[seznam
povídek
]

Joshiho první dobrodružství

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Na úvod[ Zobrazit ]
2  Joshiho první setkání s Chikoritou[ Zobrazit ]
3  Trenér, nebo podvodník?[ Zobrazit ]
4  Problémy s chlapcem[ Zobrazit ]
5  Radost z výhry[ Zobrazit ]
6  Seznámení s Toky[ Zobrazit ]
7  Boj s Michelle[ Zobrazit ]
8  Pátrání po Raketákovi[ Zobrazit ]
9  Hrdinská záchrana Pokémona[ Zobrazit ]
10  Zápas proti Girafarigovi[ Zobrazit ]
11  Rozhovor o Lugii[ Zobrazit ]
12  Setkání s Candy[ Zobrazit ]
13  Joshiho lítostný pohled na Poliwaga[ Zobrazit ]
14  Souboj s Mankey[ Zobrazit ]
15  Nenápadní Rakeťáci[ Zobrazit ]
16  Chycen do pasti[ Zobrazit ]
17  Legenda o Lugii[ Zobrazit ]
18  Plavba na ostrovy[ Zobrazit ]
19  Rakeťáci aneb slizká obluda[ Zobrazit ]
20  Lugia a Joshiho šťastný konec[ Zobrazit ]
21  Návštěva místního Pokémonního střediska[ Zobrazit ]
22  První stadión[ Zobrazit ]
23  Joshiho boj s Jasmine[ Zobrazit ]
24  Těžký to zápas[ Zobrazit ]
25  Chudák Chikorita[ Zobrazit ]
26  Enteiovo objevení[ Zobrazit ]
27  Moo Moo farma[ Zobrazit ]
28  Ohrožení majáku[ Zobrazit ]
29  Boj s Rakeťáky[ Zobrazit ]
30  Druhý zápas s Chikoritou[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 39-ti čtenáři na známku 1,59. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 22 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Pátrání po Raketákovi


„Neboj, půjdeme na stanici, všechno jim řekneme, popíšeme toho zloděje...“ „...a než se naděju, bude mi osmnáct, budu sedět v houpacím křesle u telefonu a čekat, až mi z policie zavolají, že našli mého Pokémona, ale bohužel na černém trhu vzácných kožešin!“ Koulely se jí po tvářích velké slzy. Joshi nevěděl co dělat. Blížila se ale noc a tak spolu pomalu šli do Violet city, přespat do Pokémonního střediska. Když procházeli kolem vstupních dveří, nemohli přeslechnout dychtivý hlas jednoho chlapce. „Tý jo! Viděl s toho chlápka s tím růžovým Cyndaquilem? Prej ho prodává, ale chce za něj sto tisíc! Každej mu to odmítá. Prej toho Pokémona jen namazal růžovou barvou.“ Mávl kluk rukou. Toky hned ožila. „Michelle!“ Vběhla dovnitř a začala se rozhlížet po lidech, kteří ve středisku stáli a nejvíce jí připomínali onoho zloděje. Nehledala dlouho, protože v koutu místnosti byl podezřelý hlouček. S Joshim se prodrali blíž. Nic neviděli, ale slyšeli hlas, který říkal: „Přistupte blíž, tohle jste jaktěživ neviděli. Vzácný shiny Pokémon, jen jediný na světě!“ „A proč ho máte v kleci a má zavázanou tlamičku, aby nemohl nic říkat?“ Podotkl něčí hlas. „Velmi dobrá otázka. Tento Pokémon je totiž natolik silný, že i já si před ním musím dávat pozor...“ Toky se mezitím prodrala davem a pohlédla na klec se Cyndaquilem. „Michelle!“ Vykřikla a Pokémon v kleci, který tam seděl zklíčeně zázrakem ožil a snažil se dostat ven i s nepěkně zavázanou tlamičkou špagátem a přes zádíčka měla podivný obleček, aby zloděje nespálila. „Nevěřte mu! Je to zloděj! To je můj Pokémon. Ukradl mi ho a teď vám ho chce prodat!“ Zavolala Toky a skočila po kleci.

„To není pravda!“ Popadl Rakeťák klec z druhé strany a začali se o Michelle přetahovat. Joshi ale už dál nečekal a poslal na zloděje Chikoritu. Ta ho hlavou praštila do břicha, až pustil klec. Toky stále tahala, a když ji pustil, zavrávorala a spadla by, kdyby ji nechytl přihlížející dav. Rákeťák už ani minutu neváhal a vytáhl dva Pokébally.

„Ani se nenadějete a budu mít toho Pokémona zpátky!“ Ukázal na Michelle, kterou se snažila Toky bezvýsledně vyprostit z klece. „Jolteone, Espeone.“ Vyslal ven své další Pokémony. „Vidím, že máte moc rád vývojová stádia Eevee.“ Pochválil Joshi, ale dál muži poklony neskládal a zavelel Chikoritě Headbutt. Harry neváhal a pomohl Chikoritě proti dvoum Pokémonů. Zatímco Chikorita bojovala s Espeonem, Harry už používal svůj útok Quick Attack proti Jolteonovi. Espeon se tvářil velice vážně a silně stál svými křehkými tlapkami na zemi. Ačkoliv mu Chikorita udělila pořádnou ránu, ani na sobě nenechal znát nějaké zavrávorání. Hned proti ní vyslal nějaký psychický útok. Chikorita ale chytře uhnula. Znovu použila Headbutt, ale Pokémon, jako by se jí vysmíval. I bez Joshiho pokynů bojovala Chikorita sama. Použila Ancient power, po kterém poněkud humorně Espeon spadl k zemi, stále ve svém kamenném postoji. Harry zatím používal svůj Flame Wheel, po kterém i Jolteon zůstal ležet na zemi a jen zmoženě oddychoval. Neuštědřil mu ani jedinou elektrickou ránu, protože Harry byl opravdu silný a rychlý jako jeho sestra.

„Vy si nedáte pokoj!?“ Zavolal Rakeťák naštvaně. Své dva pokémony zavolal zpátky a vyslal ven Flareona, tentokrát ohnivou verzi Eeveeho. Chikorita strnula. Vybavil se jí pohled na sebe, když ji ráno sežehla Michelle. Začala se strachem ustupovat v dál. Harry byl také v koncích. Jaký útok by měl použít proti stejnému Pokémonovi jako je on? Flareon jen roztáhl svá ústa a vyslal na oba Pokémony salvu silného ohně.

„Chikorito!“ Zakřičel Joshi na Pokémona, který byl pod silným proudem žáru. „Harry!“ Vyděsila se Toky. Stále držela klec se svým Pokémonem. Tahle chvíle ji ale tak vyvedla z míry, že klec nedržela pořádně a Rakeťák jí ji vytrhl z dlaní. Svého Pokémona zavolal zpátky a už pelášil pryč. Každý, kdo mu stoupl do cesty dostal pořádnou ránu klecí.

Chikorita zděšeně pobíhala dokola a hořelo jí celé tělíčko. Naštěstí byl opodál pohotový trenér s Wartortlem a uhasil ji. Joshi mu poděkoval snad tisíckrát. Toky popadla do náručí svého Cyndaquila. Jeho nehořlavá kůže byla úplně vroucí a to bylo i pro něj dost nebezpečné. Rakeťák bohužel utekl.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní