[seznam
povídek
]

Martinův příběh

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První pokémon a první rival[ Zobrazit ]
2  Nový den a nový pokémon[ Zobrazit ]
3  Zloději pokémonů[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 11-ti čtenáři na známku 3,91. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

První pokémon a první rival


Den kdy bylo Martinovi 10let tak se měl vydat na pokémoní cestu. Martin měl rád pokémony a nejvíce ze všeho měl rád travní typy. Měl se vydat se do pokémonní stanice v jeho městě kde sídlil nejlepší pokémoní vědec, který se jmenoval profesor Ponsel. Už zítra dostane svého prvního pokémona. Maminka mu dala pusu na dobrou noc a šel spát. Nemohl se tak dočkat zítřka, že se mu o pokémonech i zdálo.

"Crrr!!"

Budík zazvonil a Martin vyskočil z postele. Ani si nevzal jídlo a už byl pryč. Celou cestou běžel a přál si, aby nikdo nevzal travního pokémona, jménem Treecko.

Když dorazil na pokémoní stanici, byli už dva pokébaly pryč. Martin se zeptal jestli je tu ještě nějaký pokémon. Ponsel řekl, že je tu jen travní pokémon Treecko. Martin byl celej šťasnej, že zbyl právě Treecko.Byl to hezkej malej pokémon. Hned se vrhl za Martinem a skočil mu za krk. Vtom se tam objevil kluk, který se zajímal o to, jakého pokémona si Martin vzal. Ten kluk se jmenoval Steven. Steven řekl:"Treecko je dobrý pokémon, ale že má lepšího." Zajímal jsem se o to, jakého pokémona si vybral Steven. Vybral si vodního Mudkipa.Martin se rozloučil a šel domů. Maminka ho přivítala a koukala se na Treeckoua."Jééé, to je hezký pokémon,"řekla. Martin si řekl, že na cestu se vidá až zítra. Zbytek dne si hrál Martin s Treeckouem. Večer když šli zpát, tak si Martin řekl, že budou spát spolu. Treecko se do postele vrhl rád a vyhovovala mu měkost a teplo u Martina.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní