[seznam
povídek
]

Nová povídka Steve v pokésvětě

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Všeobecné informace[ Zobrazit ]
2  Můj první pokémon[ Zobrazit ]
3  Kamarádka[ Zobrazit ]
4  Tajemství duchů[ Zobrazit ]
5  Maminku vždy poslechnu[ Zobrazit ]
6  Shadowcon[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 1 čtenářem na známku 4. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 15 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Shadowcon


Ráno nás probudilo slunce, která se dostalo do pokoje, přes zatažené závěsi a oba nás vzbudilo. Převlékl jsem se a šel se podívat jak je venku. Vyšel jsem před středisko a chvíli koukal na bezmračnou oblohu. Zachvíli mě dostihla Bugyna a řekla mi, že nám rezervovala pokoj ještě na dnešní noc a sestra Joy jí řekla o psichických turnajích, prý se konají jednou za týden v aréně pod střediskem a je zrovna dnes. Rozhodli jsem se, že se pujdeme pouze podívat, poněvadž jsme ani jeden nesplňovali podmínky, abychom se mohli zúčastnit. Museli bychom mít alespoň 3 psichické pokémony a 3 jakékoli.

"Bugyno, Jdeme se nasnídat. Mám hlad jako Snorlax."

A jak jsem řekl tak se taky stalo vyrazili jsme do místní restaurace na snídani, cestou jsme potkali dvě holky, dvojčata, chtěli s námi zápas dva na dva. Samozřejmě že jsme neodmítli a vrhli se do zápasu rovnou pohlavě.

"Charmandere jdi."

"Bellsproute jdi."

"Rattaty jděte."

"Charmandere Plamínek."

"Tak a teď vám předvedu co naučil Bellsprouta jeho bývalí trenér.Projektilová semena."

A jedna z Rattat byla mimo hru Bellsprout po ní vastřelil pětkrát zasebou semínko a pokaždé se trefil.

"Charmandere plamínek znovu."

Konec. Zápas skončil a opět jsme vyhráli. Dostali jsme hromadu peněz anějaký kámen s listem uprostřed prý se nám bude hodit. No uvidíme. Uložil jsem vybojované věci do baťohu a šlo se dál směr restaurace. Za rastaurací ja park kde se dají chytnout volně pokémoni. Nedalo mi to a musel jsem jít skusit jestli někoho nechytím.

V parku byly i lavečky, abychom si měli kde sednout. Prodíral jsem se tm nejhusčím křoviskem co jsem našel. Koukám pod seba a co jsem neobjevil. Podemnou sedí Oddish a spí. Potichočku jsem to pošetpal Bugyně a ta se rozzářila jako měsíček.

"Ten bude můj Beedrill jdi."

"Použij Běsnící útok."

Oddish jelikož spal tak to nečekal a útoku podlehl.

"Výborně pokéballe leť."

"Mám Oddishe super."

I přes to, že Bugyna chytla Oddishe jsme pokračovali dále, protože já i chtěl vermomocí také někoho chytnout.

"Pika," zařvalo to co stálo předemnou.

"Tak ty seš můj. Charmandere Plamínek."

"Oplatil útok Nárazem. Tak to teda ne. Znovu plamínek."

Pikachu ležel na zemi a já si ho pohodlně chytl. Navrhl jsem, že když už jsme tady tak to projdem celé. Zastavili jsme se na můstku a dívali se na břeh jezírka. Zbystřím. Na jednom konci sedí Bulbasaur a loví ryby.

"Tak hochu tebe chci taky. Charmandere Plamínek."

Bulbasaur chytl a sám ke mně přišel a vstoupil mě do pokéballu. Hodně jsem se divil, vypadalo to, že jsem se mu nějak líbil. Park jsme prošli a zamířili do restaurace. Obědnal jsem si fůru jídla a dal se do řeči s jedním chlápkem co si přisedl k našemu stolu.

"Hele mladej nemáš Pikachu?"

"Mám proč se ptáte,"

"Já bych hrozně rád měl pikachu a sháním někoho, kdo by ho vyměnil."

"No záleží co by jste za něj nabídl."

"Squirtla by jsi nechtěl?"

"Jasně, že chtěl jak ho mám vyměnit?"

"Pomocí toho dtroje v rohu. Pojď vyměním je teď."

Šlo se k přístroji, vyměnili jsme pokémony a vrátili jsme s zpět k jídlu. Hodil jsem do sebe snídaně a šel se podívat na městskou fontánu ve tvaru Articuna. Znal jsem už pokémony tak dobře z domova ak dobře, že jsem omezil používání dexu jenom na nejnutnější případy.

Ve fotáně bylo vypuštěno spoustu pokémonů, aby si pořádně zaplavali.

"Tak to já se přidám. Squirtle jdi."

Ve fontáně se objevil želví pokémon a okamžitě si mě oblíbil a já jeho též. Začali jsme na sebe šplíchat vodu, až jsem byl celý promočený a Squirtle se smál na celé kolo. Bylo to krásné ráno, ráno na které se nezapomíná. Možná by jste to neveřili, ale zabralo nám to celé dopoledne. Po obědě jsme ještě navštívili parčík, ve středu města, por pokény co už mají své trenéry. Vypustili jsme tam všechny svoje pokémony. Bugynin Bellsrout si šel hrát za skupinou Bellsproutů a jejich vývojů. Všichni ostatní si šli hrát za svými druhy a my s bugynou si dali v kiosku limonádu a pozoravali z lavečky jak si hrají.

Kvečeru jsme svoje pokémony zavolali zpět do pokéballů a šli jsme na Shadowcon. Usadili jsme se úplně nahoře, abychom měli dobrý výhled a dívali se jak pokémoni všeho druhu zápasí v zápasech dva na dva. Po turnaji nás zastavil vítěz a zeptal se kam máme namířeno dám.Sdělili jsme mu, že do Pewter city. Představil se jako Danny. Jeho pokémoni byly snad ze všech kontinentů. Bylo už pozdě večer a tak se šlo spát.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní