[seznam
povídek
]

Vzhůru do Johta

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  01-Naši první pokémoni[ Zobrazit ]
2  02-Jeden zápas za druhým[ Zobrazit ]
3  03-Lesní zápas[ Zobrazit ]
4  04- Vodní chytání[ Zobrazit ]
5  05-Nový cíl[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 30-ti čtenáři na známku 3,33. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 86 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

03-Lesní zápas


Kenny zíral na pokémona, kterého si proti němu Gabriel zvolil a věděl, že rozhodně není favoritem, protože tenhle pokémon je už sám o sobě silný a jestli je dobře trénovaný, tak to bude velmi těžký zápas.

" Cyndaquile, začni prudkým útokem" poručil Kenny.

" Vykryj to a použij dvojitý kop Nidokingu" zakřičel Gabriel.

Cyndaquil otevřel pusu a vypustil na Nidokinga velké množství žlutých hvězd, ale fialový pokémon jen zvedl ruku, do které všechny hvězdy narazili, ale Nidoking vypadal úplně nedotčený. Naopak se hned potom rozběhl na Cyndaquila a obě nohy se mu bíle rozsvítili, ale Cyndaquil se stačil bleskově vyhnout jeho dvěma kopům.

,, Výborně a teď plamenomet" křikl Kenny.

Cyndaquil otevřel pusu a vychrlil na Nidokinga sloup ohně, ale fialový pokémon se rychle vyhnul a poté zasáhl Cyndaquila svým rohem a shodil ho tak na zem, načež následoval dvojitý kop a Cyndaquil spadl na zem o dva metry vzadu a hodně těžce se snažil postavit, ale Nidoking na nic nečekal a ihned zaútočil hyperparskem, který Cyndaquila velkou rychlostí odmrštil dozadu. Kenny vyskočil do vzduchu a letícího pokémona chytil, ale když se na Cyndaquila podíval, tak bylo jasné, že v tomhle zápase už dobojoval. Ohnivý pokémon byl celý potlučený a poškrábaný.

" Myslím, že o vítězi je rozhodnuto. Bylo my potěšením s tebou zápasit, ale ještě musíš opravdu hodně trénovat, abys se mi mohl vyrovnat nebo aspoň přiblížit" řekl Gabriel, vrátil Nidokinga a vydal se pryč od skupinky, která právě viděla zápasit pravého, zkušeného trenéra.

" Bojoval jsi statečně, kamaráde, ale prostě nám to tentokrát nevyšlo. Příště už určitě vyhrajeme" utěšoval Kenny svého pokémona, který se probudil z bezvědomí. Poté ho Kenny vrátil do pokéballu a všichni tři se znovu vydali na cestu do města Cherrygrove, ale stále mysleli na zápas s Gabrielem, který se ukázal jako velmi silný trenér.

Kenny si pohrával s pokéballem, který měl na svém přívěsku, a Carrie už to nevydržela a rozhodla se zjistit, proč má na přívěsku právě malý pokéball.

" No mám ho tam, protože už jednoho pokémona mám, ale zrovna ho má jeden z tátových pomocníků u sebe a používá ho jako součást svého výzkumu. Asi před třemi lety jsem na procházce okolo města New Bark našel za kamenem pokéball a když jsem ho otevřel, tak tam najednou stál malý Charmander. Nechal jsem si ho a hrál jsem si s ním každý den, poté co jsem přišel domů, ale protože mi ještě nebylo deset, tak jsem si s ním mohl hrát jen na naší zahradě a vydávat ho za tátova pokémona. Postupem času se mi Charmander vyvinul na Charmeleona a právě ten je teď součástí výzkumu. Táta mi ho pošle, až bude výzkum hotový" osvětlil jim situaci Kenny a přestal si hrát s pokéballem.

" Tak to je úplně skvělý, že máš Charmeleona. To je přece dost silný pokémon, takže až ti ho táta pošle, tak budeš dost dobrej" řekl s nadšením Johny a chtěl ještě něco dodat, ale v tu chvíli mu něco vrazilo do hlavy a shodilo ho to na zem.

" Co to má být?" zařval naštvaně Johny, když se posadil a všiml si, že vedle něj leží hnědý pták a nehýbe se. Hned poznal, že jde o Hoothoota, ale tenhle na tom asi nebyl moc dobře, protože byl celý potlučený a poškrábaný a jeho pravé křídlo bylo nějak divně ohnuté, takže určitě nemohl létat a do Johnyho narazil, když skákal ze stromu.

" Co se tomu chudáčkovi stalo?" divila se Carrie a vzala potlučeného pokémona do náruče, aby neležel na tvrdé zemi a rozhodla se, že ho musí vzít do střediska ve městě Cherrygrove, kde se o něj postarají. Ve stejnou dobu před ně ze stromu seskočila skupinka pěti Mankey a uprostřed stál jeden Primeape, který se na Carrie výhružně díval a potom hned zaútočil, ale v tu chvíli do něj narazilo vodní dělo, které vypustil Johnyho Totodile, který byl povolán ven z pokéballu. Carrie hned povolala svou Chikoritu, ale Kenny nemohl Cyndaquila kvůli tomu, jak byl potlučený povolat.

Primeape se na Totodila podíval a potom něco zakřičel, načež se všichni Mankey rozběhli proti Totodilovi a sám Primeape zaútočil na Chikoritu, která však jeho úderu skočila a vrazila do něj hlavou čímž ho shodila na zem, ale bojový pokémon bleskově vstal a znovu se na travního pokémona vrhnul a tentokrát už Chikorita schytala zásah Primeapovou pěstí a to tak, že se poroučela k zemi, ale také rychle vstala, i když vypadala docela otřeseně.

Primeape se hned odvážil dalšího úderu, ale Chikorita mu ruku obvázala svými výhonky a vyhodila pokémona do vzduchu, kde ho navíc trefila i listovou břitvou, ale Primeape se nevzdával a když dopadával na zem, tak se ve vzduchu otočil a tvrdě Chikoritu nakopl, čímž jí odhodil o pěkný kus dozadu a zelený pokémon se ztěžka zvedal. Primeape se už chtěl s Chikoritou konečně vypořádat, ale najednou se omráčený Hoothoot probudil, vyskočil Carrie z náruče a svým zdravým křídlem Primeapa odhodil dozadu a zachránil tak Chikoritu, která sotva stála na nohou.

Primeape už vypadal opravdu naštvaně a tak se rozběhl na Hoothoota s Chikoritou a travního pokémona pravou rukou poslal tvrdě k zemi a poté se obrátil na zraněného Hoothoota, který na nic nečekal a bíle rozzářeným zobákem začal do Primeapa klovat, tak tvrdě, až spadl bojový pokémon na záda, ale ze země kopl do ptáka nohou a srazil ho na záda, ale ptačí pokémon se nevzdával a znovu vyskočil na nohu a křídlem zaútočil na svého soupeře, který však levou rukou útok vykryl a pravou srazil k zemi i Hoothoota. Poté se chystal zaútočit na Carrie, ale znovu dostal zásah vodním dělem a všiml si, že okolo Totodila leží všech pět poražených Mankey.

" Tak a teď je čas tenhle zápas ukončit" křikl odhodlaně Johny a ukázal rukou na Primeapa, který se mu postavil čelem a čekal, co se bude dít dál.

Totodile na nic nečekal a vyslal další vodní dělo, kterému se však soupeř vyhnul a naopak sám zaútočil svou pěstí a dal Totodilovy pořádnou ránu, ale modrý pokémon se rychle vzpamatoval a hned se Primeapovi zakousl do pravé ruky, což soupeře hodně rozzuřilo a snažil se ho ze všech sil setřást, ale nijak se mu to nedařilo. Totodile ho najednou pustil a naopak ho silně škrábl přes obličej a než se stačil Primeape vzpamatovat, tak ho z bezprostřední blízkosti zasáhl vodním dělem, kterým ho vrazil do stromu. Primeape znovu vstal, ale místo boje radši zmizel v koruně stromu a nechal všechny Mankey ležet bezvládně na zemi.

" Páni, tak tohle jste s Totodilem zvládli skvěle" pochválil je Kenny, který všechno dění mohl jen sledovat. Carrie se k nim připojila s Hoothootem v náruči a navrhla, aby se co nejrychleji dostali do města a nechali pokémony vyléčit, protože už jsou opravdu vyčerpaní. Všichni se tak rychlým krokem vydali k městu, které už bylo na dohled…


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní