[seznam
povídek
]

Martinův příběh

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První pokémon a první rival[ Zobrazit ]
2  Nový den a nový pokémon[ Zobrazit ]
3  Zloději pokémonů[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 11-ti čtenáři na známku 3,91. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Nový den a nový pokémon


Martin a Treecko vstali v 6.30. Martin se začal připravovat na cestu. Do batohu si zabalil spací pytel, baterku, peníze a pět pokébalů od maminky. Treecko i Martin se najedli do sytosti a moc jim chutnalo. Ráno se taky ještě stavili u profsora Ponsela. Martin se skamarádil s Treeckouem natolik, že nechtěl ho mýt v pokébalu, ale venku. Profesor Ponsel byl velmi milý a

dal Martinovi věc, která ví vše o pokémonech-Pokédex. Když vyšel, tak uviděl jak za ním máma běží. Když doběhne dá mu Pokénav."Na co to je?", zeptal se Martin."V pokénavu je mapa,"řekla maminka Martinovi. Martin poděkoval a odešel. Chtěl vidět, co všechno dokáže Pokédex a hned ho chtěl vyzkoušet. Namířil na Treeckoua a z Pokédexu se ozvalo:"Treecko travní pokémon. Level 6. Útoky: facka,ocasový útok, nárazový útok a škrábnutí". Martin neviděl co to je level a tak se zeptal Pokédexa, který odpověděl:"Level je úroveň pokémona. Levelů je sto". Martin a Treecko šli po cestě dál vtom Martin uviděl nějakého pokémona. Byl to ptačí pokémon. Martin chtěl vydět jak se ten pokémon jmenuje a tak se zeptal Pokédexa, který mu odpověděl:"Wingul vodní pokémon. Level 5. Útoky: vodní dělo a nárazový útok."

Martin se rozhodl, že si ho chytí. Řekl:"Treecko do útoku". Treecko se vrhl na Wingula. Martin zakřičel:"Treecko nárazový útok",a Treecko se rychlými pohyby vrhl na wingula a odrazil ho. Martin zvolal:"pokébale leť a pokébal se otevřel a 3. krát se zakýval a světlo pohaslo". Martin zakřičel:"sláva chytil jsem wingula",Martin teda mněl svého prvního chyceného pokémona.

A celý šťasný se vydal po cestě dál.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní