Chtěl bych, aby se Kadabra vyvinula v Alakazama. Nebyl by někdo ochoten ji se mnou někdo vyměnit? (Hraji Pokémon Diamond.)
Moderátor upravil zprávu dne 05.02.2011 v 16:57:53
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
............ |
Chtěl bych, aby se Kadabra vyvinula v Alakazama. Nebyl by někdo ochoten ji se mnou někdo vyměnit? (Hraji Pokémon Diamond.)
Moderátor upravil zprávu dne 05.02.2011 v 16:57:53
[1] : též mám Diamond a stejný problém, rád bych ji vyměnil
........ |
a jestli to chápu dobře tak stačí abysme si jí vyměnili a pak se může vyvinout ne??
[3] : uz si to presne nepamatuju, menil jsem jen, abych to vyzkousel. Bud to staci, nebo si ho musis zvysit po vymene o jeden level a pak uz se vyvine.
Pokud mas toho hauntera kteryho si mohl ziskat v snowpointu a nechces ho tak ho vymen pres GTC. Tam je vysoka sance ze ti za to nekdo kadabru da (da se tam nastavit jakeho pokemona za to chces) Haunter se totiz vymenou vyviji v Gengara. Ja takhle vymeneho Alakazama odnekud z KOrei mam :)
Měl by se vyvinout hned během výměny.
Lou |
[5] Starparrot: Přes GTS je problém v tom, že nemáš jistotu, zda není nacheatovaný - a z Vuka se mi nepodařilo dostat, jak to potvrdit (předpokládám, že je to tajné, protože jinak by cheateři dostali info, jak to obejít). Takže tohle se hodí jen pro případ, že člověk chce záznam do pokédexu.
[6] Ash493: Jop.
Navíc, pokud člověk má tu Kadabru nějak natrénovanou, asi nerad pak začne trénovat cizího pokémona - takže nejlepší je výměna, Kadabra se vyvine a nakonec výměna zpět.
Btw. kdyby někdo měl zájem tak není problém udělat tuto výměnu (a výměnu zpět) se mnou (konečně jsem uspokojivě rozjel WiFi na NDS :3). Mám hry 4. generace. Btw. kdyby mi v rámci té výměny někdo ještě nechal nějakého pokémona ze své hry, nebudu proti :3 (je jedno jaký - trošku sbírám IDčka takže poslouží i Zigzagoon :333).
John Beak the Nearly Ultimate One |
Stačí dát pokémona na GTS s nesplnitelným požadavkem (třeba za Magikarpa LV100) a znovu stáhnout. Měl by se vyvinout, protože si hra myslí, že byl vyměněn, i když nebyl. Takový malý bug.
[7] Laethnes: Pokémon je nacheatovaný určitě, pokud je chycen v lokaci, ve které se nevyskytuje a/nebo na levelu, na kterém se nevyskytuje. Pokud je shiny na stovce z GTS, je téměř jistě nacheatovaný. Dál se to dá zjistit jen omezeně z dat, která in-game nejsou přístupná.
Lou |
[8] John Beak: Hele, o tom bugu jsem nevěděl :3.
No, o tomto způsobu zjištění jsem věděl - je to docela logické. Co jsem měl na mysli jsou ta skrytá data, protože i pokémon s realistickým původem může být cheatovaný.
[9] Laethnes: Ta data zjistíš jen přečtením savu, ale nikde není přesně napsáno, jak je správně interpretovat (toliko k návodu, jak kontrolu obejít, který by z takové definice bylo možné odvodit). Nějak to souvisí s tím, jaký způsobem se ve hře generují data pokémonů. Na net je o tom více článků, které si občas protiřečí. Nesnažil jsem se o tom zjišťovat víc, aby mě to nepokoušelo zkoušet něco falšovat.
Lou |
[10] John Beak: No tyhle data jsem měl na mysli a co vím, tak Vuk zná - aspoň částečně - základní testy na tyto data :3. Ale neřeš to; myslel jsem to prostě jako poznámku v rámci pokémonů z GTS, chápu proč se to utajuje - právě kvůli tomu falšování.
Ahojky, hraju teď Diamond, a chtěla bych se zeptat na dvě věci,
1. Co dělat když mě pokémon neposlouchá? při zápase ignoruje příkazy nebo používá jiné útoky než zvolím??
2. Právě jsem vybojovala 2. odznak, a myslím že tam bylo napsáno, že všichni vyměnění pokémoni by se měli vyvinout na 30.level.. Ale nic se nestalo.. to musím nějak aktivovat ještě nebo co?? ...
Předem díky za odpověď
grand thef granule |
[12] Léňa: 1. Pokémon je na vyšším levelu než je povoleno , musíš čo najskor získat všechny odznaky
Lou |
[12] Léňa: To sis špatně přeložila; říkají, že tě budou všichni pokémoni do 30. levelu poslouchat. Souvisí to s tvým prvním problémem: pokémoni od určité úrovně tě nebudou poslouchat; navíc ti, co jsou vyměnění neposlouchají na mnohem nižší úrovni. Existuje jediná věc, co je donutí poslouchat; získat odznaky ze stadionů; některé tyto odznaky právě donutí poslouchat úplně všechny pokémony do určité úrovně. Až budeš mít 8 odznaků, budou tě poslouchat všichni.
EDIT:
OMG, omlouvám se za tak strašný slohový výtvor :3.
Zpráva byla změněna dne 15.02.2011 v 16:55:46
jj díky :-)
ještě mi někdo řekněte, hlavním úkolem hry je posbírat všechny ty odznaky nebo co? protože mi někdo psal, že teprve po nasbírání odznaků začíná hra :D což jsem moc nepochopila.. o co víc tam ještě jde..?
[15] Léňa: Po odznacích většinou právě naopak už o nic nejde, protože všechen příběh je vyčerpán.
no to jsem si taky právě myslela.. :-)
Lou |
Ti lidi to možná mysleli tak, že potom máš maximum možností, jak si natrénovat svůj tým podle tvých představ, např. na nějaký turnaj, ale jak píše [16], hra po lize (pár trenérů, které je potřeba porazit; poslední výzva po dokončení sběru odznaků) končí. (Často se ti po lize otevře ještě něco, nějaká lokace, ale to je už jen takový doplněk.)
Ve hře je pořád, co dál dělat - máš contesty, můžeš kompletovat pokédex... Třeba v HGSS jsou bezva minihry.
Ale souhlasím - příběh končí po dohrání ligy a jako RPG je tím hra víceméně dohraná (sic ne na 100%, ale dohraná).
Na pokémoních hrách je krásné to, že se dají hrát mnoha způsoby. Každý se v tom soustředí na něco jiného. Mě třeba zajímají souboje hráč proti hráči. Na ty už naštěstí není potřeba levelovat na stovku, ale stejně je potřeba mít hru dohranou kvůli přístupu k vhodnějším místům pro trénink, move tutorům atd.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |