[seznam
povídek
]

Nová povídka Steve v pokésvětě

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Všeobecné informace[ Zobrazit ]
2  Můj první pokémon[ Zobrazit ]
3  Kamarádka[ Zobrazit ]
4  Tajemství duchů[ Zobrazit ]
5  Maminku vždy poslechnu[ Zobrazit ]
6  Shadowcon[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 1 čtenářem na známku 4. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 15 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Můj první pokémon


"Ahoj jsem Stevena bydlím v Pallet town v zemi Kanto.Moje matka pracuje na pokémoní poště a otec od nás odešel když mi bylo 5. Dále mám ještě sestru, ale té je pouze 6 let.Jsem první s rodiny kdo se vydává na pokémoní cestu. Tak mi držte palce."

"Stevene stávej přijdeš poždě, no tak dělej ty lenochu." Sestra po mě hodila polštář a já byl donucen vstát.Hodil jsem po ní ten polštář spět a zdělil jsem jí aby se klidila s mého pokeje, že se chci převléct.

Celý nedočkavý jsem utíkal do kuchyně, kde na mě čekala rodina. Od každého jsem dostal nějaký dárek a menší obnos peněz. Celkově mě naše rodina podaroala asi 5000 poképeněz a všemi možnými druhy berry. Největším dákem pro mě byl pokémoní navígátor v kterém nebyla ani jedna funkce.

"Funkce do navu získáš pomocí speciálních kartiček, které můžeš vyhrát v soubojích na stadionech nebo s trenéry, ale já protebe jednu mám. Je to funkce telefonu. Já i děda jsme si pořídili navigátor také a teď mi pujč navigátor.

Babička protáhla tři karty četečkou v zadu a sdělila mi, že každé telefoní číslo má svoji kartu, ta vyjede z navigátoru po aktivaci telefonu.Poděkoval jsem a odešel z domu na ulici.

Šel jsem pomalu, v klidu po cestě a díval se na naše malé město. Po pěti minutové chůzi mně již uvítal nápis Laboratoř profesora Oaka. Zabouchal jsem na vrata a vstoupil dovnitř

"Ahoj Stevene."

"Dobrý den profesore."

"Pojď přesuneme se k támhle tomu stolku."

Předemnou leželi na stolku tři pokebally s cedulkami a já neviděl kterého s pokémonů Charmander,Bulbasaur a Squirtle si mám vybrat.

"Musím ti říct jednu věc Stevene, zbyl už jen jeden pokémon a to Charmander."

"Já nad ním stejně uvažoval, tekže si jej vezmu."

"Dobře, otevři přihrádku pod pokéballem, v něm je opravdový pokéball s Charmanderem a další pokébally s pokédexem vezmi si je."

Uposlechl jsem profesora vzal si pokébally a dex. Vydal jsem se na cestu.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní