Jakou byste si vybrali vy? Já teď mám:
1. Typhlosion
2. Marowak
3. Crobat
4. Golduck
5. Magneton
6. Umbreon
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Feraligatr23 |
Jakou byste si vybrali vy? Já teď mám:
1. Typhlosion
2. Marowak
3. Crobat
4. Golduck
5. Magneton
6. Umbreon
1) Typhlosion
2) Quagsire
3) Jolteon
4) Tyranitar
5) Alakazam
6) Dragonite
traded Machoke
Suicune
Typhlosion
Red Gyarados
Ampharos
Dragonite
John Beak the Nearly Ultimate One |
S čím že jsem to nejčastěji hrával v příběhu ?
Typhlosion
Crobat
Nidoking/Golem -> Tyranitar
Gengar
Alakazam
Gyarados -> red Gyarados
(shiny Electabuzz z Mystery Egg, Dragonite, Charizard, Feraligatr)
Obecně jsem se snažil vždycky co nejdřív získat silné vyvinuté pokémony. Z původní sestavy se dostane nejpozději Abra a to už před třetím odznakem. Vývoje pak nejpozději na levelu 25 (za předpokladu, že Crobat se ještě nevyvinul).
Zpráva byla změněna dne 06.03.2011 v 18:48:45
Nemo |
Hrával jsem obvykle Typhlosiona, Pidgeota, Red Gyradose... (crystal jsem nikdy extra nehrotil a už si to nepamatuju)
Kolecko |
Proti Redovi jsem naběhnul s šesticí.
Meganium (startovní Chikorita)
Cloyster (chysený Shelder v Olivine city)
Dragonite (chycený Dratini v Dragons den)
Arcanine (chycený nad Goldenrod city)
Heracross (chycený pomocí Headbut mezi Ecruteac city a Mahogany town)
Kangaskhan (chycený v Rock tunnel)
1. Meganium
2. Alakazam
3. Arcanine
4. Hitmonlee
5. Gengar
6. Starmie
Za těch krásných starých časů jsem hrával asi s tímhle:
Typhlosion, Pidgeot, Magneton, Suicune (Red Gyarados,Gyarados,Kingler), Tyranitar, a pak se to různě střídalo podle potřeby...Arcanine,Nidorino (možná i Nidoking co já vím :D) samí lepší
Mystrmario |
Sory nepatříto jsme ale nehce se my zálážet nové forum...nevíte kde najít od zařátku hry první Everstone?
[9] Mystrmario: v goldenrodu za druhé místo v chytání brouků/když ukážeš elmovi vylíhnuté vajíčko togepiho
Zpráva byla změněna dne 07.03.2011 v 04:59:47
Say one thing for Logen Ninefingers... |
hm... za mých starých časů jsem ligu dal s hodně přeexpeným Feraligatrem a Dragonitem lvl 48 (nevěděl jsem na kterém lvl se vyvíjel tak jsem to nehrotil).. jindy zase Ampharose (ten byl můj oblíbenec), Quagsira, Kadabru nebo i Pidgeota..
FC: 2837 0095 1268 |
Whew, to už je dávno, crystal jsem hrál víckrát, tak to mám popletené ty šestky dohromady, ale pamatuju si, že když jsem hrál poprvé G/S (teď nevím, u čeho jsem začal) tak jsem až do ligy používal jen silně opravdu silně přeexpený Typhlosiona, Ampharose a Quaqsire ... plus jsem myslím měl jěn něco kvůli HMku, ale to bylo většinou když se mi nějaký poke líbil, tak jsem ho chytl a pokud se to mohl naučit, tak zůstal chvilku v partě...to byly časy...
John Beak the Nearly Ultimate One |
Koukám, že jsem jedinej, kdo měl tým permanentně podvyživenej. Rekord mám průměr levelů 36.5 na konci ligy, ale v tom týmu byla i Mew vyměněná z RBY (chycená pomocí Mew glitche). Hrál jsem sice na emulátoru, ale pravidla jsou pořád stejná - nepoužívám během zápasů předměty. Akorát tehdy jsem hrával ještě Battle style - Shift, takže jsem mohl měnit po zabití soupeře... Kdybych měl neomezeně času, zkusil bych si to zahrát znova. Třeba bych je sundal s ještě slabšími :D
[11] Eirríkr Blueflame: I sám Lance cheatuje s Dragonitem na nepovoleně nízkém levelu :P
[13] John Beak: No když jsem to hrál poprvé, tak jsem měl dost nevýváženej, navíc jsem neměl jak měnit a nebavilo mě trénovat Pokémona na 30 Lv na 55, aby se vyvinul (viz. Dratini, Larvitar) a že se dají Pokémonům dávat předměty jsme taky zjistil až za hodně dlouho :D
Původní tým byl tuším v tomhle složení: Typhlosion, Pidgeot, Poliwhirl, Nidoking, Victreebel, Kadabra
Love Machine |
Bez legend?
Typhlosion - vcelku silný startér, oheň se vždy hodí
Umbreon - obrana (a navíc preferuju eevee evoluce :D)
Vaporeon - sp. atk; voda, led, psychic
Tyranitar - attack power
Snorlax - HP, tank jak sviňa :D
Dragonite - resistance, power
Btw hodně hráčů píše Ampharose, ten se ale bohužel dá chytit v Crystalu pouze výměnou a bez možnosti srazů jaksi není s kým ^^;
Zpráva byla změněna dne 09.03.2011 v 15:46:00
[15] Love Machine: no ja sem chytil mareepa v union cave a evolvnul do Ampharose
Good |
[16] Quest: zaujímavý
To mi připomnělo, že jsem s sebou nosil ještě Lugiu a Snorlaxe, teď se mi to ale plete s Yellow, jestli byli 2, ale nejspíš jenom jeden :)
Love Machine |
[16] Quest: to v crystalu ne, spíš ve verzi silver/gold ;)
i když silver a gold jsou taky fajn verze, na crystal nemá žádná :P
Zpráva byla změněna dne 09.03.2011 v 18:09:54
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |