Fórum

Problém s instalací World of Warcraft Cataclysm

ss
[1] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 23.07.2010 v 14:32:12, Odpovědět
 IP hash: a4aecc39bc9edcf6

vždy když instaluju hned v prvním procentu vyskočí " The file "MPQs-2\Cataclysm common\unconditional\Data#expansion3.MPQ\Sound\Ambience\LostIslesPhase1_Day.wav_" in archive "C:\Users\Míša\Desktop\Installer Tome 2.mpq" could not be opened, because an error 2 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::OpenFromArchive)"

KiLLeR_EL
[2] Vložil killer_EL dne 23.07.2010 v 15:44:21, Odpovědět
 IP hash: e50e97c3dfbf55ed

mas to cele stiahnute ????

Lukeout
[3] Vložil Lukeout dne 23.07.2010 v 15:55:20, Odpovědět
 IP hash: 3f13df0462745d4

Předpokládám, že by to mělo jít ta chyba nějak přeskočit, nebo zkoušet znova, ikdyž by ti to chybělo, tak to není nijak zásadní problém, mě se kdysi tohle taky dělo u instalace nějakého datáče

ss
[4] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 23.07.2010 v 16:13:18, Odpovědět

zkusil jsem to 3x posobě a nikdy to nejde přeskočit jediná možnost je ok když to kliknu tak se to vypne a sem v hlavní stránce

[5] Vložil Tala ^Sp^ The dne 24.07.2010 v 01:19:13, Odpovědět
 IP hash: a9591af1f23da519

catac uz vysel? hm, a kde hrajes

ss
[6] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 24.07.2010 v 09:11:59, Odpovědět

To je Alpha nebo Beta (já tomu nerozumim)

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní