[seznam
povídek
]

Cesta šílenství

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Když měsíc svítí modře (oO''')[ Zobrazit ]
2  Po zelené cestě (lol ^o^''')[ Zobrazit ]
3  Rudé slunce (kreeeef...@.@')[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 8-mi čtenáři na známku 1,88. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 13 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Když měsíc svítí modře (oO''')


INSANITY WARNING!!!

Autorka této povídky za sebe v této chvíli nezodpovídá, protože je 1:10 a já sem děsně ospalá...^^'''

---Když měsíc svítí modře (oO''')---

Byla hluboká noc, ale i přesto si v hlučném Goldenrod city kdekdo vyšel ven, po barech, zábavách, do kasina a kdovíkam ještě...(nápověda: zahrnuje hentai ^^''')

Hiro seděla na střeše nákupního centra a sledovala všechna ta ubohá stvoření pohybující se pod ní. Někteří lidé byli tak ožralí že si povídali s pouličními lampami a jiní vykrádali cizí, nebo kdovíproč i vlastní auta. "To je dneska ale krásná noc..." Ozvalo se za ní a dvě vteřiny na to vedle ní přistála Meiling. "Je zima." Poznamenala Hiro a přitiskla k sobě malého modrého plyšového králíčka od Meiling. Meiling svůj dárek od Hiro spálila, protože se jí nelíbil (XP). Hiro měla co dělat aby nespadla ze střechy když Meiling líně protáhla svá velká netopýří křídla. "Heey, dávej pozor! 7.7" Ohradila se a Meiling jen pokrčila rameny a nic si z toho nedělala.

"Já se táááák nuuudíííím!" Prohlásila Hiro po několika minutách. "Pojďme někomu něco provést!" "A ty tu vidíš někoho vhodného?" Optala se jí Meiling a kriticky si prohlédla ulici pod nimi. Byla plná vykradených houkajících aut a ožrala u pouliční lampy buďto usnul nebo byl už posmrti. "No, to ne..." Pokrčila Hiro rameny a vzlétla. Meiling teď měla dost prostoru aby se mohla i s křídly natáhnout na střeše a pozorovat jak hyperaktivní démonek dělá několik šílených koleček na obloze. Nakonec ji to ale omrzelo a tak vstala a snesla se k zemi. Na ní přistála jako Pokémonek Sneasel.

Hiro si po chvíli všimla že ji Meiling nesleduje a tak i ona sletěla k zemi, chodníku se ale dotkla už jako Umbreon.

Meiling ve formě Sneasela kráčela po chodníku směrem k PokeCentru zatímco Umbreon Hiro kolem ní poskakovala v kruzích. Potom jí cosi přelítlo přes nos a ztratila se v jakési úzké uličce. Meiling věděla že dřív nebo později se zase najdou a tak si z toho nic nedělala.

Hiro proběhla úzkou uličku a šla za pachem čehosi co podezřele vonělo jako pečené maso.

Meiling pokračovala dál za svým jistým cílem. Hiro sice mohla jít s ní a dostat večeři zdarma od sestry Joy, ale tu Hiro rázně odmítala už jen z toho důvodu že si ošklivila granule. Kromě toho si raději jídlo hledala sama. Že prý to je větší zábava.

Když už je řeč o Hiro, postupovala teď pomalu a každou chvíli očichala cosi na chodníku. Ať ta věc byla cokoliv, zahrnovala ukapávající kečup.

Meiling dorazila do PokeCentra a drápkem si otevřela dveře. Jejich vrzání přilákalo sestru Joy. "Už jsem si myslela že nepřijdeš." Usmála se na Meiling a hned jí naservírovala misku granulí a vodu.

Hiro mezitím našla svůj cíl. Hotdog si nevinně ležel v otevřeném autě a nikdo ho nehlídal. Hiro si pomyslela jak jsou lidé hloupí a párek v rohlíku sprostě ukradla.

Meiling se olízla a vyšla z PokeCentra. Její šestý smysl jí okamžitě napověděl že Hiro má problémy.

Umbreonce se v poslední chvíli povedlo schovat se v uzoučké uličce kterou se tlustý majitel její večeře neprotáhl. Hiro se opět vysmála lidské hlouposti a provokativně hotdog sežrala hned v uličce aby jí tlusťoch viděl. Potom mu zamávala ocáskem a vydala se hledat Meiling.

Ta už na ni před PokeCentrem čekala. "Cos provedla tentokrát?" Zeptala se Meiling Umbreonky sotva k ní doběhla. "Mělas vidět jeho výraz!!!" Chechtala se Hiro ač byla ještě udýchaná. Meiling jen zývla. "Když to budeš dělat pořád půjde po tobě celá obezní část města." Poukázala. Hiro se proměnila zpátky do své démoní podoby a pokrčila rameny. Potom odlětěla. Meiling nad tím jen zavrtěla hlavou a ve své Pokemoní podobě se vrátila zpátky do PokeCentra.

Koneckonců čekal jí tam krásný pohodlný polštářek.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní