[seznam
povídek
]

Hirův Stín

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Vždy s chutí[ Zobrazit ]
2  Po stezce dál a dál[ Zobrazit ]
3  Konečně město[ Zobrazit ]
4  Z věže zpátky k městu[ Zobrazit ]
5  Vítr nad městem[ Zobrazit ]
6  Noví přátelé[ Zobrazit ]
7  Ztracený Eevee[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 3,67. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Vítr nad městem


Hiro se ráno probudil, a z okna mu do očí svítilo slunce. Šel se nasnídat a po snídani se vydal do města.

Za těch několik zápasů ve Sprout Tower si vydělal hromádku peněz, tak zašel do obchodu a koupil si pár věciček, které by se mohly hodit.

Vydal se městem, kde doufal že najde leadera Falknera. Narazil na nejvyšší budovu ve městě. Vstoupil do ní. Na zdi před vchodem byl nápis: "Vítejte v aréně leadera Falknera!" A pod tím bylo jeste připsáno: "Boje o odznaky v nejvyšším patře této budovy." Vstoupil tedy do výtahu a čekal. Dorazil a vystoupil. Byl na střeše samotné budovy. Na druhém konci stál muž s modrýmy vlasy. "Dostal jsem včera zprávu z věže, že si asi někdo přijde. Mé jméno je Falkner, jak asi jistě víš." "Já se jmenuji Hiro," Odpověděl Hiro na Falknerův "pozdrav". "Tak začneme," Vyzval Falkner. "Hoothoote, leť!" Hoothoot vyletěl z pokebalu a kroužil nad arénou. "Pidgeotto, bojuj!" Pidgeotto několikrát zatrilkoval a postavil se ve vzduchu do pozoru. "Hoothoote, hypnózu!" Hoothootovi vyšlehl z očí rudý paprsek a trefil Pidgeotta. Na Pidgeotta to téměř nezapůsobilo. "Pidgeotto, pískový ůtok!" Hoothoot měl oči plné písku, "Pidgeotto, větrnou smršť" Hoothoota to odhodilo a třísklo to s ním o zem. Zjevně už nemohl. "Hoothoote, vedl sis výborně," "Hoot..." Zapištěl Hoothoot slabě. "Fearow, leť!" Poměrně velký Fearow teď čelil Pidgeottovi. "Pidgeotto, vrať se!" "Cyndaquile, běž!" "Fearow, oslab ho zobákem!" Fearow se rozleťel k Cyndaquilovi, ale ten uskočil, takže Fearow zadrhl zobákem o zem a udělal několik přemetů ve vzduchu. Toho Hiro využil. "Cyndaquile, plamenomet" A dříve než se Fearow stačil vzpamatovat, ho Cyndaquil sežehl, takže spadl a nemohl létat. "Vrať se!" Zavelel Falkner s chmurným pohledem. Zbýval mu poslední pokemon. "Bež!" Zakřičel Falkner a hodil pokebal. Z pokebalu vyskočil... "Dratini!" podivil se Hiro. "Jak to Dratini, vždyť to není létající typ!" "Tak to neznáš jeho další vývoje." Řekl s klidem Falkner. Hiro se zamyslel. Ano, poslední vývoj Dratini je Dragonite. "Cyndaquile, plam..." Dříve než to stačil dořeknout, Dratini vyšlehl Hyper paprsek a srazil Cyndaquila k zemi. Hiro stál jako zařezaný. "Cyndaquile, vrať se, šlo ti to ůžasně! Pidgeotto, leť! Vzdušný vír!" Pidgeotto pořádně zacloumal s Dratini, ale ta se začala chovat nějak divně. "Dratini?!" Vzkřikl Falkner, nevědouce co se děje. Ale v tom se Falknerovi v tváři objevilo nadšení, neboť pochopil: Dratini se vyvíjí. Z Dratini se vyvinul Dragonair. "Dragonaire, dračí hněv!" Pidgeotto sice stačil ještě uhnout, ale začal hořet. "Ještě štěstí, že jsem byl dneska v tom obchodě." Hiro "vyléčil" Pidgeotta. Pidgeotto přestal hořet. "Pidgeotto, rychlý útok!" Po ůspěšném vykonání Hirova rozkazu, se Pidgeotto stal vítězem. A tak získal Hiro svůj první odznak, a to ve tvaru křidélek - Větrný odznak.

Vyšel ven z věže a vydal se naposledy přes město. Zašel si také koupit spací pytel a takové věci. Když už šel městem, aby se dostal na další stezku, uviděl ještě zmrzlináře. "Mňamka!" Zaradoval se Hiro a vydal se k němu. Hiro si koupil zmrzlinu a se zmrzlinou se vydal ke stezce a za chvíli už po ní šel. Tentokrát nevedla lesem, ale po loučkách, sem tam velký balvan podél cesty. Ale co to vidí támhle v dálce?


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní