[seznam
povídek
]

Rickyho cesta

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První Pokémon[ Zobrazit ]
2  Ukradená Chikorita[ Zobrazit ]
3  Ztracený Cubone[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 3. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 1 komentář [ Zobrazit diskusi ]
 

Ztracený Cubone


Minule jste se dozvěděli jak Ricky chytil Sentreta a jak se vypořádal se zlodějem, který ukradl profesoru Elmovi Chikoritu. Za svoje hrdinství si mohl zachráněnou Chikoritu ponechat. Nyní Ricky jde dál za svým prvním odznakem do Violet City.

Ricky šel hrdě směrem k Violet City už se čtyřmi PokéBally u pasu. V prvním má svého Laprase, ve druhém nedávno volného Sentreta, ve třetím zas včera zachráněnou Chikoritu a v posledním PokéBalle má před chvílí chyceného Bellsprouta.Cestou do města lehce porazil pár trenérů pomocí Sentreta a Laprase, ale k věci…Jakmile se Ricky dostal do města, rychle si šel vyléčit pokémony a chtěl se vrhnout k stadionu, ale vtom ho zastavila holka a zeptala se:“Ahoj, potřebovala bych pomoct.Jaké máš rád Pokémony???“Ricky se chvilku rozmýšlel, ale pak řekl:“Asi nejradši mám ohnivé typy.“ „Dobře.Když mi pomůžeš tak ti vyměním svého Charmandera!!!“řekla holka. „Tak to beru!!!Kterého budeš chtít mám…?“Ricky radostně řekl.“Na tom nezáleží. Pojď!“přerušila ho a odtáhla bůhví kam. „Tady je Dark Cave.Zaběhl se mi tam Cubone a mám o něj strach. Půjčím ti mého Cyndaquila, umí Flash a pomůže ti najít cestu.“ A Ricky se s Cydaquilem vydal do Dark Cave… „Cubone!Cubone!!!Cubone!!!!!“ volal, ale stále nic se neozývalo.Chvilku si připadal beznadějně, ale potom zaslechl slabé volání: „Cu…Cu…Cubone!“ šel tedy směrem za křikem Až zahlídl hejno Crobatů jak krouží na jednom místě. „Škoda, že nemám PokéBally…“Ale najednou spatřil malého Cubone jak se snaží odehnat Crobaty, ale marně.Vtrhnul tam tedy, zvedl Cubone a utíkal ven z jeskyně. Crobati ho chvíli pronásledovali, ale však po chvilce to vzdali.Spolu s Cyndaquilem a Cubonem v náruči vyběhl Ricky celý poškrábaný ven. „Děkuji, děkuji ti moc, můj Cubone je v pořádku. Tak tady máš Charmandera dej mi třeba tenhle PokéBall“a ukázala na úplně poslední.Byl tam zrovna Bellsprout. „Dobře tady ho máš…“řekl Ricky.

Tak… Ricky sice má pár škrábanců, a o Bellsprouta méně, ale za obyčejného Pokémona, kterých tu běhá spousty získal skoro vzácného Charmandera.Ale co myslíte získá Ricky svůj první odznak? No uvidíme…

TO BE CONTINUED


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní