[seznam
povídek
]

Ashovo Dobrodružství

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Když bylo Ashovi 10 let[ Zobrazit ]
2  Ashův Rhydon[ Zobrazit ]
3  Wartortle vs. Wartortle[ Zobrazit ]
4  Poké Pouť[ Zobrazit ]
5  Poké Pouť II díl[ Zobrazit ]
6  Ash tu není!!!!!!![ Zobrazit ]
7  Ash má přítelkyni[ Zobrazit ]
8  Ufffffffffffff![ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 1 čtenářem na známku 3. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 2 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

Ashův Rhydon


Když se Ash probudil tak zjistil že u sebe má 4 Pokémony ten pátý byl Rhydon!Ash se vydal hledal svého Rhydona, ale bohužel ho nikde neviděl.Když byl už u konce lesa tak ho napadl divoký Nidoran (kluk).Bulbasaure použij šelhy!Nidoran použil hbitý útok a potom se Nidoran vyvinul v Nidorino, potom zasadil rohoví útok.Bulbasaura to silně zasáhlo.Bulbasaure vrať se, ale on odmítnul a vyvinul se Ivisaura, potom zasáhl světelným útokem.Nidorina to zasáhl a Ash potom akorát hodil PokéBallem.Když ušli pár kroků tak viděli krásné město Pewter City ( Přepiš do českého).Když vstoupili tak narazili na jednoho muže, kterému vypadl Pokémon a byl to jaksi Ashův Rhydon.Pane to je můj Rhydon, vy jste mi ho ukradl! řekl Ash.

Pán mu ale řekl že mu dá místní kamenný odznak.Ash se zamyslel a řekl "ne já si kamenný odznak vybojuji, chci zpátky svého Pokémona!" řekl rozčileně Ash.Dobře dám vám za něj 5 000 $.Ale to už se Ash zamyslel protože musí něco jíst a kupovat PokéBalli atd.Tak jo.

Ash už šel na stadion jen co si koupil potion.Ash před stadionem zápasil se dvěma trenérama.

Ash měl vyřazené dva Pokémony Squirtla a Ivisaura, dobře věděl že je v nevýhodě ale do PokéCentra nešel.Přišel jsem si pro kamenný odznak, řekl Ash když vešel do stadionu.

Dobře pusťme se do zápasu! řekl Brock.Geodude di na to! řekl Brock Dobře Charmandere plamenomet! Geodude nárazoví útok! Charmandere ocasový útok! Charmander použil ocasový útok a potom se vyvinul v Charmeleona. Charmeleone skonči to ocasový útok a nakonec škrabavý útok! Charmeleon porazil Geoduda.Teď si vezmu Onixe. Nidorino rohoví útok a potom nárazoví útok! Onixi zmáčkni ho! Nidorino pozor! Onixi nárazoví útok Nidorino skonči to, hbitý útok! Ash porazil Onixe a tak vyhrává kamenný odznak!

Tady máš kamenný odznak Ashy! vybojoval sis ho statečně.


Pokračování příště!


Co zažije Ash dál?Sledujte další příběh Ashova dobrodružství!


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní