[seznam
povídek
]

Martinův příběh

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První pokémon a první rival[ Zobrazit ]
2  Nový den a nový pokémon[ Zobrazit ]
3  Zloději pokémonů[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 11-ti čtenáři na známku 3,91. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Zloději pokémonů


Tak šli do dalšího města. Jak šli uviděli jednu malou holčičku která pláče. Martin k ní přišel a zeptal se jí co se jí stalo a holčička řekla:"já se jmenuji Marika a přišly muž a žena a přiletěly takovým létacím balónem ve tvaru hlavy Zigzagoona a unesli mi mého milovaného Lotada. Mněli velice dobrého Zigzagoona."

Martin vytáhl Pokédex a zeptal se co to je za pokémona ten Zigzagoon a ten mu řekl:"Zigzagoon je typ normální". A nic víc toho už říct nedokázal, protože to by musel na nějakého namířit.

Kdo je Lotad už viděl z domu a řekl Marice, že se jmenuje Martin a pomůže jí. Tak se skusili vydat na cestu. Po téměř hodině cesty objevili malou dřevěnou boudičku. Nakoukl se do vnitř a viděl Lotada který pláče. Martin hned poznal, že to je Lotad Mariky.

Martina to už štvalo a tak vyrazil dveře a řekl:"Vraťte toho Lotada Marice nebo uvidíte". Ti lidi se začali smát a řekli my jsme Tým Bomber. A hodili pokébalem a zvolali:"Zigzagoone do útoku a objevil se pokémon který vipadal jako pes". Treecko do útoku, řekl Martin, a řekl:"Treecko ocasový útok",a hned viřídil Zigzagoona. Tvůj Treecko je dost silný. Martin:"dejte mi Lotada!. Tým Bomber:"to teda ne". Martin:"Treecko odžeň je ocasovým útokem". A Treecko je odmrštil pryč. Martin vzal Lotada a utíkal sním k Marice, která mu poděkovala. Martin a Marika se rozloučily a Martin a Treecko šli dál.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní