[seznam
povídek
]

Vzhůru do Johta

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  01-Naši první pokémoni[ Zobrazit ]
2  02-Jeden zápas za druhým[ Zobrazit ]
3  03-Lesní zápas[ Zobrazit ]
4  04- Vodní chytání[ Zobrazit ]
5  05-Nový cíl[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 30-ti čtenáři na známku 3,33. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 86 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

02-Jeden zápas za druhým


" Totodile, vodní dělo" zakřičel Johny na svého pokémona a ten ze své pusy vypustil velký proud vody, který se rozletěl a narazil do velkého stromu, který se však nárazem téměř nepohnul a Johny tak vypadal pořádně naštvaný. Pořád ho štvalo, že prohrál s Kennyho Cyndaquilem, i když měl výhodu typu.

" Zkus to znovu kamaráde" poručil Johny a sledoval další ze série Totodilových vodních děl, která narazila do stromu, ale ten se stále ani nepohnul a Johny zklamaně svěsil hlavu a odvolal Totodila zpět do jeho pokéballu. Kenny a Carrie seděli opřeni o jiný strom a pozorovali Johnyho marné snažení a oběma bylo jasné, proč to dělá, protože Johny jen velice nerad prohrával, ať už soutěžili v čemkoliv.

" No tak Johny, byl to přeci teprve náš první zápas a ještě budeš mít tolik příležitostí mi to pořádně nandat, že se sám budeš divit. A navíc si jistě chytíme spoustu úžasných pokémonů, kteří nám v zápasech hodně pomohou" řekl Kenny, aby Johnyho utěšil a vypadalo to, že se Johny uklidnil, protože přešel k nim.

" Myslím, že bychom klidně mohli pokračovat v cestě dál do města Cherrygrove a tam si koupíme nějakou pořádnou mapu" navrhla Carrie, kterou její Chikorita neustále doprovázela a necestovala v pokéballu.

Oba chlapci souhlasili a všichni se tak vydali na další cestu, která je měla zavést do města Cherrygrove, kde by se podle všech známých informací měl konat contest a

Kenny byl na tuhle možnost se konečně contestu zúčastnit opravdu natěšen.

Najednou z lesa vyšla skupinka tří lidí, asi stejného věku, jako naši tři hrdinové a obě skupinky se postavili proti sobě. Ve skupince, která zrovna přišla byly dvě dívky a jeden kluk a všichni tři se tvářili, jako by jim něco přelétlo přes nos.

" Hele vy tam, nechcete si dát tříkolový zápas, aby, jste si vyzkoušeli, jestli dokážete porazit takové mistry, jako jsme my? A mimochodem, já jsem Carl a tohle jsou Mandy a Lisa" představil kluk skupinku a zároveň vyzval naši trojici k boji.

" Tak to bereme" řekl bez rozmýšlení Johny a hned si stoupl před své dva kamarády, aby ukázal, že bude bojovat jako první z nich. Carl se usmál a stoupl si proti Johnymu, který už vytáhl pokéball a oba trenéři hodili své pokébally před sebe. Na zemi se samozřejmě objevil Totodile a proti němu se postavil malý hnědý medvídek a podíval se na Totodila, který byl opravdu připraven na zápas.

" Teddiurso, škrábavý útok" poručil Carl.

" Vodní dělo" křikl Johny.

Teddiursa se rozběhl na Totodila, ale ten ho přesně zasáhl vodním dělem a shodil ho na zem, ale medvídek bleskově vyskočil na nohy a znovu zaútočil na Totodila a tentokráte ho opravdu škrábnul, ale modrý krokodýl se jen otřepal a čekal na příkazy.

" A teď kousavý útok" řekl Johny svému pokémonovi.

" Zuřivý útok" kontroval Carl.

Totodile zaútočil svými silnými čelistmi, ale než mohl skousnout, tak ho Teddiursa jedním prudkým škrábnutím odrazil a hned pokračoval v dalších prudkých škrábavých útocích a mířil Totodilovy hlavně na hlavu. Trefil krokodýla asi sedmkrát a ten se posadil na zadek a poté spadl na zem, ale znovu zase vstal na nohy.

" A ukonči to cihlolamem" zvolal Carl na Teddiursu.

" Vyhni se mu a použij vodní dělo" poručil Johny.

Teddiursa zaútočil svou bíle rozzářenou rukou, ale Totodile se mu na poslední chvíli vyhnul a poté ho z blízka zasáhl vodním dělem a odhodil ho dozadu, kde se medvídek zvedal ze země, ale Totodile na nic nečekal a vyslal další vodní dělo, kterým Teddiursu znovu poslal k zemi, ale tentokráte už to bylo definitivní a medvídek zůstal ležet.

" Ano, vedeme 1:0" zaradoval se Johny a obejmul Totodila, který se celý šťastný usmíval na svého trenéra. Tentokrát si dopředu stoupla Carrie a proti ní se postavila Mandy. Kenny si všiml, že o blízký strom se opřel nějaký kluk a začal sledovat jejich zápas.

" Chikorito, jsi moje volba" řekla Carrie, i když bylo jasné, že to bude Chikorita, protože jiného pokémona ještě Carrie nemá.

" Mým pokémonem bude Girafarig" oznámila Mandy a hodila před sebe pokéball, ze kterého vyskočila žirafa a protáhla se.

" Chikorito, listovou břitvu"

" Zmatení Girafarigu"

Chikorita poslala na svého soupeře několik ostrých listů, ale Girafarig poté použil svůj útok a listy se modře rozzářili. Následně otočili směr letu a zaútočili na Chikoritu, ketá to nečekala a tak dostala zásah svým vlastním útokem.

" Teď psychický paprsek" poručila Mandy.

" Světelnou clonu a potom šlehavý útok" řekla Carrie.

Girafarig vytvořil barevný paprsek a vyslal ho na Chikoritu, ale ta před sebou vytvořila jakousi stěnu ze světla, která paprsek odrazila pryč a naopak zelený pokémon vyslal na Girafariga své dva šlahouny, kterými dal žirafě dvě pořádné rány do hlavy a psychický pokémon tak upadl na zem.

" Ukončíme to listovou břitvou"

" Pozor girafarigu"

Chikoritina listová břitva, ale byla neomylná a Girafarig tak dostal přímý zásah, po kterém zůstal už nehybně ležet, a o osudu tohohle zápasu bylo tedy jasně rozhodnuto.

" Ano, vyhráli jsme a vedeme už 2:0" radovala se Carrie a mazlila se s Chikoritou, která byla také velmi ráda za vítězství.

" Stejně jste podváděli a určitě by jste podváděli i v tom třetím zápase, takže s vámi končíme" zakřičel Carl, který měl slzy na krajíčku a se svými dvěma kamarádkami oděhl pryč. V tu chvíli přišel ke Kennymu ten kluk, co sledoval zápas z povzdálí.

" Byl jsi ošizen o svůj zápas a tak ti nabízím, že bych se s tebou utkal já, ale nebudeš to mít vůbec lehké, protože mám už dva odznaky a jsem dost dobrý. Moje jméno je Gabriel. Přijímáš moji výzvu?" řekl Kennymu ten kluk.

" Samozřejmě, že přijímám…Cyndaquile, pojď ven" souhlasil Kenny a hned poslal svého jediného pokémona na zápasiště.

" No výborně. Tak tedy začneme" řekl Gabriel a hodil před sebe pokéball. Proti Cyndaquilovi se postavil velký fialový pokémon s velkým rohem na hlavě.

" Tak to nebude jednoduché" pronesl Kenny a začal se soustředit na zápas…


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní