[seznam
povídek
]

Pokemon Go Go Go !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  1. Začátek[ Zobrazit ]
2  2. Uprchlík s povolením[ Zobrazit ]
3  3. Odchod[ Zobrazit ]
4  4. Začínají Problémy![ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 2,33. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 14 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

3. Odchod


Kenny seděl v u profesora Elma v laboratoři. Elm tam ošetřoval jeho Growlitho, který se pomalu zotavoval ze zápasu s Taurosem.

"Proti komu že jsi to bojoval?" zeptal se Elm.

"Proti své matce..." odpověděl Kenny.

"A kterého pokemona použila?" zeptal se Elm.

"Taurose..." odpověděl sklesle Kenny.

"Ale notak Kenny...neber si tu porážku tak, tvoje matka je už velmi skušená trenérka, a nebýt toho že je tvůj Growlithe neobyčejně statečný a chytrý, byl by natom opravdu mnohem hůř" řekl povzbudivě elm.

"Ale když Growlithe...on bojoval opravdu dokud to jen trošku šlo" řekl Kenny. "Bál jsem se o něj" dodal.

"Tvá matka....byla trenérkou stadionu, nemůžeš se divit že jsi prohrál!" řekl důrazně Elm.

"Jistě...ale vždy jsem si představoval svůj první zápas v triumfálním vítěztví" řekl zasněně Kenny.

"Ale tys vyhrál! Můj bože, kolik lidí by se dokázalo při svim prvním zápase utkat s neobyčejně silným Taurosem..?" zeptal se nevěřícně Elm.

"Asi máte pravdu" odpověděl Kenny a opřel se.

Growlithe už jen odpočíval a zachvíly už byl fit. Opravdu byl nešťastný z toho že ještě musí dál ležet aby se mu pořádně zahojila rána na noze. Kennymu pozvedla Growlitho dobrá nálada jeho náladu a tak se už nemohl dočkat až vyrazí.

"Kenny, už se stmívá...tak mě napadlo, jestly tu nechceš přez noc zůstat?" zeptal se Elm.

"Cože?" oplatil Elmovi Kenny otázku, když ho vytrhl z myšlenek. "Jo tak, ano to bych moc rád!" dodal když mu došlo co Elm říkal.

"Tak fajn, udělám ti něakou večeři, chceš?" zeptal se Elm když zaslechl Kennyho kručící žaludek.

"To by bylo moc fajn" usmál se Kenny.

***

V noci Kenny jen tak ležel na zádech, a přemýšlel o tom co se stalo. Jeho matka mu dovolila vydat se na cestu. Jeho Growlitho převálcoval Tauros, jenže ten Tauros měl taky dost! Tomu se Kenny pousmál. Ano, on dokázal skoro přemoct nanejvýš skušeného Taurose. Velice nebezpečného pokemona. 'A kam vlastně jít?' pomyslel si 'Měl bych začít v Blackthrone City?' říkal si 'Ale ne, tam maj draky, ty bych jako začátečník neporazil. Ale mohl bych do Violet City, tam maj ptačí typy, ty nejsou extrémě silný jako draci. A tam musim přes Cherygrove City. Tam stadión bohužel není. Ale dál je v Azalea Town. Ano, tam maj stadion s brouky. Tam to bude dobré útočiště pro začínajícího trenéra. No, ale Pak Goldenrod City. Slyšel Jsem že tam mají normální typy, jenže trenérka používá Miltanka s valivím útokem. To není optymistická představa. Ale v tý době už budu trochu zkušenější, to se něak zvládne. Ale pak to bude hotoví peklo. Samotný duší pokemoni. To bude fakt vostrý. A hned po nich Oceloví pokemoni. No doufám že budu opravdu silný, jinak se z toho...ale co dál už radši teď odbíhat nebudu, ještě bych si tu cestu rozmyslel...' dopřemýšlel, lehl si na bok a usnul.

***

Ráno ho vzbudil štěkající a poskakující Growlithe. Vypadal opravdu vitálně a odhodlaně jít dál, nejspíš si z porážky s Taurosem nic nedělal. Když nad tim tak přemýšlel, jeho Growlithe nemohl být něak starý. Byl sice dost velký jedinec, ale na druhou stranu neměl žádné trvalé pohmožděniny, jizvi či jiné památky na větší boje.

"Fajn, tak můžeme vyrazit?" usmál se na Growlitha Kenny, který vztával s dobrou náladou.

"Groooooww!" vyštěkl Growlithe a rozeběhl se ke dveřím.

"Jo Kenny, dovolil jsem si tvího Growliho chytit do pokeballu. Souhlasil s tím, pro všechny případy, kdyby se něco stalo aby jsi ho mohl shovat. Nevadí ti to doufám?" zeptal se Elm.

"Jistě že ne, děkuji" zazubil se Kenny a odešel s Growlithem pryč. 3ly městem, čerství vzduch jim vlál ve vlasech. Oba byli nadmíru spokojeni.

"Tak Growlithe, včerejší zápas se ti opravdu moc povedl!" řekl pochvalně Kenny.

"Growl!" odpověděl Growlithe s přykývnutím.

"To jsem rád! Ten tauros, byl opravdu velmi skušený. Máš velký talent!" pochválil opět Growlitha znovu který se už začal mírně červenat. --

"Fajn, tady už začíná les a lavně naše dobrodružství!" vykřikl Kenny a Growlithe se radostně rozštěkal a poskakoval.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní