[seznam
povídek
]

Team Rocket

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  01 - Drowzeeho souboj[ Zobrazit ]
2  02 - Problémy na Route6[ Zobrazit ]
3  03 - Souboj v Saffron City[ Zobrazit ]
4  04 - Cesta k vítězství[ Zobrazit ]
5  05 - Oheň v dešti[ Zobrazit ]
6  06 - Souboj ve Vermilionu[ Zobrazit ]
7  07 - Bitva o život[ Zobrazit ]
8  08 - Enteiův pád[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 10-ti čtenáři na známku 3,1. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 4 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

07 - Bitva o život


Nelidská postava přistoupila k poslednímu žijícímu člověku na ostrově. "Proč to děláš?!", vyhrkl ze sebe člověk v bílém plášti stojící v rohu místnosti. Protože... protože je to... Postava nedokončila větu a namísto toho přiložila svou tříprstou ruku člověku na čelo. Celým komplexem se rozlehl děsivý výkřik.

Giovanni se prodral mokrou trávou na zablácenou cestu. Vytáhl svůj upravený POKéGear a přiložil ho k uchu. "Sakra, není tu signál...", rozhořčeně zabručel a přepnul na mapu. "Hm, zdá se, že jsem kus cesty od Fushia city.", řekl a vydal se směrem k nejbližšímu městu. Chvíli zvažoval, jestli se neměl vydat opačnou cestou, sice by to měl o mnoho dál, ale snížil by tím pravděpodobnost setkání s jednou osobou, kterou by v tuto chvíli nerad potkal. Déšť byl čím dál tím hustější a ve chvíli, kdy Giovanni prošel jednoduchou městskou branou Fushia City, byl už celý promáčený. Schoval se pod přečnívající střechu přilehlého domku a opět zkusil použít POKéGear. Znovu bezúspěšně. "Sakra... Budu muset zajít do Pokécentra.", řekl si sám pro sebe a pohlédl na kopec, kde stál kromě Pokécentra také zdejší stadion. Vykročil směrem k cestě, která vedla nahoru. Když míjel rychlým krokem stadion, stalo se něco, s čím už v podstatě počítal. Z přítmí přečnívající střechy se ozval známý hlas:"Kam tak spěcháte?" V hlase nebyla ani stopa po jakékoliv emoci. "Do toho vám nic není. A nejlepší pro vás bude, když zalezete zpět." Hlas mu odpověděl:"Jen jsem se vás slušně zeptal. A také bych rád prodiskutoval několik dalších věcí." "Například?" Koga vystoupil ze stínu na déšť:"Co třeba něco ohledně organizace zvané Team Rocket?".

Entei děsivě zařval. Lance s prostřeleným ramenem byl jen pár metrů od něho a samou bolestí nebyl schopen se pohnout. Entei se na něho podíval svýma krví zalitýma očima a napřáhl tlapu. Švihl do Lance a ten odlétl několik metrů daleko a srazil se se stěnou jednoho z vysokých Saffronských stavení. Bolest, kterou cítil byla šílená. Pokusil se zvednout na nohy. Marně. Skácel se opět na zem. Entei se pomalu přibližoval k němu s úmyslem dokončit to, co započal. Náhle ho zasáhl přesně mířený, silný proud vody. Legendární pes se s řevem otočil směrem, z kterého útok přišel. Na opačném konci ulice stála Crys a její čerstvě chycený Gyarados. "Gyaradone, teď použij vodní pumpu!", vykřikla. V tu chvíli už se ale entei řítil ohromnou rychlostí naproti Gyaradosovi. Než stačil Gyaradon zareagovat, entei ho jedinou ranou srazil k zemi. "Ale ne!", odvolala Crys pokemona. Pro boj s ohnivými pokemony nebyla moc dobře vybavena. Jejím nejsilnějším pokemonem byl travní meganium. Vypustila ven svého hitmonchana:"Jdi do něj, Chanone! Použij mega úder!" Entei se vrhl skokem naproti Chanonovi. Když už byl těsně před ním, hitmonchan vymrštil kupředu svou ruku a srazil enteie na zem. Entei okamžitě vyskočil na všechny čtyři. "Chanone, elektrický úder!", přikazovala Crys. Chanon napřáhl ruku a rozeběhl kupředu. Entei mu vyslal naproti žhavé plameny svého plamenometu. Chanon, ačkoliv utrpěl těžké popáleniny doběhl až k enteiovi a praštil ho mezi oči. Enteiovým tělem projela elektřina. Lehce se zapotácel, ale okamžitě vyslal svou tlapu naproti Chanonovi. Ten ale stihl uskočit. Crys na něho křikla:"Teď znovu mega úder!" Chanon nevyčkával dalších enteiových ran a okamžitě ho praštil do tlamy.

V tu chvíli dorazili do té samé ulice Aionar a Gray. "Musíme jí pomoct, jinak prohraje a entei jí zabije!", řekl Aionar Grayovi. Ten mu odvětil:"Odveď Lance do nemocnice, já to vyřídim..." a vydal se klusem směrem k Pokécentru. Aionar se sklonil k Lanceovi:"Jste v pořádku?" "Mám prostřelené rameno a nejspíš zlomenou nohu", odpověděl mu chraptivě. "Pojďte, pomohu vám vstát..." V tu samou chvíli Gray vyběhl z Pokécentra s kapsami narvanými Pokébally. "Do toho, dragonite!",vypustil ven jednoho z již téměř zdravých pokémonů, které si byl do Pokécentra Lance nechat vyléčit. "Použij surf!"


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní