Fórum

Iphone vs. Pochybovači aneb jak nezáleží na nepodstatných detailech...

Kalalbert
[1] Vložil kalalbert dne 25.12.2010 v 13:40:14, Odpovědět
 IP hash: aa7d19dc676550f3

Tak schválně? Letos se tu tohle téma kupodivu neobjevilo dřív a já už žhnu zvědavostí.

Příspěvky 104 – 123 z celkem 123. Zobrazit vše.

popisek
[123] Vložil Gregorius dne 06.01.2011 v 19:44:34, Odpovědět
 IP hash: 3c2bb155de912d73

Tohle nemá cenu řešit. Je jasné, že když do telefonu narvu takové prachy, tak ho budu obhajovat ať je sebe větší šmejd, jinak bych byl za vola, že jsem vyhodil peníze z okna.

Mám SE W580i a vážně nevím, co by mně - obyčejnému uživateli- mohl nějaký iphone nabídnout.

Potřebuju bezproblémový a spolehlivý telefon. Který zvládne mp3, videa, javu, fotit, BT (+zákl. funkce jako sms, mms atd.). Nepotřebuju tisíc různých aplikací-stačí mi stáhnout si překladače a jízdní řády. Mobil mám k práci a ke komunikaci. Na hraní tu jsou jiné věci (DS, Netbook, Notebook). Stejně tak nepotřebuju blbý dotykáč, když klávesy jsou rychlejší. Dal jsem za úplně nový telefon 3000Kč a už 3 roky funguje bez jediného problému. Co mi iPhone může jako běžnému uživatli mobilu nabídnout navíc? Nic.

Mitarai
[124] Vložil Mitarai dne 06.01.2011 v 19:56:07, Odpovědět
 IP hash: d017c575bb7d2cf0

[123] Gregorius: samozrejme tu je reč o smartphonoch a nie o "bežných" telefónoch bez OS a na "bežnú" činnosť... do tohto segmentu iphone nepatrí. Takisto si nebudeš kupovať aviu na vozenie do práce.

Zpráva byla změněna dne 06.01.2011 v 20:02:55

uzu
[125] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 06.01.2011 v 20:18:55, Odpovědět
 IP hash: 1d703794394163b4

[121] Shaden: je vtipné jako si ty nepochopil o čem mluvím.. já ho nesrovnal možnostma s Iphonem xD Si prostě debil za každou cenu děláš, že chápeš o co jde a nechápeš nic. Už na můj první post si reagoval divně a teď ještě divněj.. Řekl jsem, že ohledně funkcí, které jako normální člověk potřebuju je mám. Zároveň jsem řekl, že na Iphone nemá. Akorát jsem tím odrazil tvůj argument o tom, že nesnáším dotykáče. a další argument o tom, že na Iphone nemám. Ano, mám na něj peníze, ale nechci jej. Teď jsme se dostali k tomu, že Iphone je čirá rozežranost. Tak a teď můžeš zase hledat něco jiného čím by ses snažil najít cestu jak dokázat, že na tobě někomu záleží.

Mitarai
[126] Vložil Mitarai dne 06.01.2011 v 20:45:28, Odpovědět

[125] : tak prečo sa vôbec sereš do diskusie, keď nechceš mať smartphone a stačí ti dumbphone? Potom o tom logicky ho*no vieš. Ty rozum.

JB copycat
[127] Vložil uzu dne 06.01.2011 v 20:53:42, Odpovědět

[126] Shaden: Zase špatně. Já řekl, že nechci Iphone.. Jinak vím o tom docela dost k tvé vlastní smůle

Mitarai
[128] Vložil Mitarai dne 06.01.2011 v 21:07:23, Odpovědět

[127] uzu: jasnačka, ja som to videl, tu si tých znalostí prejavil viac než dosť :) myslím, že by si mal moderovať na mobilmanii :))

JB copycat
[129] Vložil uzu dne 06.01.2011 v 22:28:20, Odpovědět

Nevím kdo neumí pc zabránit aby se neprobral sám od sebe z hibernace.. to už je z druhého soudku. Nicméně nebudu se o tom hádat. Podle toho, že ceny píšeše v Eurech jsou tvoji rodiče mírně při penězích. Nejspíš si jedináček, protože si neuvěřitelně rozmazlený a asi nevypadáš nejhůř v ksichtě, protože máš dostatečnou sebedůvěru. Typ člověka se kterým není moc důvod se hádat ani když máš pravdu.

EDIT: nějak se mi to lagglo a doublepostnulo..

Zpráva byla změněna dne 06.01.2011 v 22:59:07

JB copycat
[130] Vložil uzu dne 06.01.2011 v 22:32:23, Odpovědět

Tak hlavně, že ty si hvězda úplně sis ten mobil koupil. Úplně tě živí rodiče a chováš se jak kdyby si doopravdy něco věděl. K tvé vlastní smůle ani nedokážeš vysvětlit co je na Iphonu tak dobré a až se jednou přeneseš přes svou nadutost pochopíš. Nic si nedokázal a dokážeš tady ostatním jenom házet na hlavu nějaké nedomyšlené sračky :D Gratuluji.

Mitarai
[131] Vložil Mitarai dne 07.01.2011 v 00:33:32, Odpovědět

[130] uzu: ok, a teraz jeden racionálny názor by som poprosil, čítanie týchto bludov od teba ma už nudí :)

v akých cenách mám asi písať? Však máme euro. Či to mám prepočítavať na libry? Nemám až tak bohatých rodičov, samozrejme ma živia lebo som na vysokej škole, ale konkrétne na iphone som si zarobil sám, aj som si ho sám kúpil. Predošlú verziu mi síce kúpili oni (3G), ale tento nie.

Ja som vysvetlil, čo je na iphone dobré komparáciou voči androidu v mnohých aspektoch (aj hw voči niekt. modelom), to, že ty nie si schopný prečítať si veci, ktoré majú hlavu a pätu a pochopiť ich, je už čisto output tvojej pokrivenej mysli.

Rozmaznaný zrejme som, ale to nemá absolútne nič spoločné s týmto tu, najhoršie tiež nevyzerám (narozdiel od väčšiny tu, zrejme teba vrátane) a sebadôveru mám preto, lebo vidím, aké individuá (ako ty) sa okolo mňa pohybujú, čo mi logicky dáva dôvod mať sebadôveru. Každopádne zrovna na tomto fóre bolo meganamyslených ľudí dosť (wol...), pritom vyzerali ako vygrcaný grys.

Čiže asi tak, zjavne ty nič z tohoto nemáš, nakoľko mi to tu vyhadzuješ na oči a zrejme ťa trápi nedostatok sebadôvery, kamarátov a ďalších tebou vyššie spomenutých javov... Jedináčik nie som. A pravdu nemáš mať ani v čom, to, že porovnáš iPhone s Montem je ako keby si porovnal favorita s audi a usúdil, že audi je totálne zbytočné lebo aj favorit má tri pedály. To okolo objektivity ani rozumu ani zďaleka nechodilo.

Navyše, nezačal som urážať ja teba, to, že som povedal pravdu, ktorú vidím v svojom okolí (iphone je pre väčšinu pridrahý), neznamená, že sa niekomu vysmievam, alebo ho urážam. Mohol by som byť v rovnakej situáci, ale nechápem, prečo si si to práve ty vzal tak k srdcu, hmm?

Ničmenej, zjavne ti nejde vysvetliť to, že sa nedá porovnávať favorit a audi, lebo ty to ajtak zaryte budeš tvrdiť, ajkeď je to totálna blbosť. Radšej sa však ostanem riadiť svojimi fórami a inými stránkami, ktoré sa týmto zaoberajú a poskytujú mi omnoho adekvátnejší názor než tvoj "monte je rovnako funkčný ako iphone". Takže tak.

JB copycat
[132] Vložil uzu dne 07.01.2011 v 08:14:49, Odpovědět

[131] Shaden: Nemá smysl se ti snažit vysvětlit, že ten názor nebyl "Monte je rovnkano funkčný ako Iphone." Už jsem se o to pokusil a zkoušet to znova nebudu.

Dostali jsem se k tomu, že to prostě chápeš jinak než to chci říct a nedokážeš to pochopit jinak a já nejsem ten typ člověka co by ti to chtěl vysvětlovat.

To o těch penězích beru osobně, ikdyž se to na mě nevstahuje jenom prostě si myslím, že z toho postu bylo jednoznačně vidět, že si to tak napsal.

A s těma eurama se teda omlouvám, protože vy vlastně Eura na slovensku máte.

Zase na druhou stranu v kapse nosím Ipod Touch 3g. a proti applu kromě trochu neschopného softwaru nic nemám. Je to podle mě pepich si takové věci kupovat a nevím kolik toho mají tyto smarphony společného s mobily, když už se tady vlastně nebavíme o tom jak dobře jdeme slyšet na druhé straně a jak dobře se na tom píšou sms a kolika řádkový mají display. Prostě jsme už pokrokově trochu jinde a mě příjde divné, že ty zuby nehty bráníš takový telefon aniž bys přemýšlel co lidi dnes vlastně chtějí. On je dobrý z úhlu pohledů mnoha lidí. Ostatní ti řeknou, že je to hračka. každý chceme něco jiného a kvalite se neurčuje podle velikosti RAMky a výkonu procesoru. Na Iphonech často chybí základní věci co bys od mobilu čekal a protože jeho vývoj příliš spěchá objeví se klidně takové chyby jako, že nefunguje budík. prostě teď už jsme u toho, že ten telefon je velmi dobrý za vysokou cenu a má chyby, které si prostě nemůže dovolit.

Mitarai
[133] Vložil Mitarai dne 07.01.2011 v 10:33:59, Odpovědět

[132] uzu: Budíkov je mnoho v AppStore. Navyše ty rozprávaš, ako keby bolo nereálne vytvoriť na smartphone expertný názor. Čo samozrejme možné, robím to napr. ja tým porovnaním s inými OS, alebo to robia iné objektívne weby (mobilmania, fony.sk, gizmodo), kde sa proste iPhone hodnotí na vysokej úrovni. A práve o tom sme sa tu bavili, preto neviem pochopiť, prečo rozprávaš úplne zcestne o tom, že iPhone je hračka. Diskusia bola o úplne niečom inom - keď Kochta začal rozprávať, že Evo a Desire HD sú lepšie ako iPhone, pričom ty vlastne si rovnakého názoru - čo je nezmysel, nakoľko iPhone je podľa teba hračka, pričom vlastne má takmer totožné (a mnohokrát lepšie) funkcie ako DHD, Evo. Práve to je na tom ten nonsense, lebo Android ti príde už ako "funkčný" telefón, pričom je rovnaký a preukázateľne ešte horší, ako iOS. Tým pádom je to potom tiež hračka, nie? Práve to je to čo neviem pochopiť, ako si myslel, pretože to zjavne vyzerá práve takto. Ok, k iPhone vs. Monte sa teda vracať nebudem.

A čo je zlé na softe od Apple? Stabilita, nepotrebnosť reštartovať ho prakticky nikdy, push integrácia do brutálne veľa aplikácií (vec, ktorá bude valcovať android, pokiaľ to nebude mať aj on - ale to bude zrejme ešte sakra dlhá doba) alebo snáď optimalizácia UI z GPU pre šetrenie energie a zvýšenie plynulosti? Fakt nerozumiem, je pravda, že budík je absurdnosť, ale nepríde mi to podstatné, budík sa dá nahradiť, aj 10 aplikáciami. Ak je niečo, čo nedarujem iPhone 4 je to rozhodne anténa. Nech Jobs tvrdí čo chce, je to problém. Našťastie som si kúpil na hrany taký fajnový bumper a všetko to vyriešilo, ešte navyše ho môžem teraz ukladať aj na zem, lebo nikdy nie je chrbtom na zemi ale nad ňou.. :)

Nepotrebujem za každú cenu obraňovať iPhone, ale iPhone 4 je momentálne jednoducho najlepšie zariadenie na mobilnom trhu. Aj hardwarovo aj softwarovo. Až príde tá nová motorola Atrix, možno to bude o inom, ale zrejme ajtak nie, lebo Android stále nebude plynulý ani optimalizovaný a bude sekať aj drainiť, kvôli roztrieštenosti... Ja verím v konkurenciu WP7, lebo sa práve tomuto snažili zabrániť, zničiť si OS integráciou do zariadení, kde nemá byť. Tým pádom je plynulý a šetrí viac :).

[134] Vložil Kochta dne 07.01.2011 v 12:10:53, Odpovědět
 IP hash: bd6d2e4373334ffb

Shaden:Uzu:

Kalalbert
[135] Vložil kalalbert dne 07.01.2011 v 15:31:50, Odpovědět
 IP hash: aa7d19dc676550f3

[134] Kochta: Its time to stop living in denial. Just learn to live with reality, that you are not as funny as you are a fat virgin...

Mitarai
[136] Vložil Mitarai dne 07.01.2011 v 15:32:47, Odpovědět

[135] kalalbert: cockta may be everything but virgin.

Say one thing for Logen Ninefingers...
[137] Vložil Eirríkr Blueflame dne 07.01.2011 v 16:50:07, Odpovědět
 IP hash: 91aa2f45a37322ac

proboha.. hádat se o tom, kdo komu vyvrátil/nevyvrátil/ignoroval argument už je fakt mírně přehnané.. nechcete toho nechat? :-(

Every time you post, god kills a kitten!

[138] Vložil Kochta dne 08.01.2011 v 05:29:43, Odpovědět
 IP hash: bd6d2e4373334ffb

[135] kalalbert: Haha, you don't even...

darken88
[139] Vložil darken88 dne 09.01.2011 v 11:20:32, Odpovědět
 IP hash: de596c52382abf5a

Pokud uz se bavíme o telefonech a hračkách, všechny ty novodobé "founy" s foťáky, barevným displayem atd.. jsou hračky. Poslední telefon hodný toho jména je Nokia 6310i, bytelná, dlouhá výdrž baterky a všechny důležité funkce.

[140] Vložil Empe dne 09.01.2011 v 11:56:43, Odpovědět
 IP hash: 5b1daa44edf18f34

[137] Eirríkr Blueflame: everytime? :(

Mitarai
[141] Vložil Mitarai dne 09.01.2011 v 17:01:55, Odpovědět

[139] darken88: jj!

[140] Empe: Tahni.

[z]
[142] Vložil [z] dne 11.01.2011 v 08:04:10, Odpovědět
 IP hash: 50855d1bec3b7b96

[139] darken88: :D

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní