[seznam
povídek
]

Pokémon: Souboj tvořitelů

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Přípravy[ Zobrazit ]
2  Zase ho jen získat[ Zobrazit ]
3  Cesta v jeskyni[ Zobrazit ]
4  Znovu pod vodou[ Zobrazit ]
5  Uzavřeni s Kyogrem[ Zobrazit ]
6  Nespoutané počasí[ Zobrazit ]
7  Groudon[ Zobrazit ]
8  Honba za Kyogrem[ Zobrazit ]
9  Akce začala[ Zobrazit ]
10  Boj začíná[ Zobrazit ]
11  Přílet Team Rocket[ Zobrazit ]
12  Sky Pillar[ Zobrazit ]
13  Sochy a lov[ Zobrazit ]
14  Na plné obrátky[ Zobrazit ]
15  Devon Corp.[ Zobrazit ]
16  Vše v pohybu[ Zobrazit ]
17  Klon a vládce moří[ Zobrazit ]
18  Stačí se rozdělit[ Zobrazit ]
19  Rayquaza v moci Jessici[ Zobrazit ]
20  Team Aqua a Kyogre[ Zobrazit ]
21  Mewtwo[ Zobrazit ]
22  Rayquaza vs Groudon[ Zobrazit ]
23  Moc soch[ Zobrazit ]
24  Konečné řešení[ Zobrazit ]
25  Cesta po moři[ Zobrazit ]
26  Rekapitulace[ Zobrazit ]
27  Zápas[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 15-ti čtenáři na známku 1,8. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 68 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Moc soch


Brawly si prohlížel malou sošku Rayquazy. Měla do široka rozevřenou tlamu. Následně se opřel o sochy. „Nejdou.... otočit...!“ Náhle podstavec praskl. Socha padla na zem, která se okamžitě protrhla. Socha padala stále dolů.

Roxanne zděšeně zírala do díry. Brawly zavřel oči. „Je po všem...“


Náhle se z hlubin objevil Rayquaza. Měl zcela rudé oči a zíral na Mewtwo. Měl chuť mu něco udělat... ho zabít. Ovládla ho nespoutanost. Mohl si dělat co chtěl. Konečně... Zaútočil na Mewtwo s velkou extrémní rychlostí. Než se Mewtwo nadal, ležel na zemi. Rayquaza pak zamířil bleskově Hyper Paprsek. Mewtwo však vstal a uletěl. Rayquaza na Mewtwo pohlédl. Cítíš tu bolest že? Tvoje jediná přítelkyně zemřela... Již dávno...

Kde mohl Rayquaza vědět co se dělo před vzniknutím Mewtwo? Mewtwo ovládla slepost. Viděl kolem sebe jen zlé bytosti. Začal vše kolem bombardovat. Rayquaza to dostal přímým zásahem. Snášel se již pomalu do vody...

„Není konec! Myslím, že ty sochy nic neznamenají, hlavně ne ta Rayquazi. Pojďmě, otočíme Groudona a Kyogra.“ zvolala Roxanne. Brawly jen přikývl a tlačil. Socha Kyogre se však neprolomila, nechala se volně otočit. Zvládli jsme to!


“Tak a jsme tu.“ řekl Wattson. „Víme!“ řekli Jim a Holly sborově. Wattson se porozhlížel kolem. Pak se vrátil k dětem. „Dobrá, ty rybičky jsme zastavili jenže tohle je moc. U Kyogra stojí víc než padesátičlenná stráž. To nikdy nezvládnem. „Ale zvládnem stačí hromadný surf a... Hele!“ Kyogre náhle rozevřel do široka své oči. Vykřikl. „Hej co je?“ řekl jeden ze strážců. Kyogre zařval ještě jednou a pak následoval Surf. Strážci již leželi na zemi. Bez vědomí. Kyogre začal mlátit do zdi před sebou.

„Takhle nás všechny potopí!“ zhrozil se Jim. Wailord, chápající že lidi pod vodou dlouho nevydrží, zmizel pod hladinou. „Hej Waily vrať se!“ vykřikl Jim. Wailord celou ponorku obeplul. Pak zaútočil na jedno jediné místo. Voda vrthla do ponorky. Wailord se však okamžitě objevil u dětí. „Wailorde já věděl že nás nenecháš ve štychu!“ řekl radostně Jim. O pár minut později byl Kyogre znovu volný. A však, mířil si to na hladinu. Prolomil led a bleskovou rychlosti se objevil v Sootopolis. Groudon právě ležel na zemi, Rayquaza byl znovu na ve vzduchu a z Mewtwo vyzařovalo samotné zlo, rozčilení a hněv. Rayquaza se však vždy ubránil a nyní Hyper paprskem sundal Mewtwo. Ten padl do vody. Groudon vstal.

„Konečně...“ řekl Maxie.

„Grrr... Teď tě dostanu.“ zavrčela Jessica.

„To je jedinečná šance. Souboj elementů. Musím si je chytit!“ řekl nadšeně Giovanny a vyběhl ze svého úkrytu.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní