[seznam
povídek
]

Ze života Pokémona Eevee

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Vaporeon, Jolteon a Flareon[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 27-ti čtenáři na známku 2,07. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 12 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Vaporeon, Jolteon a Flareon


Jednou večer se dvěma Eevee narodil malý Eevee. Měli velkou radost a on jim jejich péči oplácel. Jednou, když už byl větší, se šel k rybníku napít. Jen co strčil čumáček do vody na něj zaútočilo hejno Zubatů. Srazili ho do vody a používali na něj útoky, co jim síly stačily. Už to vypadalo, že se Eevee utopí, když najednou z vody vyskočil Vaporeon. Vaporeon použil vodní dělo a pak je všechny zmrazil. Vytáhne Eeveeho z vody a probouzí ho. Eevee si odkašle a Vaporeonovi poděkuje. A Vaporeon řekne "To nic, já jsem přece tvůj starší bratr;"

"Ó, opravdu?" vykřikne Eevee.

"Ano, máš ještě čtyři bratry a jednou se taky vyvineš v někoho z nás."

"Jé, opravdu? Já určitě budu Vaporeon, jako ty!" řekne Eevee.

"No to se ještě uvidí"odpoví Vaporeon a je vidět, že se červená. "Tak já tě tedy odvedu domů" říká Vaporeon.

Šli a narazili na stádo Taurosů. Ti se rozzuřili a plnou parou vpřed se na ně rozběhli. Vaporeon zakřičel na Eeveeho, ať uskočí, ale ten přes hlukot dupání neslyšel.

Vaporeon Eeveeho popadl, ale už bylo pozdě. V tu ránu odhodil všechny Taurose nějaký elektrický útok. Ano, byl to Jolteon. Zachránil je, ale to nebyl zdaleka poslední problém. Jeden Tauros se zvedl a udělal svůj nejsilnější útok. Jolteon neváhá a spolu s Vaporeonem odnesou Eeeveeho rychle pryč. Jakmile se Eevee vzpamatuje, už říká "Já už nechci být Vaporeon, já chci být Jolteon." A z Vaporeona je vidět závist a vztek. Už jdou hodnou chvíli, ale co čert nechtěl, další problém. Všichni spadnou do hnízda rozzuřených Mankeyu. Ti do nich začnou bezhlavě mlátit. Ale vy už víte, kdo je zachrání. Ano, je to Flareon. Nejdřív zavrčí, aby se všichni Mankeyové otočili na něj a Eeveeho s Vaporeonem a Jolteonem nechali na pokoji. Potom je spálí ohnivým vírem a odhodí hodně daleko šlehnutím ocasem. Eevee jakoby zkoprněl. Takovou akci nikdy neviděl. A Jolteonovi a Vaporeonovi bylo jasné, co Eevee řekne. No přece "Já chci být hrozně moc Flareon!" vykřikne Eevee. Všichni tři odvedou Eeveeho domů a s radostí a dobrým pocitem jdou zpátky ke svým trenérům, kteří je vypustili.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní