[seznam
povídek
]

Pokemon Go Go Go !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  1. Začátek[ Zobrazit ]
2  2. Uprchlík s povolením[ Zobrazit ]
3  3. Odchod[ Zobrazit ]
4  4. Začínají Problémy![ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 2,33. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 14 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

4. Začínají Problémy!


Kenny s Growlithem si vykračovaly lesem. Kenny se rozhlížel na všechny strany, a Growlithe si spokojeně pobrukoval. Oba byli nad míru spokojeni tim, kam právě jdou. Nikdy by je ani nenapadlo co se během několika okamžiků semele:

Před Kennyho spadl malý Pydgey. Hned za ním další, další a další. Kenny se zastavil, rozhlídnul se ale nic neviděl. Všude kolem lítaly omračení pokemoni. Kenny si všiml že všichni mají velké pohmožděniny a jsou ošklivě zranění.

Za chvíly si všiml, že za několika stromy spolu bojují něací pokemoni. Kenny se tam rozeběhl.

"Poběž Growlithe! Musime jim pomoct" řekl rozhodně Kenny a Growlithe přikývl. Po chvilce běhu tam dorazili, a z toho co viděli jim nebylo niak do zpěvu. Obrovský Reticate tam "kosil" jednoho pokemona za druhým.

"Hej ty!" vykřikl Kenny, aby si jich Reticate všiml. "Co si myslíš že děláš?" zeptal se Kenny, před kterýho vyskočil Growlithe a přesunul se do vojovné pozice.

"Growlithe, Uhlíkoví útok!" vykřikl Kenny. Growlithe začal po Reticatoj metat jeden hořící uhlík za druhym. Reticate se jim však zdatně vyhýbal. Jejich útok oplatil svím, Hbitým útokem. Ten se trefil s přesností. Growlithe ztěžka vztal.

"Fajn Growlithe, skus se mu zakousnout do ocasu!" vykřikl Kenny. Growlithe se rozeběhl, přeskočil Reticata a pokusil se mu zakousnout do ocasu, místo toho dostal ocasem šlehu do obličeje.

"Growlithe!" zaječel Kenny a běžel k němu. Místo toho schytal nárazoví útok od Reticata. Kenny se hodil záda a chytil se za břycho. V přívalu vzteku však bolest zanikla.

"Tak tohle NE!" zařval a rozeběhl se proti Reticatovi. Vrazil mu ránu pěstí do obličeje. Reticate se svalil, ale byl zase hned na nohou. Kenny popadl Growlitha a utekl kus od Reticata.

"Growlithe, jsi v pořádku?" zeptal se Kenny. Growlithe jen něco zakňoural. Kenny vytáhl malý sprej s červeným křížem a postříkal jím Growlitha. Ten se začal svíjet.

"Notak! Já vím že to pálí, ale za chvilku budeš zase fit" uklidňoval ho Kenny. Growlithe, jako když luskne prsty, se přestal třást a mlátit sebou, vyskočil na nohy a rozhlížel se.

"Klid, s nim si to vyřídíme potom!" řekl Kenny. Growlithe jen sklamaně přikývl. Neměl ani v nejmenšim chuť odejít odsud, tak se schoval mezi několik keřů.

"Growlithe, tady zůstaneme přez noc, abychom si odpočinuly" řekl Kenny a vytáhl si spací pytel. Growlithe se schoulil k Kennymu a oba zalehli. V noci je však vzbudil ohromný řev. Kenny a Growlithe vyskákaly na nohy a běželi směrem odkud zvuk zněl. Nebylo vidět skoro ani na krok, ale Něak se snažily nezakoupnout, a jaksi se jim to povedlo. Na místě dění to vipadalo strašně. Reticate-ten samí co bojoval s Growlithem- právě bojoval s velikým Fearow.

Fearow se oháněl zobákem, ale nebylo to nic platně, Reticate se hbytě vyhýbal všem úderům. Zato Fearow každou chvíli schytal ránu ocasem. Fearow vipadal už zuboženě.

"Growlithe pomož mu!" vykřikl Kenny. Growlithe se rozběhl proti Reticatovi, ale ten ho jen odmrštil ocasem zpět. Kenny si všiml že ta Reticatem stojí něaká temná postava, a když se rozhlídnul, nikde ani jediný zraněný pokemon. Zato vedle postavi za reticatem byly 2 obrovské zmitající se hroudy. Kenny si domyslel že jsou to pytle s chycenými pokemony.

"Hej ty tam!" zařval Kenny. Postava nepohnula ani brvou.

"Slyšíš? Mluvim s tebou!" zaječel Kenny znovuá. Tentokrát se ta postava napřímila.

"Chceš snad, abych ti opět zubožil toho tvího neškodnýho pejska?" pronesla tajemná postava. Kenny si domyslel že je to chlapec.

"Kdo jsi?" zeptal se kenny.

"Říkej mi...jak chceš, je mi to jedno..." odpověděl nesměle chlapec. Fearow už byl viřízený, a ten chlapec ho chytil do pokeballu.

"Tak a teď za otcem s úlovkem" pronesl tiše, a jako by luskl prsty byl i s pokemony pryč.

"Co to bylo?" zeptal se vykulený Kenny. Growlithe jen zakroutil hlavou.

"Growlithe, musíme honem do Cherrygrove City, oznámit to policii, a zavoláme profesotu Elmovi!"


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní