[seznam
povídek
]

Ashova dobrodružství

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Já jsem Ash![ Zobrazit ]
2   Šokující zážitek.[ Zobrazit ]
3   Útok Spearowů[ Zobrazit ]
4  Pokémonská pohotovost[ Zobrazit ]
5  Rakeťáci mizí ze scény![ Zobrazit ]
6  Problémy s Rakeťáky[ Zobrazit ]
7  Rumělkové město[ Zobrazit ]
8  Divocí Pikachu[ Zobrazit ]
9   Překvapení zvědové[ Zobrazit ]
10  Kamenný tunel[ Zobrazit ]
11  Cesta Kamenným tunelem[ Zobrazit ]
12   V držení sil[ Zobrazit ]
13  Levandulové město[ Zobrazit ]
14  Přípravy na střed[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 11-ti čtenáři na známku 3,64. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 15 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Levandulové město


,,Moc chytré.Říkal Petr, když slézali dolů.Je to tu dost nepřístupné, proto je tak dlouho nemohli najít.Vsadim se, že už to tam měli hezkých pár let.A výhled je tam také moc pěkný a navíc vidíš daleko.Spojenci to hezky dlouho hledali". Kdo jsou Spojenci"?zeptal se Ash.To jsou ti, s kterými ses teď setkal.Jsou na naší straně.ten kdo nás zachránil se jmenuje Vintorez Stalingrad.Ti, kteří nás zajali se nijak nejmenují.Specializují se na zbraně".Konečně sešplhali dolu.,,A k čemu by jim byli zbraně"?Zeptal se Ash.,,Samozřejmě na níčení.Odpověděl Petr.Tady to bude doprava.Naposled, když ten tým měl všechnu moc, tak dokázali vypustit jadernou raketu.Tu se ale Spojencům podařilo sestřelit někde dvěstě stop nad mořem, takže z toho žádná pohroma nebyla.To je Spojenci porazili.Zatímco teď se zase pokouší nás všechny ovládnout a porazit Spojence.Konečně jsme ve městě.Sice tu není žádný stadion, Ale Další město není daleko.

Někde jinde v Kantu...

,,TO SI SNAD DĚLÁT SRANDU"!!!!Vykřikl muž, pravděpodobně vůdce.P-p-pane,n-n-nemohli jsme nic dělat, Spojenci tam v-vnikli a dostali to p-p-pod svou kontrolu.Koktal muž, který stál hodně daleko od něj.,,Dobrá, takže...Nedořekl, protože v keři se něco pohnulo. Když ten, kdo se ve křoví schovával, si uvědomil, že je odhalen, dal se na útěk.STŮJ, NEBO STŘELÍM".Zařval.Ale to už byl pryč.Velitel si vzal visílačku a promluvil:Kapitáne, potřebuji, abyste chytil jednoho chlapa poblíž základny.Jde přímo k vám.Chci ho živého.Po chvilce přišel voják a za sebou tahal muže, který je před chvílí odposlouchával.,,Mám ho pane".Řekl voják.

,,Dobrá práce, Kapitáne.Zůstaňte tady.Potom se otočil k druhému muži.Takže ti jsi slyšel každé slovo, které jsem říkal"?Zeptal se ho nebezpečně velitel.Ano.Odpověděl muž.A každý z mé jednotky ví že jsem tu".Dodal.

,,Dobrá, neslyšel jsi nic na čem by mi záleželo.Ale když všichni ví, že jsi tady...Vzal si do ruky pistoli, zazněl výstřel a muž padl k zemi.kapitáne, vemte vojáky a pořádně to tu prohledejte.Uvidíme, jesli jsou tu další.

Ty už nemusím vidět".


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní