[seznam
povídek
]

Ray - Trenér z ostrova Taris

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První Pokémon[ Zobrazit ]
2  Cenná zkušenost[ Zobrazit ]
3  Ohnivé problémy[ Zobrazit ]
4  Tajemné setkání[ Zobrazit ]
5  Pátrací akce[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 12-ti čtenáři na známku 2,08. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 22 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Tajemné setkání


Po nějaké době vstoupili do lesa.Ray naštvaně řekl:"Sakra,už zase další hustý les."Melody ho ale uklidnila:"Tenhle les není tak hustý jako ten první,neboj.V tomto lese se konají turnaje v chytání travních Pokémonů."Ray si oddychl a zeptal se:"Kdy se ten turnaj koná?"Melody odpověděla:"Já přesně nevím.Můžeme se zajít podívat na místo,kde se soutěžící scházejí.Je to na kraji lesa u pláže."Ray přikývl.Oba došli ke kraji lesa a uviděli několik trenérů.

Ray a Melody za nimi doběhli a zeptali se:"Prosím,koná se tu dnes turnaj v chytání travních Pokémonů?"Jeden z trenéru odpověděl:"Bohužel,turnaj před hodinou skončil.Další se koná pozítří.""To je smůla.Tak se zúčastníme pozítří.",řekl Ray a Melody dodala:"Jasně,tak pojď,jdeme.

--------

Když už byli Ray a Melody skoro na konci lesa,Melody něco zahlédla.Upozornila Raye,ale ten nic nezahlédl.

Oba se zase rozešli směrem z lesa.Po chvíli zase Melody řekla Rayovi:"Teď zase,támhle mezi stromy."Tentokrát i Ray zahlédl něco se mihnout mezi stromy a tak se za tím oba rozběhli.

Doběhli až k malé louce.Uprostřed ní zahlédli velkého žlutého až zlatého Pokémona připomínajícího velkého psa.Ray hbitě vytáhl Pokédex a zeptal se.Pokédex odpověděl:"Neznámý Pokémon.Informace chybí."Ray s Melody ho ještě chvíli pozorovali.Pak se Pokémon rozběhl a zmizel v lese.

Oba nevěřícně koukali.Ray řekl:"Co to bylo za Pokémona?"Melody odpověděla:"Nevím,nikdy jsem o takovém Pokémonovi neslyšela.

--------

Ray si vzpomněl na mobil,co mu dala jeho maminka,když odcházel.Vytočil číslo Profesora Landona a řekl mu všechno o tom tajemném Pokémonovi,kterého zahlédli u lesa.Profesor mu řekl:"Stále je mnoho neobjvených Pokémonů,které skoro nikdo neviděl.Někteří lidé zasvěcují jejich hledáním celý život,ale mnohdy marně.Zde je důkaz,že Pokémonů je určitě víc než si my,lidé, myslíme."Tyto Profesorova moudrá slova si Ray i Melody zapamatovali.Oba byli rádi,že jednoho takového zahlédli a doufali,že se někdy obejví znovu.

--------

Zbývající cesta lesem už pro ně nebyla tak nepříjemná,jako předtím.Od kraje lesa už bylo vidět Pokémonské středisko.Ray se s Melody rozběhli,aby se ubytovali a dali vyléčit své Pokémony.Když vešli dovnitř,uviděli policistku Jenny a sestru Joy,jak tam něco řeší.Ray se hned zeptal:"Co se tu stalo,důstojnice Jenny,"Jenny se na něj otočila a odpověděla:"Nějaký zloděj ukradl všechny Pokébally z našeho Pokémonského střediska."Melody dodala:"To je strašné.Kdy se to stalo?""Asi před hodinou.Sestra Joy ošetřovala zraněného Wigglytuffa,takže pachatele zahlédla jen matně",dodala důstojnice Jenny.

Ray s Melody slíbili,že pomůžou zloděje vypátrat,ale protože bylo už pozdě,Jenny jim řekla,že se s pátráním začne až ráno.Oba byli značně unavení z dalšího těžkého dne a tak oba uvítali,že se mohou trochu prospat...


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní