[seznam
povídek
]

Joshiho první dobrodružství

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Na úvod[ Zobrazit ]
2  Joshiho první setkání s Chikoritou[ Zobrazit ]
3  Trenér, nebo podvodník?[ Zobrazit ]
4  Problémy s chlapcem[ Zobrazit ]
5  Radost z výhry[ Zobrazit ]
6  Seznámení s Toky[ Zobrazit ]
7  Boj s Michelle[ Zobrazit ]
8  Pátrání po Raketákovi[ Zobrazit ]
9  Hrdinská záchrana Pokémona[ Zobrazit ]
10  Zápas proti Girafarigovi[ Zobrazit ]
11  Rozhovor o Lugii[ Zobrazit ]
12  Setkání s Candy[ Zobrazit ]
13  Joshiho lítostný pohled na Poliwaga[ Zobrazit ]
14  Souboj s Mankey[ Zobrazit ]
15  Nenápadní Rakeťáci[ Zobrazit ]
16  Chycen do pasti[ Zobrazit ]
17  Legenda o Lugii[ Zobrazit ]
18  Plavba na ostrovy[ Zobrazit ]
19  Rakeťáci aneb slizká obluda[ Zobrazit ]
20  Lugia a Joshiho šťastný konec[ Zobrazit ]
21  Návštěva místního Pokémonního střediska[ Zobrazit ]
22  První stadión[ Zobrazit ]
23  Joshiho boj s Jasmine[ Zobrazit ]
24  Těžký to zápas[ Zobrazit ]
25  Chudák Chikorita[ Zobrazit ]
26  Enteiovo objevení[ Zobrazit ]
27  Moo Moo farma[ Zobrazit ]
28  Ohrožení majáku[ Zobrazit ]
29  Boj s Rakeťáky[ Zobrazit ]
30  Druhý zápas s Chikoritou[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 39-ti čtenáři na známku 1,59. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 22 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

První stadión


Joshi vzhlédl a prohlédl si budovu stadionu v celé její kráse. "Co myslíš Chikorito, máme na to?" Podíval se na Pokémona na svém rameni. Chikorita zakývala hlavou a vykouzlila ve své tváři překrásný úsměv. Joshi už nemeškal a udělal rázný krok vpřed svému osudu. Hned co za nimi zaklaply velké dveře, ocitli se v studené místnosti, která na ně působila jako kostel. Každý krok se ozýval v ozvěně nejmíň třikrát a všude to působilo kovově a studeně. "Nikdo tu asi není." Zašeptal Joshi jak nejtišeji uměl, ale i přesto se jeho hlas nesl ozvěnou, která jeho větu stále víc zesilovala, až se jako by zdálo, že onu větu vykřičel do celého světa. V tu chvíli se na stupínku na druhém konci budovy objevila malebná postava trenérky s dlouhými hnědými vlasy. "Jsem tu přece já!" Odpověděla mu na otázku.

Joshi přistoupil mnohem blíž, až na bílé čáry, které znázorňovaly rozhraní bojového pole. Stoupl si na obvyklé místo, kam se má postavit trenér a zvolal: "Ty jsi Jasmine?" Její jméno se ozvěnou zopakovalo ještě pětkrát, než zmizelo do stracena, ale i přesto, kdyby oba nastražili své uši, slyšeli by ho ještě několikrát. Chikoritu tohle místo děsilo.Krčila se Joshimu na rameni a nedůvěřivě si prohlížela místo, na které se dostali. Vůbec se jí to tu nelíbilo.

"Vyzývám tě na zápas." Zvolal Joshi a jako zázrakem ozvěna roznesla celou budovou jen slova : Vyzývám tě! Působilo to jako kostelní sbor, který zpíval kánon. Jasmine se jen pousmála a bez okolků vytáhla Pokéball. "Můžeš si zvolit svého Pokémona jako první, stejně tě ale porazím tak či tak." Joshi neváhal a pokynul Chikoritě hlavou. Ta mu seskočila z ramene a postavila se pevně vůči Jasmine. Ta se jen jako by pousmála. Jako by se chtěla Joshiho volbě vysmát, ale cítila, že by se to sem teď do této vážné situace nehodilo. "Já si volím Magnemitea!" Hodila před sebe Pokéball. Před Chikoritou se objevil Pokémon, kterého ještě ve svém krátkém životě neviděla. Magnemite začal jiskřit ze svých dvou podkovových magnetů a jedním očkem sledoval svého protivníka. "Dovolím ti také zvolit jako první útok. Ale nezapomeň, že na ocelové Pokémony platí úplně jiné triky, než jsi asi obyčejně zvyklý. Natož když je zároveň elektrický." Joshi měl co dělat, aby jí rozuměl, protože ji samotnou překřikovala její ozvěna. "Nemusíš se bát, vím co mám dělat!" Odseknul Joshi naštvaně. Ona si snad doopravdy myslela, že Joshi je jen nějaký hloupý začátečník?


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní