[seznam
povídek
]

Joshiho první dobrodružství

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Na úvod[ Zobrazit ]
2  Joshiho první setkání s Chikoritou[ Zobrazit ]
3  Trenér, nebo podvodník?[ Zobrazit ]
4  Problémy s chlapcem[ Zobrazit ]
5  Radost z výhry[ Zobrazit ]
6  Seznámení s Toky[ Zobrazit ]
7  Boj s Michelle[ Zobrazit ]
8  Pátrání po Raketákovi[ Zobrazit ]
9  Hrdinská záchrana Pokémona[ Zobrazit ]
10  Zápas proti Girafarigovi[ Zobrazit ]
11  Rozhovor o Lugii[ Zobrazit ]
12  Setkání s Candy[ Zobrazit ]
13  Joshiho lítostný pohled na Poliwaga[ Zobrazit ]
14  Souboj s Mankey[ Zobrazit ]
15  Nenápadní Rakeťáci[ Zobrazit ]
16  Chycen do pasti[ Zobrazit ]
17  Legenda o Lugii[ Zobrazit ]
18  Plavba na ostrovy[ Zobrazit ]
19  Rakeťáci aneb slizká obluda[ Zobrazit ]
20  Lugia a Joshiho šťastný konec[ Zobrazit ]
21  Návštěva místního Pokémonního střediska[ Zobrazit ]
22  První stadión[ Zobrazit ]
23  Joshiho boj s Jasmine[ Zobrazit ]
24  Těžký to zápas[ Zobrazit ]
25  Chudák Chikorita[ Zobrazit ]
26  Enteiovo objevení[ Zobrazit ]
27  Moo Moo farma[ Zobrazit ]
28  Ohrožení majáku[ Zobrazit ]
29  Boj s Rakeťáky[ Zobrazit ]
30  Druhý zápas s Chikoritou[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 39-ti čtenáři na známku 1,59. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 22 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Joshiho boj s Jasmine


"Chikorito! Začneme pěkně zostra! Anciet Power!" Joshiho Pokémon už nečekal ani vteřinu a na svého protivníka vypustil jeden ze svých nejsilnějších útoků. Magnemite se však jen otřepal a znovu depresivně zíral na Chikoritu a čekal na své příkazy. Jasmine se znovu začala smát, ale snažila se to skrýt dlaní. "Magnemite, použij svůj elektrický útok!" Vykřikla co nejvíc, aby se její hlas dramaticky nesl skrz celou budovu. Pokémonovi se jen kolem celého těla zajiskřilo a vyslal ze sebe salvu blesků. Joshi ještě stihl vykřiknout: "Pozor, Chikorito!" Ale jeho Pokémon měl svou hlavu. Chikorita se pevně zapřela tlapkami a bez pohnutí stála. Blesky si našly její tělíčko a projely ní jako hromosvodem, pěkně tlapkami do půdy, na které stála. Jasmine tomu nemohla uvěřit. Chikorita se jen otřepala a usmála se na Joshiho. Útok jí vůbec neublížil. "To není možné!" Zakřičela Jasmine, ale hned na to se rychle uklidnila, protože se často nenaštvávala. "Moje Chikorita není jen tak obvyklá Chikorita, stejně jako tvý ocelový Pokémoni nejsou jen tak obyčejní ocelový Pokémoni." Vysmál se Joshi Jasmine. Ta se jen roztomile zatřepala a rychle ze sebe vyhrkla: "Další blesky, dokud na ně není připravená!" Magnemite ze sebe poslal na Chikoritu další salvu, která ji zasáhla přímo do jejího lístku na hlavě. Joshi sledoval, jak jeho Chikoritě proniká skrz celé tělo několik jisker silného elektrického proudu, až zajely do jejich tlapek a nadobro zmizely v tvrdé písčité zemi. Chikoritě stačilo jen další otřepání hlavičky a už zase se smála a čekala, co se bude dít dál. "Další Ancient power!" Zavelel jí Joshi a Chikorita jej s nadšením použila. "A teď Razor leaf !" Vykřikl. Chikorita jen škubla svou hlavou a z vonného lístku na hlavě jí vyletěly dva ostré listy jako břitvy a zasáhly zmoženého Magnemitea. Jen se zapotácel ve vzduchu, kde ho drželo magnetické pole a už ležel na zemi a nebyl schopen dál bojovat.

Jasmine zkrabatila nos a zavolala svého Pokémona zpátky. Bojoval si bravurně." Pošeptala do Pokéballu a už sahala pro další Pokéball. Ihned ho poslala proti Joshimu. Před Chikoritou se zjevil Ampharos. Vysoký žlutý Pokémon, podle některých vědců hned po Zapdosovi druhý nejsilnější elektrický Pokémon na světě. "Pokuď dovolíš, i já si vyměním Pokémony. Má Chikorita je již unavená." Zavolal Joshi, až se jeho věta donesla do sluchu Jasmine. Ta mu pokynula hlavou. Chikorita si to pěkně pomalu vykračovala směrem k Joshimu a ukazovala přitom svůj zadeček Ampharosovi na známku pokory. Joshi si zatím vytáhl Pokéball, ve kterém skrýval Lugiu. Sebevědomě jej vyslal ven a už jen čekal na Jasmineinu reakci. Z Pokéballu vyletěl majestátní Pokémon se stříbrnou srstí. Jeho skřek zněl jako krásná písnička a mávání jeho křídel výřilo prach po celém zápasišti. Jasmine jej sledovala, ale tvářila se naprosto vážně, bez jediné známky ve svém obličeji, která by znamenala vyděšení nebo údiv. Jen počkala, až Lugia dosedne na pevnou zem před jejího Ampharose, a pak pronesla trochu naštvaným hlasem: "Tohle není cirkus, tak ať se ten tvůj Pokémon zklidní, zasedne na zem a nelítá tu jako v manéži. Na takové promenády nemáme čas!"

Joshiho její slova naštvala. Nečekal již na žádné slitování a zavelel Lugiovi: "Aeroblast!" Z jeho ladného hrdla vyšlehl ostrý paprsek, který směřoval přímo na Ampharose. Když oslnivé světlo zmizelo, Joshi jen uviděl, že paprsek zasáhl zemi jen kousek od Pokémona, který tam výsměšně stál, aniž by mu něco ublížilo. Zdálo se to, jako by vyplázl jazyk na Chikoritu a bez Jasmineinýho rozkazu z něj vyšlehl silný útok Thunder a zasáhl bez varování Lugiu. Ten jen melodicky zakřičel a vyletěl do vzduchu. "Perfektní! Teď použij Fly!" Zavelel Joshi útok, který ho v tu chvíli napadl, když uviděl svého Pokémona nad hlavami všech v místnosti. Lugia vyletěl ještě kousíček výš a pak začal střemhlav padat přímo na přerostlou ovci v podobě Ampharose. "Thunder!" Vykřikla Jasmine a než se Joshi nadál, z protivníkova Pokémona vyletěly přímo na jeho mazlíčka další elektrické volty. Chikorita si zděšením zakryla svoje očička tlapkami. Po celé místnosti se rozlehl velký hluk a na malý okamžik vše osvítilo zářivé světlo. Když usedl prach, Jasmine a Joshi uviděli své Pokémony, jak na sobě oba zmoženě leží. Lugia nejspíš dostal naplno několik voltů do své stříbřité kštice, ale stihl přitom pěkně trefit Ampharose svým střemhlavým letem do palice, tudíž se oba navzájem vyřídili v jeden okamžik.

Joshi rychle zavolal svého Pokémona do svého Pokéballu. Byl trochu vyděšený a trochu naštvaný, ale bez otálení vytáhl z kapsy další Pokéball.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní