[seznam
povídek
]

Náš příběh

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Kapitola I.[ Zobrazit ]
2  Kapitola II.[ Zobrazit ]
3  Kapitola III.[ Zobrazit ]
4  Kapitola IV.[ Zobrazit ]
5  Kapitola V.[ Zobrazit ]
6  Kapitola VI.[ Zobrazit ]
7  Kapitola VII.[ Zobrazit ]
8  Kapitola VIII.[ Zobrazit ]
9  Kapitola IX.[ Zobrazit ]
10  Kapitola X.[ Zobrazit ]
11  Kapitola XI.[ Zobrazit ]
12  Kapitola XII.[ Zobrazit ]
13  Kapitola XIII.[ Zobrazit ]
14  Kapitola XIV.[ Zobrazit ]
15  Kapitola XV.[ Zobrazit ]
16  Kapitola XVI.[ Zobrazit ]
17  kapitola XVII.[ Zobrazit ]
18  Kapitola XVIII.[ Zobrazit ]
19  Kapitola XIX.[ Zobrazit ]
20  Kapitola XX.[ Zobrazit ]
21  Kapitola XXI.[ Zobrazit ]
22  Kapitola XXII.[ Zobrazit ]
23  Kapitola XXIII.[ Zobrazit ]
24  Chapter 24 - Can't Beat the Heat[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 52-ti čtenáři na známku 3,31. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 87 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Kapitola VIII.


Den: čtvrtý - podvečer

Mise: a co takhle zápas s Hiro a Ianem?

Tým: já, Týna, Hiroshi Patymone a dragonair Ian

Pokémoni: Torchic, Poliwag


Po krátkém vysvětlování jsme se přesunuli do PokéCentra. Dal jsem vyléčit Poliwaga a sedl si ke stolu. Týna, když viděla, že si s Hiro a Ianem mám co povídat, se šla porozhlédnout po městě. Potřebovala totiž někde koupit PokéBlock Case.


„To je divný,“ řekla Hiro už podeváté. „Jo, divný to je, ale měli bychom si dát dohromady, co všechno víme,“ řekl Ian. „No… já jsem byl jednou večer na procházce v lese a náhle se objevilo nějaké bílé světlo, já jsem utekl a ráno mě vzbudila matka, která po mě chtěla, ať si jdu k profesorovi Mapleovi vybrat prvního Pokémona. No a tam jsem si vzal Torchica a pak jsem taky zjistil, že Laprásek má Laprase a je u nějakého jezera, Ender hledá v horách Articuna, Glurak a Glutexo mají Charizarda a Charmeleona a Ash je někde na cestě s Pikachu. Takže to vypadá, že jsme všichni spokojení. A vy taky máte své Pokémony, že? Takže.. Iane, ty budeš mít Dragonaira, to je jasné. A ty, Hiro, máš Espeona a Umbreona, viď?“ vychrlil jsem ze sebe. Oba na mě překvapeně koukali. „Ano, ano, mám Dragonaira,“ řekl Ian a Hiro taktéž kývla: „Jo, já mám Espeona a Umbreona. Jmenují se Hikari a Yami ^_^“.


Šli jsme se projít ven. Vyšli jsme před středisko a hnala se k nám Týna s malou krabičkou, ve které byl nepochybně PokéBlock Case. „Sehnala jsem ho, yaaaaaaaaaay!“ křičela a mávala nám už zdálky. „Páni, mě něco napadlo,“ řekl jsem, když k nám doběhla. „Co si dát zápas dva-na-dva?“. „No… zítra určitě dorazíme do Krumlova a já chci být na svojí první Contest vyspalá,“ řekla Týna. „Promiňte.“ A odešla do střediska pořádně se vyspat.


„Dobře, dobře, tak co třeba zápas dva-na-jednoho, takový ten, jaké jsou v Emeraldu,“ zeptal jsem se. „To by šlo,“ kývli Hiro i Ian. „My máme po jednom Pokémonovi a Mistian má dva.

„Ok,“ souhlasil jsem. „Já mám Torchica a Poliwaga. Bojujte!“. Torchic mi seskočil z ramena a Poliwag vyletěl z hozeného PokéBallu. „Yami!“ vykřikla Hiro a hodila PokéBall. „Bojuj!“. Objevil se nádherný Umbreon a jeho zlaté pruhy na těle se rozzářily. „A ty, Dragonaire, pojď ven,“ zakřičel Ian. Objevil se obrovský štíhlý Dragonair, vznášel se ve vzduchu.


„Vypadá to, že nemám šanci,“ řekl jsem si. „Ale jestli ty Pokémony mají jen několik dnů, tak silní zase být nemůžou. Torchicu, Ember na Umbreona. Poliwagu, Water Gun na Dragonaira.“. Oba Pokémoni příkaz splnili, ale Umbreonovi a Dragonairovi to moc neublížilo. „A teď my,“ řekla Hiro a kývla na Iana. „Yami, Faint Attack na Torchica!“. „Dragonaire, Thunder na Poliwaga.“. „Je čas udělat Mistianovi pápá,“ pomyslel jsem si zděšeně. Ale Dragonairův Thunder minul a Torchicovi ten Faint Attack nijak moc neublížil, i když ten útok samotný vypadá moc ošklivě, je to docela velký temný paprsek, ze kterého čiší chlad a zlo. Prostě temnota.


„Torchicu, znovu Ember!“. Torchic vyplivl plamínky na Umbreona a světe div se, on omdlel. „Yami, vrať se,“ řekla naštvaně Hiro P. a vrátila svého Umbreona do jeho PokéBallu.

„Dragonaire, znovu Thunder!“ přikázal Ian. Dračí Pokémon se začal soustředit a tentokrát mu z malé stříbrné kuličky na čele vyšlehly jasné blesky, přímo do Poliwaga. Ten se skácel na místě a nejevil známky vědomí. „Vrať se,“ řekl jsem a vrátil jsem Poliwaga do PokéBallu, který jsem stisknutím tlačítka zmenšil a připnul k pásku.


„Torchicu, Peck!“. Torchic se rozeběhl a zapíchl svůj zobáček do Dragonairova těla. Dragonair zařval bolestí. „Dragonaire, znovu Thunder,“ řekl Ian. Dragonair se bohužel trefil, což mě šíleně naštvalo. Torchic byl KO.


Dal jsem Ianovi pár PokéDolarových bankovek a odběhl si dát vyléčit Pokémony do střediska. Sestra Joy si je tam chvíli nechala a tak jsem se vrátil za Ianem a Hiro, kteří čekali venku. Už se začínalo stmívat.


„Byl to super zápas,“ řekl jsem a Ian i Hiro se usmáli. „To teda byl,“ řekla Hiro. „A co budeš dělat teď?“ zeptal se mě Ian. „Já? Já půjdu do střediska spát, a ráno vyrážíme do Českého Krumlova, kde má Týna svou první Contest. A pak se vydáme tuším do Plzně.“. „Do Plzně? Tam je přeci psychický stadion,“ řekla Hiro. „Vážně? Alespoň se na něj připravím, díky za informaci,“ usmál jsem se. „A co budete dělat vy dva?“. „Já? Já si chytnu ještě nějakého Pokémona a vyrazím na cestu někam do ciziny, na stadiony,“ řekl Ian. „A já půjdu nejdřív jako výpomoc sem do PokéCentra, potřebuju si něco přivydělat, a pak se někam vydám taky,“ řekla Hiro. „To mi připomíná, Mistiane,“ řekl Ian. „Něco tu pro tebe máme.“. „Ano, tady to je,“ řekla Hiro a podala mi bílo-stříbrný Pokéball s červeným proužkem. „Ale to je Premier Ball,“ zaradoval jsem se a vzal jsem míček do rukou. „Díky moc,“ poděkoval jsem a na něco si vzpomněl.


Začal jsem hrabat v batohu a pak vytáhnul další PokéBall. Ale on to PokéBall nebyl. Jeho vrchní část byla černá a spodní část bílá. Proužek uprostřed byl stříbrný.

Hiro a Ian se na sebe podívali. Pak z kapes vytáhli stejné Bally. „My tyhle MysteryBally máme taky. Ale nikdo neví, odkud.“ Řekla Hiro. A Ian dodal: „Právě mi přišla podivná zpráva. Stránka pikachu.cz prý není na netu k nalezení.“.


Den: čtvrtý - večer

Mise: zjistit, proč z netu zmizela stránka www.pikachu.cz! // zjistit, k čemu jsou MysteryBally, které mají všichni, kteří věděli o Poké i před změně světů..

Tým: já, Týna, Hiroshi Patymone a dragonair Ian

Pokémoni: Torchic, Poliwag


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní