[seznam
povídek
]

Team Rocket

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  01 - Drowzeeho souboj[ Zobrazit ]
2  02 - Problémy na Route6[ Zobrazit ]
3  03 - Souboj v Saffron City[ Zobrazit ]
4  04 - Cesta k vítězství[ Zobrazit ]
5  05 - Oheň v dešti[ Zobrazit ]
6  06 - Souboj ve Vermilionu[ Zobrazit ]
7  07 - Bitva o život[ Zobrazit ]
8  08 - Enteiův pád[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 10-ti čtenáři na známku 3,1. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 4 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

02 - Problémy na Route6


Tochan Aionar a Milan Gray kráčeli mlčky po cestě, dokud Aionar nepromluvil:"Já myslím, že nás nevyloučí, byla to přece naše první akce...".Gray jen zavrtěl hlavou:"Kdepak, na tohle se u Rakeťáků nehledí...". Vyšli směrem z Vermilionu a pomalu se přibližovali k Saffronu. Už byli asi na půli cesty, když zaslechli křik. Oba se dali do běhu a zastavili, až když spatřili malého chlapce, na kterého zaútočil roj divokých beedrillů. Aionar se s pokeballem v ruce rozběhl chlapci na pomoc, ale Gray ho chytil za límec se slovy:"Neblázni, tvůj ekans na ně nestačí." "A co tedy chceš dělat? Vžyť ho zabijí!", vykřikl a snažil se Milanovi vytrhnout. Gray vytáhl pistoli a zamířil na beedrilly. "Nedělej to! Zasáhneš to dítě!", zařval Aionar. Ozvala se rána. A další. Dva beedrillové spadli na zem. Tochan Aionar jen s hrůzou přihlížel.

Greenovi vpadli do Pokecentra. "Nikdo se ani nehne!",křikla Tonisa. Raynold prudkým pohybem položil na pult dva pokebally:"Uzdravte je!". Zděšená sestra je vložila do léčicího přístroje a zapnula ho.V tu chvíli k němu přistoupil vysoký muž s červenými vlasy a dlouhým černým pláštěm:"Možná by to šlo říct slušněji...". "Ani hnout!", zařvala na něj Tonisa. "Jen sem vyjádřil nesouhlas s vašimi způsoby.", odvětil jí muž v černém plášti. Tonisa zařvala:"A kdo si myslíte, že ste?!". Muž se uklonil:"Lance, trenér dračích pokemonů." Raynold se na něho ohromeně podíval:"Lance...?". Tonisa se zarazila a nejistě dodala:"Ne... Nemůžete být Lance...". Sebrala pokebally z přístroje a křikla:"Pokud jste Lance, tak zkuste vyhrát nad oběma našimi pokemony naráz!". Tonisa vypustila kakunu a glooma.

Gray sestřelil dalšího beedrilla a vyměnil zásobník:"Je jich tu moc!". "Nepříjde mi to v pořádku, střílet pokemony...", odvětil Aionar a pozoroval desítky beedrillů padajících k zemi. "Nemáme na výběr! Zabili by nás!", křikl Milan a střelil další tři beedrilly. O několik prázdných zásobníků a spoustě mrtvých beedrillů později padl k zemi poslední z nich. "Měli by sme vypadnout, brzy přiletí další.", řekl Gray a podíval se na vystrašeného chlapce:"To jsi se jen tak vypravil sám na místo plné divokých pokemonů?". Chlapec odvětil:"Ne, pane, mám svého pokemona..." a ukázal mu pokeball. Gray mu ho vytrhl z ruky se slovy:"Zdá se, že už ne..."."Zmizme odsud...", řekl Tochan Aionar. "Moje poochyena!", sápal se okradený trenér po pokeballu. Milan Gray ho skopl na zem a namířil na něho zbraň se slovy:"Ne aby tě napadlo to někde hlásit.", pak se dal urychleně na odchod. Aionar se podíval na plačícího chlapce a pak se vydal za Grayem.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní