[seznam
povídek
]

Team Rocket

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První neúspěch[ Zobrazit ]
2  Stromovatý Strom[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 3,33. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

První neúspěch


Byl nádherný slunečný den, nejméně 30°C, když náhle nad zelenou rozkvétající zemí přistál veliký stín.

"Odhoď zátěž Jamesi!" ozval se náhle generálský dívčí hlas. "Myslíš Meowth Jessie?" odpověděl bezmocný chlapecký hlas. "Jsme jenom 5 metrů nad zemí, ty ňoumo, takže jestli brzo něco nevypadne z balonu, ztroskotáme!" Ale to už bylo pozdě!

Meowth! Co se to děje! Kdyby vy dva jste se pořád nehádali, mohli už jsme být dávno za tímhle černým, smradlavým a bojím se pomyslet jakým ještě lesem! Sek! Sek! Domluvil Meowth a Jessie i James zůstali stát s posekanou tváří v koši vypuštěného balonu, a mezi nimi trůnil momentálně navýšený Kocour. Co si o sobě myslíš ty hloupá kočko! Bum! Myslíš si, že když máš v tý tví chlupatý tlapce přilepený drápky tak nám, Rakeťákům, budeš velet nebo co!? To vy jste zničili můj krásný balon ne já! Takže on byl tvůj... Buďte chvíli zticha, nevidíte támhle na tom stromě sedět toho krásného Venomotha? Meowth, toho si chytím! Pokémoni nemohou chytat Pokémony, kdo to kdy viděl? Vy se hádejte a já si ho mezitím chytím, ozval se potichu James. Pokéballe, leť!

A jak tak Jamesův Pokeball letěl vzduchem, naboural do Venomotha jiný Pokéball. James jenom koukal, jak míček proletěl nad větví, na které ještě teď seděl Venomoth, ale pak se otočil a zvolal:

"Jessie, tak tohle byl ten nejhloupější a nejuhozenější a ještě nejpodlejší kousek, jaký si kdy udělala."

Stále hádající se a překvapená Jessie se otočila a povídá: "Čím jsem si zasloužila takové lichotky?"

"A ještě dělej že nevíš! Tím že jsi mi vyfoukla Venomotha před no..." Ale jejich rozhovor přerušil dětský výkřik: "Hurá, mám Venomotha!!"

James se s křivdou v očích podíval za záda a tam viděl poskakujícího... "To snad ne, ten prcek mi vyfouk Venomotha! Tak tohle mu nedaruju!! Koffingu, leť! Ash zvolal Pikachu, BLESKOVÝ ÚTOK!!

Po chvilce trápení se černé postavičky rakeťáků se slovy "Rakeťáci se zas jednou plazí ze scény" odplížili do pozadí.

Jak to dopadne s Rakeťáky ??? Přežijí ještě další díl našeho příběhu? čekejte na další díl seriálu: TEAM ROCKET


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní