A: Většinou pak nastupuje jeden ze zbývajících poké a hrubou silou s Bronzongem (může se stáhnou, aby pak obnovil TR) postupně zničí soupeře, protože mají náskok.
2. kolo verze B: Bronzong se stáhne na Snorlaxe a Smeargle použije Dark Void.
3. a další kolo verze B: Smeargle se stáhne na Metagrosse, pokud už nebyl zničen. Snorlax použije Belly Drum a doplní si HP pomocí Sitrus Berry. Hráč doufá, že mu nebude moc ublíženo - nejlabilnější část strategie!
4. kolo verze B: Oba soupeři teď útočí na Snorlaxe, protože má 4-násobný Attack a myslí si, že ho zničí. Snorlax ale použije Protect a Metagross si bez rizika tento 4x bonus zkopíruje pomocí Psych Up.
5. kolo verze B: Tak teď už tu jsou jen 2 Poké s maximálním Attack na vaší straně a chudák soupeř na druhé.
6. a další kolo verze B: Teď sice už skončil TR, ale máte mnoho zbraní stále. Jednak má Metagross rychlý Bullet Punch, který je s STAB a 4x bonusem stále smrtící, dále může Bronzong obnovit TR po zničení nějakého vašeho poké a v neposlední řadě může Smeargle opět rozhodnout s Fake Out, pokud jste si ho stáhli a přežil tudíž.
Ten lv.3 má opodstatnění.
1. Attack ani Special Attack nevyužívám.
2. HP, Defense a Special Defense jsou tak nízké, že bych stejně málokdy přežil víc než 2 útoky a ty 2 útoky taky vždy přežiju díky Focus Sash.
3. Nižší rychlost pomáhá, abych zaútočil jako 1. při TR.
4. Nízké HP je dobré pro Endeavor.
5. Jsem rychlejší než Smeargle lv.1, což potřebuju v 1. kole.
... |
to zni fakt nezabavne...
Včera jsem se tohle snažil vysvětlit Sui na ICQ. Je to supr strategie, dost jsem se proti ní na simulátoru nadřel.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |