[12] madvorak: Tak to víš. Zbylí a noví členové naší Pokékomunity nejsou moc fanoušci soutěžního hraní. O čemž svědčí i to, že už roky není zájem ani o naše komunitní "Mistrovství" atd.., které jsme se snažili vyhlašovat a pak je pro nezájem rušili.
Za mě je fajn, že někdo, kdo reperezentuje Česko se dostal daleko v světovém klání, ale jinak mě to taky nějak moc nevzrušuje, abych průběh zápasů třeba napjatě sledoval. Svět soutěžních hráčů (i kartičkových) byl už od začátku trochu jiný, než skupina lidí, která se před lety začala scházet v Praze, chodit na společné výlety, jezdit na čundry.
Pro mě byli od začátku Pokémoni víc o prátelství a společných srazech v přírodě než o soutěžním hraní. Ty konzole, nebo karty, to byly spíš takové doplňky srazů, bylo fajn si během pauzy spolu zahrát, ale nikdo to tehdy nebral extrémně vážně aby studoval všemožné strategie, vždy to bylo spíš takové hraní "for fun".
Tak asi proto tohle téma tady nevyvolává takový zájem, jako bys očekával a snad si i zasloužilo.
Zpráva byla změněna dne 19.08.2022 v 22:28:08