Ha! Po projití posledních příspěvků v tématu o mistrovství musím konstatovat, že tahle diskuze má vyšší úroveň :). Zřejmě nesplnila účel, protože se tu nikdo neseznámil, ale trochu mi to připomíná topic "Rant and Rave, Cry and Complain" z jistého cizího fóra.
Tímto vyjadřuji členům fóra gratulace a upřímné soustrasti.
To JB: Rovnátka? Tak to přijmi moji dvojnásobnou upřímnou soustrast. Rovnátka mám naštěstí už za sebou. Nemělo to nejlepší efekt a jsem tuze rád, že už jsou pryč (což jsem oceňoval i v době, kdy jsem žádnou holku neměl, a teď to oceňuju dvojnásob).
Jak jsem "slavil": Už předem jsem věděl, že Petra (my girlfriend) is busy on Valentine's Day (as usual), takže jsem se rozhod, že bude na ni nejlepší počkat večer po skončení její zkoušky se sborem. Přišel jsem kolem 16 hod ze školy, zaregistroval jsem svůj team do oficiálního Rotation Battle turnaje, který začínal následující den (přes internet), a chtěl zabalit dárek. Zjistil jsem ale, že po dědových narozeninách nezbyl doma ani kousek balicího papíru, který bych si mohl přivlastnit, tak jsem improvizoval (když jsem to nechal na poslední chvíli...). Potom jsem nestihl trolejbus, který jsem chtěl stihnout, takže jsem musel klusat na víc než kilometr vzdálenou zastávku MHD, abych dorazil včas, což vyšlo taktak. Doprovodil jsem Petru domů a předal jí dárek, ale řekla mi, že neví, co si o Valentýnu má myslet, takže jsem pochopitelně nic nedostal. Ale měla radost z dárku ode mě, tak jsem byl spokojený. Jeli jsme záměrně jen část trasy busem, abychom se déle prošli, a navzdory okolnostem to bylo super :).
OT: V Rotation Battle turnaji jsem dosáhl skóre 41:6 s týmem: Mewtwo, Kyogre, Darkrai, Arceus. Můj rating 1777 je lepší než kdy dřív, takže už nebudu dál hrát a měl bych mít dobré umístění. Nechtělo se mi o tom zakládat samostatné téma, tak se omlouvám všem romantickým duším za zveřejnění turnaje v tématu o Valentýnu.
Zpráva byla změněna dne 17.02.2013 v 18:15:16