[seznam
povídek
]

Ray - Trenér z ostrova Taris

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První Pokémon[ Zobrazit ]
2  Cenná zkušenost[ Zobrazit ]
3  Ohnivé problémy[ Zobrazit ]
4  Tajemné setkání[ Zobrazit ]
5  Pátrací akce[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 12-ti čtenáři na známku 2,08. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 22 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

První Pokémon


Byl krásný letní den.Na sluncem zaplněném Azurovém souostroví začínala cesta mnoha talentovaných trenéru.Všichni se těšili na své první Pokémonní kamarády.Ray,10-ti letý kluk z ostova Taris se probudil už brzy ráno.Byl hrozně nedočkavý,rychle zhltl snídani a vydal se k laboratoři Profesora Landona.

-------------

Profesor Landon,který se zaměřoval na psychickou i fyzickou sílu Pokémonů,očekával velký zájem mladých začátečníků,ale přišlo jich hodně nad jeho očekávání.

Ray si myslel,že tam bude první,ale když tam dorazil,stálo tam už minimálně pět kluků a dívek,kteří netrpělivě čekali na svého prvního Pokémonního kamaráda.

Profesor Landon dával na výběr ze šesti Pokémonů:"Mudkip,Torchic,Treecko,Charmander,Squirtle a Bulbasaur."Ray si zatím žádného z nich nevybral.Měl ale několik tipů.

Někteří z dětí už vycházely ze sídla Profesora Landona s Pokémonem v náručí.Ray zahlédl dvě dívky.Jedna si nesla Charmandera a druhá Treecka.Raye chytla trochu nervozita,který Pokémon na něj nakonec zbyde.

-------------

Ray zahlédl posledního kluka vycházejícího z Laboratoře a tak se vydal za Profesorem.Ten měl velice dobrou náladu a oslovil Raye:"Ahoj,také se chceš vydat na Pokémonovou cestu?"Ray s úsměvem přikývl a dodal:"Ano,chci se stát skvělým trenérem Pokémonů!"Profesor ho zavedl do místnosti,kde uprostřed stál stůl a na něm zbývaly už jen dva Pokébally.Ray se zeptal:"Profesore,jací Pokémoni vám zbyli?"Profesor vypustil oba Pokémony z Pokéballů.První z nich byl Bulbasaur,travní typ.Druhý byl Mudkip,vodní typ.Ray se chvíli rozmýšlel.

Po chvilce se rozhodl pro Bulbasaura.Profesor mu ho předal a dodal:"Přeji ti hodně štěstí."Ray mu chtěl poděkovat,ale Profesor ještě dodal:"Tady máš Pokédex a pět Pokéballů.Pokédex ti bude pomáhat rozpoznávat Pokémony a jejich schopnosti.Když nebudeš něco vědět,zeptej se ho."Ray mu řekl:"Děkuji vám,Profesore."Profesor se na něj usmál a ještě jednou mu popřál hodně štěstí.

-------------

Ray zamířil od Laboratoře rovnou domů,tam na něj čekala netrpělivá maminka.Ray jí ukázal svého nového Pokémona.Mamince se moc líbil.Ray vyběhl do svého Pokoje a začal si balit.Jeho maminka přišla za ním do pokoje a řekla:"Nezapomeň si zabalit vše pořebné."Ray jí odpověděl:"Ano mami,neboj se."

Za chvíli měl Ray zabalený batoh a seběhl dolů.Tam na něj maminka čekala a řekla mu:"Koupila jsem ti mobilní telefon.Chci abys ho měl sebou.Kdykoli budeš něco potřebovat,ozvi se.Má v sobě také zabudovanou mapu,takže se s ním neztratíš."

Ray jí poděkoval.Maminka ještě dodala:"Opatruj se,mám tě ráda."Ray jí objal a spolu s ní vyšel před dům.Ray se rozloučil a vydal se vstříc dobrodružství.Jeho maminka ho ještě pozorovala,jak mizí v dáli.Po chvíli Ray zmizel z dohledu.

-------------

Ostrov Taris je největším z ostrovů Azurového souostroví.Je na něm spoustu lesů,ale hlavně spousta druhů divokých Pokémonů.Mnoho trenérů začíná právě tady,protože se můžou rychleji zlepšovat v zápase a dovednostech.Poté pokračují na další ostrovy,kde sbírají odznaky.

Ray se tedy plný odhodlání vydal prozkoumat Pokémonová tajemství ostrova Taris...


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní