[seznam
povídek
]

Tomovo dobrodružství v Johto

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Můj první Pokémon.[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 8-mi čtenáři na známku 3,5. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Můj první Pokémon.


Tom, malý chlapec, se chce stát trenérem Pokémonů. Zítra si může vybrat Pokémona, proto jde brzy spát. Ve snu si promítá sen, jak je v Pokémonské lize a přitom říká „Leť Rhydone" a taky „Plamenomet Typhlosione" Po velkém snění zazvoní budík. Tom vypálil z postele a běžel do pokoje, kde měl všechny věci. Jeho matka ještě spala, tak zavolal: „Jdu a už se nevrátím". Bouchl dveřma a šel.

V laboratoři profesora Kiena leželo 5 pokébalů. Profesor Kien je představil a postupně říkal „Swinub", „Sneasel", „Skarmory", „Krabby" a nakonec „Abra". Tom měl štěstí, byl na řadě první a zvolal „Skarmory buď mím prvním Pokémonem!". Profesor Kien tedy dal Tomovi Skarmoryho a řekl „Skarmory je dobrý Pokémon, jestli se o něj postaráš, bude tě poslouchat". Jeho protivník Gavin si zvolil Sneasela a oba odešli ven. Tam Tom řekl Gavinovi „Hodně štěstí budeš ho potřebovat" Gavi reagoval tímm že řekl „Nápodobně" a oba odešli pro první odznak.

Tady Tom uviděl prvního Pokémona. Byl to Miltank. Tom zvolal „Leť Skarmory" a Tomy řekl „Skarmory, písečný útok!" Skarmory udělal to, co mu Tom řekl. Miltank moc neviděl a tak nemohl útočit. Skarmory proto udělal náraz a Miltank neviděl a byl na zemi. Teď Tom vytáhl z baťohu Pokéball a řekl „Pokéballe, leť". Pokéball se párkrát zatřesal a pak se uklidnil. Tom byl šťastný, skoro nedýchal a pak vykřikl „Můj první chycený Pokémon"

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní