Ve kterém díle si Jessie chytí lickitunga?
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Fabri |
Ve kterém díle si Jessie chytí lickitunga?
Miju Miju ^^ |
Epizoda 50 - Princezná proti Princezne
Fabri |
díky moc :), ale je to epizoda 56, mě totiž bylo divný, že ho už má v epizodě 50 Farfetch'd, ale neviděl jsem, jak si ho chytá, takže tam mají nějaký omyl nespíš.
No je to epizoda 52. =D
Charmander,Charmeleon, Charizard,Blastoise, Pidgeot,Vulpix, Ninetales,Kadabra Alakazam,Abra,Lapras Eevee,Jolteon,Flareon Vaporeon,Snorlax, Espeon,Umbreon |
[4] Ash493: nn... Hledal jsem to, a 52 díl je Případ jednotka K9 a 56 díl je Princezna proti princezně :)
[1] : 56 díl je Princezna proti princezně :)
Miju Miju ^^ |
Fakt ho chytí v 56 díle. Ale proč byl už v 52 ? :D
[5] Mysak.Fuchsik: http://www.serebii.net/anime/epiguide/
;)
Tam dělají problémy ty 2 epky. Vánice a Svátky s Jynx
Charmander,Charmeleon, Charizard,Blastoise, Pidgeot,Vulpix, Ninetales,Kadabra Alakazam,Abra,Lapras Eevee,Jolteon,Flareon Vaporeon,Snorlax, Espeon,Umbreon |
jinde jsem zase viděl 56, ale opravdu za to mohou ty 2 epky :)
Miju Miju ^^ |
Jak to
2 epky nebyly v ČR odvysílání.
Vánoce myslím, kvůli pistoli a Jynx kvůli efektum které způsobili epyleptický záchvat
[10] Mysak.Fuchsik: No, tak to je úplně blbě =D
To co jsi popisoval byly epizody Legend of Dratini a Electric Soldier Porygon =D
Miju Miju ^^ |
1. Uplne nepodstatné vystrihnuť epizodu kvoli zbraniam :D
2. vidim niečo blikať tak sa hodím o zem... Epileptici o čo vam ide ? :D
Fabri |
epizoda 049-Farfetch'd tady se o lickitungovi poprvé mluví
Fabri |
Ale je pravda že v Americe to bylo jinak
Lou |
Pokud ale vím, tak
- polovina lidí, co dostali záchvaty z toho blikání je dostala, když ty záběry vysílali v novinách
- záběry byly upraveny
- ale přesto je u nás nevysílali :3
OT: Btw. taky jsme zapomněli zmínit, že nevysílali 18. díl jenom a pouze proto, že James se převlékl za holku a měl větší hrudník, než jakákoli jiná osoba v dané epizodě :3 (a opět - dané záběry byly vystřiženo, přesto u nás nevysíláno)
[15] Laethnes: U nás nebylo nic, v Americe jenom 18ka.
Miju Miju ^^ |
[15] Laethnes: Jak upravili ? Nekde sem četl že z blikáni červeno modré pozmenili na zlato černú. Všude na netu se dá stahnout jenom ta "červenomodrá" verze. Kde se da stahnout i ta upravena ?
hotdog |
Taky nevim co epileptici maji cucat na telku...
hotdog |
Tak me napadlo, byla vubec nejaka normalni zvirata v pokemonech? Videl jsem maximalne akvarni rybicky v Krasky Bl. mesta.
Miju Miju ^^ |
[19] hotdog: Jj byly a velakrat. Ale vačšina hned v první sezone. Pak už jen zrídka. A prosim nerešit už se to rešilo na PJZ.
[18] hotdog: Presne tak , nemají co koukat na Telku. A ty efekty se mi líbili :) prej takové blikani bylo vo více epizodach po epizode 36. Ale pak to museli na 4 mesice zastavit kvuli tomu a ze všech existujicih epizodach po 36tke museli vymazat efekty podobním epizode Porygon.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |