[seznam
povídek
]

Ray - Trenér z ostrova Taris

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První Pokémon[ Zobrazit ]
2  Cenná zkušenost[ Zobrazit ]
3  Ohnivé problémy[ Zobrazit ]
4  Tajemné setkání[ Zobrazit ]
5  Pátrací akce[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 12-ti čtenáři na známku 2,08. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 22 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Ohnivé problémy


Ray se s Melody postavili proti sobě a oba vypustili své Pokémony.Oba měli velkou chuť vyhrát.Ray řekl:"Tak co jsi připravená?"

Melody se usmála a řekla:"No jasně.Jdem na to!"

"Bulbasaure,Listovou břitvu!",zařval Ray."Rychlý útok,Marille!",nařídila mu Melody.Bulbasaur minul Marilla a ten se k Bulbasaurovi nebezpečně přibližoval.Melody zařvala:"Vodní dělo!"Marill přímo zasáhl Bulbasaura.Ten se snažil zvednout,ale už byl vyčerpaný.Melody radostně vykřikla:"Jóó,porazila jsem tě.tak jsme na tom stejně."Ray to vzal dobře a řekl:"Jsi dobrá,gratuluji."

--------

Už se začalo stmívat,tak si vzali si své věci a vydali se do Pokémonského střediska.Ubytovali se a protože byli oba unavení,tak šli spát.

Když se ráno Ray probudil,Melody už nebyla v posteli.Na polštáři ležel vzkaz:"Rayi,musela jsem si jít něco koupit,sejdeme se v 9:00 u Pokémonského střediska.Zatím ahoj,Melody"Ray měl ještě asi hodinu času,tak si zašel s Bulbasaurem na snídani.

Ray měl takový hlad,že zapomněl na sraz s Melody.Když se podíval se na hodinky a uviděl,že je 8:55,tak rychle doběhl do pokoje,vzal si věci a vyběhl před středisko.

Melody tam ale nebyla.Ray tam ještě chvíli čekal,ale Melody se pořád neobjevovala.Už bylo 9:20 a Rayovi to začalo připadat divné.Rozhodl se,že půjde do Pokémonského Obchodu,jestli tam ještě není,ale tam nebyla.Vydal se tedy směrem k pláži,kde si dávali včera zápas.Tam jí ale také nenašel.Ray se o ní začal bát.

Hledal ji ještě asi hodinu,ale beznadějně.Vůbec neměl ponětí,kde může být.Když už to chtěl vzdát a vrátit se do Pokémonského střediska,uslyšel volání,které vycházelo z lesa.Ray se tam okamžitě rozběhl a uviděl,jak tam Melody leží a volá o pomoc..Podíval se doleva a tam stál...."Houndour,psí Pokémon.Tento Pokémon používá silné ohnivé útoky",dodal Pokédex.Melody zařvala:"Pomoz mi,Rayi,prosím!"

Houndour se chystal zaútočit na Melody,ale Ray vypustil Bulbasaura a tak se Houndour otočil na Bulbasaura a připravil se k útoku.

Ray mezitím zařval:"Melody,uteč."Melody vstala od stromu a doběhla k Rayovi.Ten už byl ale plně soustředěný na zápas mezi Bulbasaurem a Houndourem.

--------

Ray si v duchu myslel,že Bulbasaur nemá šanci,ale rozhodl se,že bude Bulbasaurovi věřit a dá do zápasu všechno.Ray zařval:"Šlehavý útok!"Bulbasaur zasáhl nepřipraveného Houndoura.Houndourovi to však moc neublížilo a ještě víc se rozzuřil.

Rozběhl se proti Bulbasaurovi a použil Ohnivý vír.Bulbasaur,slabý proti ohni,byl skoro v koncích.

Ray zařval:"Bulbasaure,nevzdávej to.Musíš ho porazit!"Bulbasaur se z posledních sil zvedl.Ray zařval:"Skvělé,Bulbasaure.A teď použij Pijavičí semínko!Pijavičí semínko začalo Houndourovi vysávat energii a tak byl Houndour poražen.Ray ani chvíli neváhal a zařval:"Pokéballe,leť"Ray si chytil Houndoura a tak získal velice silného Pokémona.

Melody k němu přistoupila a řekla:"Děkuju ti,že jsi mě zachránil Rayi.Co by se mnou asi teď bylo,kdyby si nepřiběhl.Ještě jednou díky.",řekla Melody a dala Rayovi pusu na tvář.Ray nevěřil tomu,co se právě stalo.Po chvíli se ale vzpamatoval a řekl:"Melody,nechtěla bys jít se mnou.Byli bychom skvělý tým."Melody přikývla a řekla:"Moc ráda Rayi."

--------

Ray tak získal novou kamrádku.Byl moc rád,že nebude na cestách sám a spolu s Melody se vydali vstříc dalším Pokémonovým dobrodružstvím....


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní