[seznam
povídek
]

Charlien

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Předmluva[ Zobrazit ]
2  První setkání aneb jak to všechno začalo[ Zobrazit ]
3  První zápas[ Zobrazit ]
4  Noví Pokémoni[ Zobrazit ]
5  Vývoj a první odznak[ Zobrazit ]
6  Nový přítel a další město[ Zobrazit ]
7  Další odznak[ Zobrazit ]
8  Legenda[ Zobrazit ]
9  Panika v PokéCentru[ Zobrazit ]
10  Ohnivý stadion[ Zobrazit ]
11  Jeskyně Legendy[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 5-ti čtenáři na známku 2,2. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 18 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Noví Pokémoni


Noví Pokémoni

Jak jsme šli dál, byla kolem nás jakási vysoká tráva. Tom řekl, že by chtěl novýho pokémona, a že ty jsou v tyhle trávě. Tak jsme se chvíli brouzdali tou trávou, až na nás vyskočil sameček Nidorana. Tom nejprve vytáhl pokédex, a z něho se ozvalo: Nidoran sameček-jedovatý Pokémon. Vyskytuje se poměrně často. Tom vykřikl: „Skvělé, toho musím chytit! Tak běž, Charlien, ukaž se!“ Já použila jedny uhlíky, pak on náraz, ale já se mu vyhnula. Pak mi Tom nařídil škrábání, protože Nidoran už byl hodně oslabený. Po mém škrábnutí omdlel. Tom vykřikl: „Pokéballe leť!“ Pokéball se otevřel a vtáhnul Nidorana do sebe. Poté spadl na zem a začal se hýbat. Ale Nidoran už neměl sílu se osvobodit, a tak se Pokéball uklidnil. Tom byl rád, že má dalšího pokémona, a já byla ráda, protože jsem doufala, že se s ním skamarádím, což se taky stalo, protože Tom Nidorana vypustil a stříknul na něj Potion. Pak jsem se sním seznámila. On mě pochválil, že jsem silná.

Pak jsem mu řekla, že Tom je hodnej trenér, což ho uklidnilo. Pak ho dal zpět do Pokéballu. Tom si ale také uvědomil, že by měl začít trénovat mě i Nidorana.

Takže jsme chodili tou trávou, a trénovali jsme. Tom si chytil ještě Mankeyho a Spearowa. Dále jsme potkávali i Rattaty a Pidgeye, ale ty Tom nechtěl. Trénoval nás všechny. Já jsem se naučila nový útok: kouřovou clonu (Smokescreen), Nidoran dvojitý kop (Double Kick) a rohový útok(Horn Attack) a Mankey nízký kop (Low Kick).



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní