[seznam
povídek
]

Kailó a jeho PokéMoni

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Nový přítel[ Zobrazit ]
2  Lesní dobrodružství[ Zobrazit ]
3  První zápas[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 4 čtenáři na známku 2,5. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 4 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

Nový přítel


Bylo ráno a v malé vesničce Litleroot town, která se nacházela v regionu Hoenn, se probouzel jedenáctiletý chlapec. Ten chlapec se jmenoval Kailó a byl, stejně jako každý, nadšenec pokemonu.

Tento den byl pro Kaila velmi důležitý. Měl si totiž vybrat svého prvního pokémona. Jakmile se probudil oblékl se, a sešel po schodech do jídelny. Tam už na něj čekala jeho mamka a teplé palačinky s jahodami. Pořádně se ani nenajedl, protože byl nervózní. Pořád se rýpal v jídle a své myšlenky už měl u profesora Saje. Profesor Saj byl tím člověkem, jež rozdával pokémonovým trenérům jejich první pokémony na jejich cesty. Už, už se Kailó chystal odejít když na něj jeho mamka křikla: ,,Kailó, jakmile si vybereš svého prvního pokémona, přijď se se mnou rozloučit, prosím“.„Dobře, přijdu“ odpověděl Kailó „Zatím ahoj“.

Kailó vyšel ven na ulici a pocítil příjemný letní vánek. Vzal to zkratkou přes pole, tak se nemohl dočkat profesora a jeho laboratoře. Po cestě přemýšlel jakého že si pokémona vezme. Věděl, že si může vybrat z Lotada, Raltse nebo si může vzít Arona. Po cestě též potkal svého největšího přítele Jollyho. Ten mu sdělil že má jasno, že si vybere Arona. Jolly se taky přiznal že ho sužují obavy. Obával se že mu někdo Arona vyfoukne před nosem. Došli až k laboratoří, která měla pootevřené dveře. Zdvořile zaklepali a zevnitřku se ozval profesorův hlas: „Dále“. Jakmile vešli dovnitř zjistili že jsou všichni pokémoni ještě volní. Zejména Jolly si oddechl. „Tak který pokémon to bude, Kailó?“pronesl milým hlasem profesor Saj. Kailó začal horečně přemýšlet, kterého že si to pokémona vybere. Aby měl více času na přemýšlení zeptal se jaké pokémony tu profesor má , i když už to dávno věděl. „Mám tu pro Vás Lotada, travního pokémona;Raltse,psychického pokémona;Arona, železného pokémona.“ Řekl profesor „Tak který?“. Zachránil ho Jolly. Zeptal se, jestli může vybírat první. Profesor souhlasil. Jolly neváhal ani chvíli a hned vypískl:„Arona“. Profesor mu pokéball podal a k tomu ještě dodal:„Dobrá volba;A teď, si vyber ty Kailó“. Kailó ještě chvíli přemýšlel a pak si vybral Raltse,kterého hned obdržel. Potom jim ještě profesor Saj dal každému pokédex. Rozloučili se a Kailó řekl Jollymu ať na něj chvíli počká. Poté zamířil domů.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní