Fórum

Maid Cafe

CPU Intel Core i7-930, KINGSTON Hyperx 4GB 1600MHz DDR3 x2, GIGABYTE VGA nVIDIA GTX480 1536MB DDR5
[1] Vložil kjubamaster dne 11.01.2011 v 16:32:52, Odpovědět
 IP hash: e4031fc3f722015c

Zdravím, po dlouhé odmlce se opět hlásím na Pikachu forum. Na netu jsem našel, že v Brně se otvírá první Maid Cafe v ČR a zatím je jich jen pár po celé Evropě. Říkal jsem si, kdo by to tak mohl už někdy zkusit a napadlo mě, že nejvíc poš*ků se asi najde tady :)

Tak prosím, klidně pište o svých zkušenostech s Maid Cafe, ať už jste třeba byli v Tokyu, nebo tady v Brně :-)

Příspěvky 44 – 63 z celkem 63. Zobrazit vše.

Aura is...

...with me
[45] Vložil Ash493 dne 20.01.2011 v 06:20:53, Odpovědět
 IP hash: 27b57759436684dc

[44] kjubamaster: Škoda, škoda... zkus se informovat =)

Mě by to zajímalo =D

[46] Vložil Laties dne 20.01.2011 v 08:55:49, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: aac3b0dea7f37991

[44] kjubamaster: Má to společnýho dost, obojí je to zvrhlý, vzniklo to v zemi se zvrhlou mentalitou, stačí se podívat na jednu z mnoha show kterými se tam lidi baví

Blue Charizard
[47] Vložil Blue Charizard dne 20.01.2011 v 12:43:56, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: e39b23ed97b8924a

[46] Laties: Je osvěžující mít v té dlouhé řadě japanofilů někoho, kdo vyhledává naopak ty stránky Japonska, které nám přijdou špatné nebo i zvrácené. A stejně jako jim by ti prospělo komplexnější studium.

[48] Vložil Laties dne 20.01.2011 v 12:47:06, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: dc4307cd2bfb7455

[47] Blue Charizard: no Japonci jsou národem rasistů, trochu se to změnilo vůči bělochům po druhé světové válce, ale pořád se cítí jako pánové Asie.

Japonci říkají že Asie patří Asiatům a zároveň podobně jako Hilter upřednostňuje Japonce nad všechny ostatní rasy i národy.

Tzn. že Asie patří Japonsku.

CPU Intel Core i7-930, KINGSTON Hyperx 4GB 1600MHz DDR3 x2, GIGABYTE VGA nVIDIA GTX480 1536MB DDR5
[49] Vložil kjubamaster dne 20.01.2011 v 20:05:05, Odpovědět, Zobrazit

Už zase si nadávám, že mi to nedá, ale takovou demenci neumím přejít beze slova.

Ne všichni Japonci mají jednotnej názor, to je jako říct, že všichni Češi kradou, nebo všichni Češi jsou rasisti, nebo všichni Češi jsou pracovití/nepracovití. Spousta Japonců je slušných, spousta Japonců jsou kok*ti jako všude jinde. Vraždí velryby, delfíny a díky nim zřejmě brzy vyhynou tuňáci. Na druhou stranu jsou jediný národ na světě, který je schopen na tak vysoké úrovni vyvíjet nejmodernější technologie a zároveň ctít své nejstarší tradice.

A ještě jednou - s Maid Cafe to nemá zhola nic společného.

- v Maid Cafe dělají Češky

- na Maid Cafe není nic zvrhlého, je to tématická kavárna stejně jako jsou třeba tématické čajovny (čínská, nepálská, egyptská, apod...), nebo restaurace s různými druhy kuchyně - tam také, pokud je podnik trochu na úrovni, se nosí kostýmy, které k podniku patří a dodržují se předepsané zvyky.

Takže pokud tu chceš, Latiesi, tvrdit něco o zvrhlých Japoncích, najdi si jinej topic, anebo víš co? Proč si nenajdeš raději jiné fórum. Asi máš rád Pokémony, že tu už tak šíleně dlouhou dobu otravuješ. A víš ty co, mám pro tebe šokující zprávu - Pokémony vynalezl Japonec...

Nemo
[50] Vložil NemoNemo dne 20.01.2011 v 20:14:25, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: 243e25af30ed34f2

[49] kjubamaster: offtopic je naprosto běžná věc ve všech tématech ^^

[51] Vložil Laties dne 20.01.2011 v 21:41:29, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: c17c090dbdad2024

[49] kjubamaster: Mě Japonci nevadí, kde jsem to kdy napsal, i bych tam chtěl poměrně dlouhou dobu strávit(v řádech měsíců) mě jde spíš o to, že spousta lidí tu je do Japonska zblázněná bez toho aby o něm vědělo pravdu. Je to nevíc nacionalistická země světa s nejvytším počtem sebevražd na světě a taky země kde se nejvíc veřejně oslavuje zvrhlost a úchylky.

Blue Charizard
[52] Vložil Blue Charizard dne 20.01.2011 v 22:49:13, Odpovědět, Zobrazit

[48] Laties: Rasismu se v Japonsku nevyhneš. Velmi často to ale je pozitivní rasismus - považují ostatní za lepší, než sebe, nebo přesněji než svůj národ.

Že Asie patří Asiatům, to jsem v Japonsku ani jednou neslyšel a v tomhle bodě jsem ostře proti tobě. Podle mých zkušeností je to přesně naopak.

To, co jsi popsal, podle mě dobře vystihuje mentalitu většiny japonského národa před koncem druhé světové války.

[51]: To veřejné oslavování zvrhlosti a úchylek z tvého pohledu by mě zajímalo. Uvedl bys, co máš přesně na mysli? Každopádně za nejvíc nacionalistickou zemi na světě bych rozhodně označil dřív USA, než Japonsko - pokud jde o stav dnešní, než před druhou světovou válkou.

Pro zajímavost, co třeba určitě přijde Japoncům zvrhlé u nás, je plýtvání vodou a nedostatečný systém na třídění odpadků.

[53] Vložil Laties dne 21.01.2011 v 08:44:16, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: bf7d040ca36403c1

[52] Blue Charizard: No že tam maj zákon na zákaz vycházení večer ven pro přistěhovalce mi přijde dost drsný, to nevim jestli se někde jinde ve světě najde. V součastnosti asi nejvíce oporvhují korejci.

No co se týče těch zvrhlostí jde předevšim o sex v televizi, různé sexuálně orientované podniky na frekventovaných místech a spousta pořadů kde se lidé baví ponižováním a děšením jiných lidí, nebo pořady kde se oslavují různé úchylky.

Zpráva byla změněna dne 21.01.2011 v 08:45:41

Blue Charizard
[54] Vložil Blue Charizard dne 21.01.2011 v 10:41:27, Odpovědět, Zobrazit

[53] Laties: Jakožto přistěhovalec nemám nejmenší problém vycházet ven. Tím opovržením Korejci myslíš pouze problém prezentovaný ve filmu Go, nebo i něco jiného? Protože status zainiči Korejců bych klidně přirovnal ke statusu romské menšiny u nás. Samozřejmě jsou tam rozdíly; asi narážíš na to, že s sebou musí pořád nosit nějaký dokument, ale to musí u nás taky každý, kdo není občan ČR. Nebo se pletu?

Sex v televizi jsem neviděl ani jednou. Že existují programy, kde se vysílá, nepopírám. U nás neexistují?

"sexuálně orientované podniky na frekventovaných místech" mi přijde trochu jako bagatelizace. I když půjdeš po ósackém hlavním nádraží, žádných poutačů si tam nevšimneš. Takže lokaci znají jen zasvěcení nebo ti, kteří si ji vyhledají, a to už mi pak přijde účelové pro tvou argumentaci označovat jako frekventované místo.

U pořadů, které se zabývají ponižováním jiných, bych nezapomněl, že ti jiní o tom jsou obeznámeni. Pokud máš na mysli různé pitomé soutěžní pořady založené na trestu za špatnou odpověď. A pokud myslíš děšení nevinných kolemjdoucích, tak stejně třeba i Šprťouchlata u nás dostávají čas od času lidi do velmi nezáviděníhodných pozicí.

[55] Vložil Laties dne 21.01.2011 v 10:54:35, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: ce1e980558eebdf6

[54] Blue Charizard: No co se týče toho vycházení ven je to hlavně o tom dvojim metru co jsem psal výše, platí pro všechny, ale bělochy s tim neotravujou. Ano, film GO jsem viděl na festivalu japonského filmu a docela mě to zaujalo, pak jsem se o to trochu začal zajímat, viděl pár dokumentů a přečetl pár článků. Ale třeba z povídání Tomio Okomuri ten přístup k bělochům taky není nijak zvlášť skvělý jak jsem se domníval, říkal že tam byl považován za méněcenného a byl vyřazován z kolektivu.

Tím sexem v televizi myslím různé "zábavné" pořady které tam vysílají.

Blue Charizard
[56] Vložil Blue Charizard dne 21.01.2011 v 14:22:51, Odpovědět, Zobrazit

[55] Laties: Ten dvojí metr jsi nikde výš nijak nepopsal. Kromě toho si protiřečíš - "bělochy s tim neotravujou" a "přístup k bělochům taky není nijak zvlášť skvělý", přesněji to první prezentuješ jako svůj názor, takže můžu předpokládat, že s tím druhým nesouhlasíš, ale tipuju, že to tak není...

Povídáním Tomia Okamury myslíš co? A mluví o vyřazování z kolektivu ve škole mezi dětmi, nebo v rámci dospělého kolektivu? Jakým způsobem? Jestli je někde text, poslal bys mi odkaz?

A jak jsem psal, díval jsem se v Japonsku na televizi, i na zábavní pořady, a na nic takového jsem nenarazil. Poprosil bych o nějaké konkrétní příklady...

Roudy
[57] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 21.01.2011 v 14:54:27, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: 38bfb14a9bebcfd3

[56] Blue Charizard: To s tím rasismem popisuje Okamura ve své knize...

[58] Vložil Kochta dne 22.01.2011 v 07:27:24, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: bd6d2e4373334ffb

jiný kraj, jiný mrav, kritizování je snadné, sehnat si useful info moc ne, japonsko = země jako každá jiná => case solved

[59] Vložil Laties dne 22.01.2011 v 10:55:27, Odpovědět, Zobrazit

[56] Blue Charizard:

No to první je můj názor, že sice mají zákaz vycházení večer ven pro přistěhovalce, ale na bělochy ho neaplikují.

A to druhé jsou osobní zkušenosti mestica v Japonsku a u nás.

ukázky zvrhlostí v televizi

http://www.youtube.com/watch?v=4Sv-W0H52Xo

http://www.youtube.com/watch?v=-MA-r-FJKRE

Zpráva byla změněna dne 22.01.2011 v 11:00:54

[60] Vložil kjubamaster dne 22.01.2011 v 13:42:54, Odpovědět, Zobrazit

Že by platil zákaz vycházení pro cizince jen v Japonsku? To má znamenat, že Japonsko je málo benevolentní? :-D A co Irák, Saudská Arábie, kde je zakázáno vykládat karty pod hrozbou trestu smrti utnutím hlavy...?

Nevím, jak to tam funguje, ale ty soutěže mi přijdou pořád míň zvrhlý, než požírání brouků všeho druhu, nebo vnitřností a moků různých zvířat, který jsou ve Fear factoru a lidi z toho blázní...

Já tenhle topic založil kvůli kavárně a napsal jsem, že budu rád za každej názor ohledně kavárny - jinak řečeno, tyhle kecy sem vůbec nepatří a dost mě štve, že to tu zase špiní idioti, kteří mají potřebu demytizovat všem ostatním Japonsko jen proto, že viděli pár dokumentů a filmů a myslí si, že teď ví víc, než všichni ostatní...

Grow up...

[61] Vložil kjubamaster dne 22.01.2011 v 13:45:52, Odpovědět, Zobrazit

Samozřejmě tím nemyslím Blue Charizarda, kterej sem píše o osobních zkušenostech a jeho názory mi přijdou zajímavý, protože nemá potřebu podkládat svý argumenty cizíma názorama.

Jestlipak někdo z vás kreténů, kteří tu citujete OkAmuru, někdy slyšel o chybné argumentaci?

Už z tohohle hlediska je Blue Charizard vítěz na celé čáře a vy jste jen nedomrlí hybridi, kteří se snaží ohánět řečmi cizího člověka, protože nejsou schopní dát na svůj vlastní úsudek...

[62] Vložil Laties dne 22.01.2011 v 14:10:16, Odpovědět, Zobrazit

[60] kjubamaster: tak jsem si tě dal ignorovat, vůbec se mi nelíbí jak jsi sprostej, už mi nepiš, stejně to neuvidim

Say one thing for Logen Ninefingers...
[63] Vložil Eirríkr Blueflame dne 22.01.2011 v 17:05:44, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: 91aa2f45a37322ac

[62] Laties: táhni.

[64] Vložil kjubamaster dne 22.01.2011 v 18:26:04, Odpovědět

Jj, ignorace řeší vše, co by chabý argumenty nevyřešily... aspoň pro ignoranty...

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní