[seznam
povídek
]

Joshiho první dobrodružství

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Na úvod[ Zobrazit ]
2  Joshiho první setkání s Chikoritou[ Zobrazit ]
3  Trenér, nebo podvodník?[ Zobrazit ]
4  Problémy s chlapcem[ Zobrazit ]
5  Radost z výhry[ Zobrazit ]
6  Seznámení s Toky[ Zobrazit ]
7  Boj s Michelle[ Zobrazit ]
8  Pátrání po Raketákovi[ Zobrazit ]
9  Hrdinská záchrana Pokémona[ Zobrazit ]
10  Zápas proti Girafarigovi[ Zobrazit ]
11  Rozhovor o Lugii[ Zobrazit ]
12  Setkání s Candy[ Zobrazit ]
13  Joshiho lítostný pohled na Poliwaga[ Zobrazit ]
14  Souboj s Mankey[ Zobrazit ]
15  Nenápadní Rakeťáci[ Zobrazit ]
16  Chycen do pasti[ Zobrazit ]
17  Legenda o Lugii[ Zobrazit ]
18  Plavba na ostrovy[ Zobrazit ]
19  Rakeťáci aneb slizká obluda[ Zobrazit ]
20  Lugia a Joshiho šťastný konec[ Zobrazit ]
21  Návštěva místního Pokémonního střediska[ Zobrazit ]
22  První stadión[ Zobrazit ]
23  Joshiho boj s Jasmine[ Zobrazit ]
24  Těžký to zápas[ Zobrazit ]
25  Chudák Chikorita[ Zobrazit ]
26  Enteiovo objevení[ Zobrazit ]
27  Moo Moo farma[ Zobrazit ]
28  Ohrožení majáku[ Zobrazit ]
29  Boj s Rakeťáky[ Zobrazit ]
30  Druhý zápas s Chikoritou[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 39-ti čtenáři na známku 1,59. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 22 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Setkání s Candy


Zatímco všichni seděli uvnitř v teple, nikdo netušil, že se do budovy někdo dobívá zadním vchodem. Tři vysoké postavy se ve tmě skoro ztrácely. "Nejdou otevřít!" Tahal James za kliku. "Pusť mě k tomu, ty nemehlo!" Odstrčila ho Jessie prudce, až upadl na zem. Začala s klikou lomcovat, ale ani ona nedokázala otevřít. "To je tvoje vina, hlupáku. Říkala jsem ti, abys s sebou vzal páčidlo!" Obořila se na Jamese.

"Mlčte! Někdo támhle jde!" Ukázala Candy na malou postavu, která se k nim přibližovala a kolem které kolem dokola poskakovala silueta Pokémona.

"Uklidni se Chikorito. Na zítra budeme potřebovat plno síly. Jen se nadýcháme čerstvého vzduchu a hned půjdeme spát." Joshi bez povšimnutí prošel kolem zadních dveří, kde ve stínu stály tři postavy. Ani nedýchaly.

"Věděla jsem, že už dávno není uvnitř, ale to byl tvůj nápad se dobívat dovnitř zadem!" Praštila Jessie Jamese po hlavě. "Co to povídáš? Sama jsi řekla, že když se tam dostaneme zezadu..." James se snažil uhnout další ráně, ale nepodařilo se mu to. "Nechte toho vy dva! Máme teď dokonalou šanci mu toho Pokémona vzít! Vždyť je tma a on nás ani tady v té tmě nepostřehl!" Vyplížila se Candy ze stínu a zalezla za keř. "Pojďte za mnou, ale potichu!" Pokynula na ně. "To neříkej mě, ale Jamesovi, to je ten největší trouba, že je schopný nás prozradit!" Candy je vedla ve tmě v houštině až za stínem Joshiho, který se procházel kolem stromů a koukal na hvězdné nebe.

"Koukej Chikorito. Támhle to souhvězdí vypadá jako ty!" Ukázal prstem do výšky a Chikoritin zrak následoval jeho prst.

"Notak, teď!" Zavelela Candy. Z křoviska se vyhouply Jamesovi ruce a snažily se chytnout Chikoritu, která hleděla na nebe a hledala ono souhvězdí. Udělala ale jen jeden krok dopředu, a Jamesovi ruce mávaly do prázdna. "Tupče!" Praštila ho zase Jessie po hlavě.

Joshi se prudce otočil ke keři. "Slyšela´s to? Jako by tu někdo byl?" Naslouchal Joshi do ticha noci. Chikorita jen zakývala hlavou na nesouhlas.

Candy zatím skrytá v křovisku držela Jessie a Jamesovi jejich upovídané pusy a snažila se skoro ani nedýchat. Joshi popošel kousek dál a Candy je pustila. "Musíte stále jen dělat problémy?" Zvýšila hlas, ačkoliv to neměla v lásce. "Problémy jsme my." Pokrčil James rameny.

"Příště, až mi Giovanni řekne, abych šla s vámi, tak to odmítnu! Kde je vůbec Meowth?" "Ta hloupá kočka má dovolenou! Proto tě Giovanni přiřadil k nám. Myslí si, že bez Meowtha nic nezvládnem, nebo co." Řekla Jessie naštvaně. "Jessie, nemusela´s mě tak praštit. Mám teď strašně divný pocit na hlavě. Jako bych ji měl mokrou a studenou." Ozval se James. Jessie a Candy na něj pohlédl a úsměv na tváři jim zmrzl. Na hlavě mu seděl malý Poliwag. Jessie začala křičet: "Slizská příšera!" A utekla z křoví, následována vřeštícím Jamesem, který sténal: "Sundejte to ze mě!" Z křoví musela vyběhnout i Candy, ale její volání: "Vždyť je to jen Pokémon." Nikdo neposlouchal.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní