[seznam
povídek
]

Team Rocket

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  01 - Drowzeeho souboj[ Zobrazit ]
2  02 - Problémy na Route6[ Zobrazit ]
3  03 - Souboj v Saffron City[ Zobrazit ]
4  04 - Cesta k vítězství[ Zobrazit ]
5  05 - Oheň v dešti[ Zobrazit ]
6  06 - Souboj ve Vermilionu[ Zobrazit ]
7  07 - Bitva o život[ Zobrazit ]
8  08 - Enteiův pád[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 10-ti čtenáři na známku 3,1. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 4 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

04 - Cesta k vítězství


Crys prošla východem z Victory Road a posadila se na blízký kámen. Odložila batoh, vytáhla z boční kapsy Pokégear a přepla na mapu:"Tak teď už to je jen kousek cesty...", řekla si sama pro sebe:"Doufám, že jsou tam schopní mi uzdravit pokemony, hlavně Megapon je na tom špatně... a potion už mám také málo...". vrátila Pokégear do batohu a pomalu pokračovala dál v cestě, když se jí z ničeho nic postavil do cesty trenér v tmavé bundě a dlouhýmy červenými vlasy. Crys promluvila:"To jsi zase ty, Silvere? Teď na tebe nemám čas, nech mě být!" "Ale no ták",řekl Silver,"jeden souboj tě nezabije" a vypustil z pokeballu feraligatra. "Nebo si mám ty útoky zkoušet na tobě?", ušklíbl se. Crys si povzdechla, vytáhla pokeball s meganiem a vypustila ho ven:"Megapone, listovou břitvu!" Silver křikl:"Feraligatre, použij vodní dělo!". Listová břitva zasáhla feraligatra přímo mezi oči dřív, než stačil zaútočit. Pokemon se zapotácel. "Doraž ho slunečním paprskem!", vykřikla Crys. "Feraligatre, nevzdávej to! Prober se!", řval Silver. Megapon začal sbírat energii pro svůj útok. Feraligatrovi se mezitím podařilo na soupeře zaostřit a pokusil se vyběhnout kupředu. V tu chvíli ho zasáhl silný paprsek. Feraligatr padl na zem. Silver feraligatra odvolal:"No nic, to bylo jen zahřívací kolo, teď zkusíme tohle!" a vypustil z pokeballu sneasela. Crys odvolala zesláblého Megapona:"Dobrá, já si zvolím Parona."

Mike pokračoval dál směrem na Vermilion. Po souboji s rakeťáky byl jeho drowzee o mnoho silnější a tak si troufl útočit i na některé nebezpečnější pokemony, jako mankey nebo spearow. "Pokud to takhle půjde dál", pomyslel si, "tak ze mě bude brzy nejlepší trenér všech dob." Najed zahlédl něco červeného v trávě opodál."Co je to...?" Přiblížil se k okraji cesty."A hele, to je přece pokeball", řekl a sebral pokeball ze země. "Hned si chytím nějakého pokemona! Drowzee, pojď!" Mike se rozběhl směrem do vysoké trávy. Drowzee pokrčil rameny a vydal se za ním.

Po tom, co Crysin paras Paron padnul následoval další souboj - Crysin Arcanon proti Silverovu ursaringovi. Vítězem se stal Arcanon, který nakonec padl v souboji se sneaselem. V následujícím souboji se sneasel a Megapon zlikvidovali navzájem. Oboum teď zbýval jen jeden pokemon. "Gyaradosi, jdi na to!", vypustil Silver svého červeného gyaradose, kterého chytil u Lake Of Rage. Crys hodila pokeballem:"Chanone, do toho! Použij mega úder!". Hitmonchan se rozeběhl proti gyradosovi. "Dračí hněv!", křikl Silver na svého pokemona. Gyradosovi začaly rudě zářit oči. Dřív, než k němu Crysin hitmonchan doběhl, byl smeten modrooranžovým plamenem nesmírné síly. "Chanone, vstávej! Zaútoč hromovým úderem!" Hitmonchanova pěst začala jiskřit. Opět se rozeběhl na gyaradose, vyhl se jeho ocasu, kterým se ho Silverův pokemon pokusil sejmout a zasadil mu ránu přímo do hlavy. Gyaradosem projel elektrický výboj. Jako vodní pokemon neměl proti silnému elektrickému útoku šanci. Svalil se na zem. "Sakra! Začínáš bejt nějak moc dobrá.", řekl naštvaně Silver a nechal se gyradose vrátit do pokeballu. "Tak fajn, pokračuj, proti elitní čtyřce stejně nemáš šanci.", dodal a dal se na odchod.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní