Fórum

Měnění pokemonů na PC

Mystrmario
[1] Vložil Mystrmario dne 25.11.2012 v 12:45:54, Odpovědět
 IP hash: 67dd94a9f5231993

Mám malý problém. Chtěl bych si měnit pokemony pomocí Emulátoru Gameboy Advanced(samozřejmě s linkem) dělal jsem vše podle návodu(už to zkouším asi týden a začínám s toho šílet) myslím, že to spojení se mi povedlo ale teď mi to píše Please wait a pak "Your friend is not ready" pokouším se měnit Crystal x Crystal. Nevíte co stím?:/

[2] Vložil Tala ^Sp^ The dne 25.11.2012 v 16:21:09, Odpovědět
 IP hash: a9591af1f23da519

no jelikoz ten emulator emuluje GBA, tak ti to menit nepujde, musis pouzil TGB Dual, nebo tak nejak se to jmenuje, na GBA totiz jdou menit pokemoni pouze z 3. generace

[3] Vložilo Grovajl Mavee dne 25.11.2012 v 16:40:27, Odpovědět
 IP hash: 6fc1362db6fd841a

VBAlink emulator helps too :)

...
[4] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 25.11.2012 v 23:07:21, Odpovědět
 IP hash: 2cc46932819c2ccf

[1] Mystrmario: tos vazne zkousel cely tyden nez si sem napsal? ty se musis hodne nudit...

[5] Vložil Tala ^Sp^ The dne 26.11.2012 v 13:27:32, Odpovědět
 IP hash: a9591af1f23da519

na VBA to hrat muzes, ale podle logiky na nem menit urcite nemuzes :)

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní