[seznam
povídek
]

Beyblade vs. Pokemon

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První úder[ Zobrazit ]
2  Hádka v týmu[ Zobrazit ]
3  Brock a Kai[ Zobrazit ]
4  Tvrdá lekce[ Zobrazit ]
5  Pouliční nepokoje[ Zobrazit ]
6  Ray na vrcholu slávy[ Zobrazit ]
7  Konec Bladové smršti[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 10-ti čtenáři na známku 4,2. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 7 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Konec Bladové smršti


Max a Hilleri se vrátili zpět do úkrytu bladové smršti.Kenny tam byl taky.Ray se právě vrátil ze soutěže.Bladová smršť přišla už o dva členy.Kaie a Tysona.Kai se k nim už určitě nevrátí a o Tysonovi nikdo pořádně nic neví.Ray jim řekl o tom,jak vyhrál a,že končí s Bladovou smrští a odjíždí s Kao-Činem.Všichni se vyděsili.Byl to konec beybladového týmu.Bez Tysona už neměli proti ostatním týmům šanci.Jediný beybladový hráč,který zbyl byl Max.Hilleri byla jenom jejich přítelkyně s tohoto města a tak se rozhodla,že už to nemá cenu a tak už s Bladovou smrští končí.Max taky věděl,že to nemá cenu a odjede ke své matce do USA.Kenny si už dlouho chtěl zařídit zaměstnání u BBA a tak chtěl jet Maxem do největší základny BBA v New Yorku.Najednou se ve dveřích objevil Tyson.Nikdo se na něj nevrhl.Tyson jim všechno vysvětlil.Když věděl,že je konec Bladové smršti,tak se rozhodl,že se dál bude účastnit zápasů v beybladu jednotlivců po celém světě.

Všichni už měli svoje plány uzavřené.Max hned zařídil letenky do USA.Měli odletět za tři dny stejně jako Ray.Všichni se zase spřátelili s Tysonem.Byli to jejich poslední tři dny a tak si je chtěli užít.Hilleri už se s nimi navždy rozloučila a vrátila se do města.

Bylo ráno a všichni čtyři se probudili.Byli to jejich poslední dva dny.Tyson řekl,že by si to mohli naposledy vyřídil s pokemonovým týmem.To nebil tak špatný nápad.Pokemonový tým by určitě neměl šanci.Max řekl: „No jasně,uděláme s nima poslední zúčtování.“ Nikdo proti tomu nic neměl,ale dohodli se,až na druhý den.

Pokemonový tým se právě dozvěděl o rozpadu Bladové smršti.Mysleli si,že se všichni úplně rozhádali a jsou totálně oslabení.Dostali nápad.Hned teď když to nebudou čekat se na ně vrhnou a přerazí je.Pro jistotu si vzali každej baseballku.

Bývalá Bladová smršť seděli ve svém úkrytu a rozhodli se,že půjdou na večeři.Ray vykročil ze dveří jako první a najednou dostal do hlavy baseballkou.Tyson hned útočil pěstí za roh.Sejmul Ashe,ale schytal to od Kaie kopačkou.Max a Kenny běželi zpátky.Brock ale podrazil Kennyho nohy a Kenny se rosekal o zem.Max běžel dál.Najednou se zastavil a dal kopačku Kaiovi.Max vyskočil oknem.Misty,Kai a Brock běželi zpět ven.Misty pronásledovala Maxe.Brock ještě dorážel Tysona a Kennyho a pak si dal cígo s Ashem a Kaiem.Když byl Max už unavenej,zastavil a vrhl se na Misty.Ta ho odrazila kopem s otočkou a třema pěsťovkama.Když ho dokopala na zemi,tak ho odtáhla zpět k jejich úkrytu a dala si taky cígo.Tak se jim nakonec pomstili.

Bývalá Bladová smršť byli hotoví.Ray: „To snad není pravda.Oni proti nám nemají šanci,my je chceme druhej den přerazit a oni si nás napadnou přímo tady v úkrytu a zničí nám poslední dva dny spolu.To jim zejtra nedarujem!“ Ještě v tu chvíli si nachystali trubky a boxery. „Jako za starejch časů.“ Prohlásil Tyson. „Drž hubu!“ řekl Max.Tyson už nic neříkal a nezabíval se tím.Vypadalo to,že se zase trochu rozhádali.

Pokemonový tým byl trochu překvapený,že Tyson byl opět s bývalou Bladovou smrští.Přesně věděli,že se jim druhého dne budou chtít pomstít.Nachystali si baseballky.Ash řekl: „Ještě jednou se jim pomstíme a pak už od nich máme navždy pokoj.“ Začali si připravovat plán na poslední střet.Počkají si až na ně přijdou a jakmile k nim vtrhnou,tak je přerazí baseballkama.

Bylo brzo ráno a bývalá Bladová smršť už vyrazili.Pokemonoví tým s tím teda nepočítali.Když nakoukli do jejich tábora,tak všichni ještě spali.Ash se vzbudil,zívl a když otevřel oči,tak vyděl Tysona s trubkou. „Á do řiti!“ řekl ještě předtím než ho Tyson přetáhnul.Misty ještě spala.Přišel k ní Max a chtěl jí přetáhnout,ale Misty mu ze spaní dala pěstí do břicha.Max se pěkně naštval a začal do ní mlátit.Misty se rychle vzbudila a hodila po Maxovi skleničku,kterou měla vedle sebe.Sklenička se nerozbila,ale Max šel k zemi.Brock a Kai rychle vyletěli ze spacáků a šli do toho.Ray odkopl Kaie.Brock sejmul Kennyho.Misty zaútočila na Tysona a zachvíli se válel na zemi.Teď to bylo Kai,Brock a Misty proti Rayovi.Ray je za chvilku zlikvidoval a připsal si to ke svím kung-fu úspěchům.Ray byl rád,že jim to nakonec nandali,ale ostatní ani ne,protože dostali.

Byl večer.Poslední večer Bladové smršti.Ray měl odjet druhý den ráno a Max s Kennym taky.Tyson už měl naplánovanou účast na beybladovém mistrovství Asie jednotlivců a než odjede bude bydlet u svého dědy.Bladová smršť byla už totálně ukončena.Neradi se spolu loučili.

Pokemonoví tým i přes ten nářez oslavovali konec Bladové smršti.Ash už se připravoval na cestu do nejtěžší a největlí pokemonové ligi mistrů.Brock a Misty chtěli jít opět s ním.Kai se s nimi už taky pomalu loučil.Rozhol se,že půjde na to beybladové mistrovství Asie.Byl skoro stejně tak dobrý jako Tyson a tak ho chtěl konečně pořádně porazit.Každý už měl prostě svůj plán.

Bylo ráno.Ray naskočil do auta,rozloučil se s Bladovou smrští a odjel s Kao-Činem.Kenny a Max odjeli taxíkem na letiště,ale ještě předtím hodili Tysona k jeho dědovi.Tak a to byl konec Bladové smršti.Ash,Brock a Misty se vydali na cestu odpoledne.Kaiův turnaj se měl konat až za dva týdny a tak zůstal v tom táboře. „Tak sbohem.“ řekl Kai svím přátelům,kteří se vydali na svoji dlouhou cestu do nové ligi.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní