[seznam
povídek
]

Team Rocket

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  01 - Drowzeeho souboj[ Zobrazit ]
2  02 - Problémy na Route6[ Zobrazit ]
3  03 - Souboj v Saffron City[ Zobrazit ]
4  04 - Cesta k vítězství[ Zobrazit ]
5  05 - Oheň v dešti[ Zobrazit ]
6  06 - Souboj ve Vermilionu[ Zobrazit ]
7  07 - Bitva o život[ Zobrazit ]
8  08 - Enteiův pád[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 10-ti čtenáři na známku 3,1. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 4 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

03 - Souboj v Saffron City


Greenovi a Lance stáli proti sobě před Pokecentrem. Okolo se nashromáždilo hodně zvědavců a přihlíželi. "Jestli to opravdu je Lance, tak nemáme šanci, porazí naše pokemony a pak nás odvede na policii.", pošeptal Raynold sestře. Tonisa odvětila:"Jen klid, bude používat jen jednoho pokemona." "Proč si to myslíš?", zeptal se Raynold. "Nemyslím si to. Já to vím.", řekla sebejistě Tonisa. "Nuže? Začneme?", zeptal se Greenových Lance. "Ano.", odpověděla Tonisa. Lance místo odpovědi vytáhl pokeball a vypustil z něj dragonaira:"Vaši pokemoni jsou slabí, nechám je bojovat jen s jedním z mých pokemonů...". Tonisa se podívala na Raynolda a pak vyslala glooma do útoku:"Použij uspávací prach!". "Dragonaire, střel toho glooma hyper paprskem!", křikl Lance. Z výčnělku na gloomově hlavě vylétla směrem na Lanceova dragonaira zrnka blyštivého prachu. Když Raynold spatřil, že se dragonair chystá použít hyper paprsek, zvolal na kakunu:"Nenech ho, aby glooma zasáhl!". Kakuna skočila před glooma a ihned byla smetena neuvěřitelně silným paprskem. V tu chvíli dopadly na dragonaira, který se potřeboval po použití hyper paprsku nadechnout, zrnka gloomova uspávacího prachu. Dragonair se nepřítomně podíval na glooma a svalil se na zem.

Giovanniho helikoptéra dosedla na přistávací plochu. "Dobrý podvečer, pane.", pronesl k Giovannimu Eliot,"Neměl jste být teď na cestě k Seafoam Islands?" Giovanni se vydal dolů po schodech:"Ano, ano. Ale jak se zdá, zůstaly mi v kanceláři nějaké dokumenty, musel jsem říct pilotovi, ať se zde staví." Eliot nechal Giovanniho pokračovat v cestě a vrátil se nahoru k vrtulníku. Chvíli obcházel kolem a když si byl jistý, že ho nikdo nemůže vidět, vydal se k helikoptéře. Už hodně dloho byl Giovanniho pravou rukou, ale byl si jistý, že má na víc. Věděl, že on je ta správná osoba, kdo by měl Team Rocket vést. Cítil, že Giovanni je již nepotřebný. Vytáhl trhavinu a začal jí připevňovat zespodu k sedadlu...

Aionar a Gray prošli jižní bránou do Saffronu. "Je zde nějaký nezvyklý klid", pronesl Aionar. Gray řekl:"Už jsi tu byl?" "Ano, mám tu příbuzné.", odpověděl, "Ale normálně je tu více lidí, nevím, kam všichni zmizeli...". Milan ukázal na shromáždění před pokecenterm na druhém konci dlouhé ulice:"Podívej, támhle." a vydal se rychlým krokem kupředu. Aionar ho následoval. Když se prodrali davem, uviděli těžce poraněného dragonaira, jak se snaží nárazy zasáhnout uhýbajícího glooma. První tři rány šly mimo. Čtvrtá strefila cíl a gloom padl na zem. Tonisa se podívala na Lance, který pronesl:"Zdá se, že už vám nezůstali žádní pokemoni. Zvítězil jsem." Milan Gray se vynořil Lanceovi za zády a řekl:"Ne tak hrr, stále ještě je s kým bojovat." Vypustil z pokeballu poochyenu:"Zakousni ho!" Než stačil Lance zareagovat, poochyena skočila po dragonairovi. Párkrát do něho kousla a dragonair padl v bezvědomí k zemi. Všichni přihlížející ohromeně zírali. "Netušil jsem, že je takhle silná...", podíval se Milan Gray v nastálém tichu na poochyenu. "Vypadá to, že souboj skončil, moji ostatní pokemoni jsou momentálně neschopní boje. Gratuluji.", pronesl Lance, přivolal dragonaira zpět do pokeballu a dal se na odchod. Gray vytáhl svou pistoli a zamířil s ní na Lance:"Ano, ale toho dragonaira nám přenecháte.". Lance se otočil a upřel na rakeťáka pohled.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní